Сиди: Петков е на власт с идея да вдигне ветото на РСМ

БСП държат правилната позиция за Скопие, смята съпредседателят на ВМРО
15 юни 2022 22:38, Красимир Ангелов
44

"Петков е дошъл на власт с две идеи във външнополитически план. Да вдигне ветото на РСМ и да даде оръжия на Украйна. Да гарантира Източния фланг на НАТО по отношение на войната, която САЩ готвиха на Русия. Затова беше инсталиран г-н Петков на този пост, със ясното съзнание какво трябва да свърши в тази посока", посочи съпредседателят на ВМРО Александър Сиди в студиото на "Денят ON AIR".

Още по темата
Той заяви, че когато се опитваме да убеждаваме хората в някаква теза, не е срамно да кажем истината.

"За съжаление в ситуацията, която се намираме, не виждам добри ходове. По отношение на РСМ мога да кажа, че БСП държат правилната позиция, което е изумително. Не вярвам "Има такъв народ" да са напуснали коалицията заради РСМ. Това е повод, но се радвам, че по отношение на тази тема, те са на позициите, които трябва да бъдат", допълни Сиди.

Той изтъкна пред Bulgaria ON AIR, че от изслушването на Генчовска е разбрал, че Петков е национален предател.

"Това го знаех отдавна, но просто сега е подкрепено с документи. Никой няма да вкара в Народното събрание декларация, с която да каже, че вдига ветото. Това правителство е вредно и то трябва да си тръгне всеки един момент", заключи Сиди.  

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Четете "Жидов гроб" (ако изобщо го откриете заради жестоката цензура в мрежата) и си направете изводите КОИ отстояват националните ни интереси!
30
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това БЕШЕ идеята на Радев, когато го назначи. В процеса на навлизане в политиката Петков придоби апетит за самостоятелност и куклите на ДС и Радев се опитаха да му спретнат капан. Оказва се, че "паметната бележка" за уж поет ангажимент за промяна на позицията на България е ФАЛШИВА. За това МС е протестирал в официална позиция до МнВР и Президента в писмо от 7 април. Интересното е, че и Радев и бившата му служителка Генчовска мълчат за това. Защо ли така?
29
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аре стига сте откронявали вниманието от гербавите кражби с измислени проблеми ! Преди бяха Костинбродски афери , сега РСМ, утре пръстенът на Сатурн може да е , само и само герберастите да отърват панделата ...
28
4
 
2
 
! Отговори
Герб преди 1 година
Бьлгари поздравявам виСлушай как шумат шумите букитеПлачат за войводата ама за негоКога в село дойдете с коне да не тропате с пушки да не фьрлатеДане ви чуе майка ми, ке ви праша за мене, ама за мене.Каде е син ми костадин , костадин воеводата Син ти се ожени майко син ти се ожени майко за една македонка поробенаЗа земята цьрната македонска
27
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пoдлoгитe на Боце чекмеджето са се активизирали като никога досега. Такъв комсомолски плам не са имали откакто навремето са приветствали народната власт. Няма страшно, чекмеджето е пълно, ще има за всички.
26
0
 
8
 
! Отговори
до 33 преди 1 година
Песента е Морен, а не Море. Морен, в смисъл Уморен.
25
1
 
3
 
! Отговори
Сокола преди 1 година
Бьрзо го нахендри даже баце никога не е рипал срещу архитекта на сьвременна бьлгария - доган ефенди и старите дс генерали
24
1
 
4
 
! Отговори
Сокола преди 1 година
Доган е в управлението от началото на капитализма в бг как точно киро си е представял , че ще го елиминира политически след като дьржи -3 тата партия в странатаС тия чегартльци и глупости дето ги сьтвори сам се искара от играта
23
0
 
6
 
! Отговори
R.A.T.M преди 1 година
Сиди си е еврейска фамилия, но защо казва, че Киро е инсталиран, т.е не избира народа, а някой друг. Това доказва, че те като са били на власт някой ги е инсталирал. На ВМРО шефчето не беше ли доносник ? Излиза, че целия театър в парламента е бутафория и никой не мисли за България а само лапаница. За повече от 30 години не се наядоха, не се напиха.
22
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доган пробва да отмени решението Ращков да е шеф на КНКОМПИ. Затва беше забавянето. Иначе ГРОБ щеше да заяви вота още в понеделник. Не е късно ДПС да се извъртят на 180 , зависи от кукловодите на Кире. Има време ще видим другата седмица.
21
4
 
5
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Помнете ми думата тия дето се отцепиха за пари - няма стотинка да видят , кабинета пада другата седмица а те остават извьн парламента за независими никой не гласува другите партии няма да ги вземат да не предадьт и тяхБас хващам , че ще стане така
20
1
 
6
 
! Отговори
Алооо, Сиди... преди 1 година
ВМРО - РУСКА ПАРТИЯ ЛИ Е, ТА СЕ Е ЗАГРИЖИЛА ЗА РУСИЯ..??.... НАЛИ ТОЧНО РУСИЯ ОТЦЕПИ МАКЕДОНИЯ ОТ БЪЛГАРИЯ.... ВМРО, АКО Е БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ ТРЯБВА ДА Е ВРАГ НА РУСИЯ...!!
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ИТН въведоха в обръщение:"да ИЗЧЕГЪРТАМЕ герб" ... и видяхме докъде стигнаха- коалиция с ГЕРБ.Нещо бъркам ли?
18
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сиди, не Петков а Гумен Решетников иска да го вдига, но не може.вие му помагате.
17
3
 
3
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Кирчо ще ги преметне като приемат с бсп , дб , плюс платените падане на ветото за македония , ще рече парите свьршиха не можем да закрепим бюджета ще трябва да ги дадем там
16
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирчо дава по 3 милиона на отцепил се депутат!Бързо!Без пари не приемайте и качвайте още цената!
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересен паралел направи със събитията от 14.06.1923г. и политическото злокобно убийство на А. Стамболийски заради тежко икономическо положение на страната и Македония с днешните събития в страната тежко икономическо състояние и темата Македония.
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бе къФ е тоя Сиди бе!!! Това българско име ли е???
13
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
имаме ли главен прокурор?или пак ще си затворите очите както за декларацията за двойното му гражданство.
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави скоро отива при ВМРО. Логичен завършек на тези, които смучат тестисите на Доган.