Асен Василев: Промяната започна, оставаме и ще си отвоюваме държавата

Хората с кюлчета били в дълбока криза
Обновена: 16 юни 2022 12:08 | 16 юни 2022 12:08, Камелия Цветанова
396
Асен Василев: Промяната започна, оставаме и ще си отвоюваме държавата
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Финансовият министър Асен Василев отрече премиерът Кирил Петков да е призовавал за етническо противопоставяне, както твърди лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

Още по темата

„Нашият призив е за противопоставяне на фирмите и хората, които грабят тази държава независимо от тяхната етническа принадлежност. 32 години ДПС е в политиката и най- бедните краища на държавата са там, където са избирателите на ДПС, но за сметка на това едни от най-богатите хора в държавата са членове на ДПС. Ние не се борим срещу хората, които гласуват за вас, а срещу хората, чийто банкови сметки вие пълните с начините си на управление, със задкулисните сделки и с диалог, който проповядвате и който е за това как да се краде, този диалог няма да продължи, ние в такъв диалог няма да влезем с никой“, отсече Василев.

„Говорите с надеждата, че ние сме нещо временно, което ще отмине, няма да отмине, това е началото на една промяна, която българското общество поиска и която ще иска по площадите всеки ден, докато тя не се случи независимо от опитите да се сформират безпринципни мнозинства, които имат за цел само едно – да продължат всички схеми, които ние започнахме да спираме. Това е в основата на вашето мнозинство и знам, че много ви пречим, ще продължим да ви пречим. Ще останем тук и ще си отвоюваме държавата обратно с всички съседства на парламентаризма“, настоя Василев.

„Казвате, че най- добрата антикризисна мярка ще е оставката на правителството, но ще най-добрата мярка за кюлчетата,  защото са в криза, толкова дълбока криза, че вие сте готови да се прегърнете с „Възраждане“, че да свалите това правителство. Толкова е дълбока кризата за хората, които ви дърпат конците и си седят в Сараите и оттам се опитват да управляват държавата“, обърна се министърът към Карадайъ.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


396
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никъде не оставате, вие сте ЧАО! Вчерашна новина! Но много ни дръпнахте назад! Надявам се да си вземем поука и да не избираме повече спасители със съмнителна репутация, а да работим ние здраво за доброто на нашите деца!
14
25
 
8
 
! Отговори
Българин преди 1 година
С вас ме ПП и с ЕС!!! НИКОГА ПОВЕЧЕ С раша!!!
13
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За да си отвоювате държавата първото и основното с което трябваше да започнете е масово поголовно и тотално съкращения на щатовете *** работни места и поголовно уволнения на хипердупер раздутата Държавна администрация.
12
10
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Американски слуги! Продадохте държавата и загробихте децата ни! 100 години да не дойдат на власт такива като вас!
11
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая мека китка как истерично квичеше в парламента не е истина, пълен смях
10
10
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
О, не бейби, държавата не е ваша. Да си живеете в супер лукс, на гърба на българските граждани. Назначихте си цялата рода на важни постове. Управлявахте заедно с червената мафия и когато се скарахне за пари, едва тогава посочите, ИТН, където била пробила.
9
32
 
20
 
! Отговори
родолюбец преди 1 година
ГЕРБЕРСКАТА кочинка се тресе :D
8
38
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Велик! Респект за Василев.
7
27
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Асене ходете си, иначе ще ви свършите като Чаушеску. Хората ви мразят! Искам си ГЕРБ, тогава беше спокойно и сигурно! Оставка изменници.
6
15
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много добре си описал именно вашата партийка еднодневки. Нещо почнахте да квичите на умрело като виждате края. Голям кеф. Такива недоразумения не сме имали, но добре че всичко си идва на място... Ще трябва пак да търсите по 300 хилки за предизборна кампания или вече ги осигурихте от бюджета ? Вот на недоверие и разследване на всички от канадксата хунтата
5
18
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кокоряк, отивате си бате! Вървете при украинците, те може и да са ви благодарни, ама българите ви мразим и искаме да се разкарате! Няма такива неадекватници, откровени американски слуги и мъпети!
4
15
 
66
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 година
Никаква промяна не сте. Дойдохте глутница гладни чакали и се изпоядохте за постове и далавери с милиарди
3
10
 
20
 
! Отговори
Какъв българин преди 1 година
си ти бе турско ***?
2
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички 240 депутати, правителството и президента в концентрационен лагер. Работа в полза на държавата. Трудът ще ги направи свободни от всякакви зависимости.
1
24
 
59
 
! Отговори
българин преди 1 година
ОСТАВКА,СЪД И ЗАТВОР за цялата канадско-еврейска антибългарска банда