Василев обясни за записа, пуснат от Тошко Йорданов

Говорил с над 15 наши депутати, заяви той
13 юни 2022 19:53, Нели Христова
379
Василев обясни за записа, пуснат от Тошко Йорданов
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Спортният министър в оставка заяви, че е разговарял с депутата на ИТН Христинка Иванова в опит да я убеди да напусне партията. По-рано на пресконференция на ИТН Тошко Йорданов пусна запис на разговор между Василев и Иванова, на който се чува спор между двамата.

Още по темата

"Говорих с нея, тя е депутат от Плевен. Тя беше с нас и аз разговарях с нея и казах, че трябва да напусне. Тя каза, че се страхува и че не може, явно са я заплашвали. Аз съм говорил с над 15 наши депутати. Христинка отказа и каза, че не може. Аз ѝ казах да си искам да си подаде молбата за напускане на парламента, защото тя е поела морален ангажимент към Плевен, а не е тука за да крепи други. Какъвто и запис да са пуснали, без значение е. Каквото съм казал в записа, се е случило", категоричен бе Василев.

"Правя го за твое добро", казва Василев на колежката си, чува се на аудиозаписа.

"Аз мога да си отида и на село, никой нищо не ми е обещавал. Няма да отида никъде", отвръща тя, категорична, че остава в ПГ на ИТН.

"Аз ПП не мога да стана никога, човек", му казва още Иванова, която е народен представител от избирателния район на Василев - Плевен.

"Слушай, няма да ги подкрепяме", пояснява той по адрес на ПП. "Пътувам към тебе", уговаря я Радостин Василев.

"Не искам, промених си решението", непреклонна е народната представителка.

Василев я пита: "Уплашиха ли те?" Депутатката от ИТН отрича.

Тогава Василев пристъпва към заплахите.

"Тогава ще дойдат хора при теб да си подадеш молбата за напускане на НС. И ще видиш, че ще го направиш", заканва се бившият спортен министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


379
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
326
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Омазаха се с лайн ната за няма и година. Това е новата класа
325
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя в гела ни стана ясен още като стана министър ,каза че ще бори корупцията и мафията в спорта , резултат за 6 месеца нулев
324
0
 
5
 
! Отговори
той и баце преди 1 година
обясни за записа, как не е това което се чува на него , ама който има уши да слуша, който няма да чака тълкуване от записаните
323
0
 
2
 
! Отговори
Недоносче преди 1 година
Това се оказа промяната. Също като 'социализЪма' - цитирам Бай Тошо. Голяма лакомия, ей.
322
1
 
4
 
! Отговори
Тези преди 1 година
И четиримата от снимката щяха да видят през крив макарон НС, ако не беше Слави. Не съм му фен, а такива хора си получават заслуженото рано или късно. Радулов (бившо ченге) и той се активизира и започна да плюе по бившия си патрон. Жалка картинка. Живи и здрави! Виктория Василева само липсва на снимката. Какво ли може да се чака нещо друго от бивши кадри на Иван Костов. Пребоядисали се уж и пак същите. А Радо стана ясен, че се е записал при Слави, за да управлява министерство. Каквото и да е.
321
0
 
4
 
! Отговори
панаири, панаи-ри преди 1 година
българските народ е 80% ... според иво христов, а бг политици идват от тоз народ и освен че са 80% *** ни, 80% са и за затвора, който ги избира също
320
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама нали Борисов беше мутрата? Как така се оказа, че и протестърите от лято 2020г. също са мутри? Итака се наричат помежду си. А те добре се познават ? Значи е истина.
319
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този Василев беше много неприятен винаги, когато се изказваше. Как се надуваше като го направиха министър. Показа се като човек на келепира. Ако беше останал министър въобще нямаше да се сети, че Слави го подтиска.
318
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЛелеТе не могат да говорят българскиСамо като чуя депутат да говори на човек Ясно е работата колко е образован
317
0
 
19
 
! Отговори
Зоро преди 1 година
Бай *** е казал на времето, за политиците "Всички са маскари!"Днес вече е по модерно "Всички са мафиоти!"
316
0
 
18
 
! Отговори
ааа преди 1 година
яко! време е да свалим маските и да се види кой какъв е в парламента.
315
1
 
16
 
! Отговори
Кико преди 1 година
Еталон на мутра от преходния период.
314
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Приятели, вече се обърках кой е мутра, ченге и мафиот ... Става дума за една митница, обществени поръчки и чадър над мафията. Нищо друго
313
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на Киро, с един замах разкри кои са краставите маrаpета. Сега Гешев може да ги подхване задружно Кики и компания за купуване и продаванена гласове.
312
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Василев, няма защо да се обясняваш. Сам си омърси репутацията, по най- долнопробния начин. Драпаше да станеш депутат от квотата на Слави. Стана и министър, с сега се срина до едно оцапано нищо. Както изглежда мафиота кариерист си ти.
311
2
 
34
 
! Отговори
анонимем преди 1 година
И тези предатели охрана ще ги пази
310
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичките *** се оправдават с морал, национален интерес и прочие.Те от национален интерес министър кисело мляко и очите си прехвърлят парите и имуществото на 3ти лица преди да заемат пост във властта.
309
1
 
33
 
! Отговори
анонимем преди 1 година
Предателите се събраха.
308
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тошко щом прави запис без врачанския им, значи са стигнали дъното :))) Едно е да е правен запис от службите, друго е да правиш скеч, ама те са си селяни и не го разбират това :)))
307
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чух разговора. Записа е правен или в студиото на 7/8 или познайте къде. След като сценаристите се опират на него - работата им е спукано гърне.