Румен Радев: Следя с огорчение разпада на това Народно събрание

Парламентът не е тържище, заяви президентът
Обновена: 17 юни 2022 12:25 | 17 юни 2022 12:23, Нели Христова
286
Румен Радев: Следя с огорчение разпада на това Народно събрание
Снимка: БГНЕС

"Като всички българи и аз следя с огорчение разпада на това Народно събрание. Но партиите трябва да са наясно, че с тези кални борби дискредитират цялата политическа система.

Още по темата
Това коментира днес президентът Румен Радев, предаде репортер на БГНЕС.

"Парламентът не е тържище – едните пазаруват депутати, другите се канят да договарят да връщат стария корупционен модел. Но и двете страни убиват доверието и надеждите на българите в политическата класа. Убиват го с речта си, с поведението си, с популизма и с братуването между политически противници в името на властта. Блокажът на институциите е факт,", заяви още Румен Радев.

"Хората очакват бързи решения, животът поскъпва", предупреди държавният глава. Според него правителството носи пълната отговорност, докато Народното събрание не реши друго.

"Тези скандали не трябва да го отклоняват в дейността му по решаването на неотложните задачи", допълни президентът.

"Кабинетът трябва да разсее всякакви подозрения, че може да отстъпи от ветото за РС Македония. Знаете, че индата седмица премиерът заминава за Брюксел и трябва да защити народните интереси" , каза още Румен Радев. "И Народното събрание, и българите трябва да знаят предварително и ясно каква позиция ще отстоява премиерът. Тя не може да се разминава с рамката на консултативния съвет за национална сигурност. Всяко хитруване или опити за подмяна ще имат тежки последствия", заключи Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


286
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
235
0
 
4
 
! Отговори
Петолъчка преди 1 година
Ти вместо сега да обясняваш приказки и да правиш мантри. Обясни защо ни набута тези смешници. Кой ти ги прати? Защо ги назначи на тези позиции? И защо излъга хората с тях? Кой ще плаща всички разходи по изборите? И това не беше ли договорака ти ги подкрепяш за да имаш втори мандат? Защо сложихте тия машини за гласуване явно да си слагате който си искате първи? Излез пред народа и се извини, че ни натресе тези смешници. Спри да правиш простотии, че обърна държавата с краката на горе.
234
0
 
3
 
! Отговори
МИРО преди 1 година
РАДЕВ Е ПЪЛЕН ПРОВАЛ НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА!!!КАТО ТАКЪВ ЩЕ ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА НИ!!!!КОНКУРИРАТ СЕ С КИРО ОТНОСНО ПОЛИТИЧЕСКА НЕСРЪЧНОСТ!!!ПЪЛЕН СРАМ И ПОЗОР ЗА ДВАМАТА!!!СКОРО БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОСВОБОДИ ОТ ТЯХ!!!
233
2
 
1
 
! Отговори
МИЛЕЙДИ КОМИТОВА преди 1 година
Многоуважаеми, Многопочитаеми Дами и Господа, ИСТИНСКАТА ПРОМЯНА идва, очаквайте я скоро, не само в София, но и във Вашият град, защото е време за ПРОРУСКА ИЛИ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕБУЛИКА БЪЛГАРИЯ, СЛАВА НА НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ !
232
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ти си виновен Радев! Ти и само ти! Сега гледаш да се спасиш
231
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев е двоен агент,слуга на САЩ,правещ се на русофил.Хлъзгава риба,сложена съ заблуждава простолюдието
230
0
 
4
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Радев,що ти е еврейски носът? Да не си некакъв кълвач?Колко много си приличаш с роднината ти Шимон Сакскобурготаки-немският евреин!!!
229
2
 
6
 
! Отговори
Мен преди 1 година
А ти колко си долеееен..., чорап....
228
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Махайте ги тия 240 безполезни мишки.Дъното е стигнато.
227
3
 
7
 
! Отговори
Феро преди 1 година
Пиян пилот. Стои на сянка тъпан.
226
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Арктически пингвин. Вижте мк суратя...
225
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
за кирчу става дума
224
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
сега по 1 канал се вижда колко е недорасъл за поста ,който му дадохте,това е патология на нарцис.
223
4
 
18
 
! Отговори
Някой си преди 1 година
Аз пък следя с кеф разпада на това недоразумение,съставено от теб.После е и твой ред.
222
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скрий се чорап!
221
3
 
14
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 1 година
Евала бе !! Ти донесе промяната с твоя юмрук нима не помниш, е да промени цената на тока цената на олиото цената на горивата цената на ВСИЧКО е не такава промяна желаехме господин поставен. Сега юмрук няма а? Свършиха парите от топлите страни,има само за Деси да извърви ПЪТЯ а? Ама и него ние сме платили!!!!! След смешното правителството поставено от тебе нали знаеш кой е следващия ? Дано го довърши ПЪТЯ Деси че иначе ще трябва да плащаш ти .
220
2
 
10
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
ДОБРИ, ПРИЗНАВА ЧЕ ПАЗАРУВАТ ДЕПУТАТИ В ЕДНИ 3 МЛН ЕВРО НА ЧОВЕК И ПОЛИТИЧЕСКАТА ДИАРЪЙЯ РАШКОВ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е СЕЗИРАЛ КОРУПЦИЯТА.ЧАКАТ ДОБРИ ДА ПУСНЕ ГАЗ БЕЗ БОБ, ЩОТО САМО ПАРДЖОЛИ МАХА...Я КАК ДОБРИ СЕ Е НАГУШИЛ....ГОШИ. ГОШИ ГОШИ...
219
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ Е МАФИЯ СПОРЕД БОБОКОВИ!ПРОКОПИЕВ!ЧЕРЕПА! ВАСИЛЕВ!А ЧЕСТНИЯ РАШКОВ СЕ БОРИЛ С МАФИЯТА И ЗА ДЖБРАТА БОРБА ДЕСЕТКИ МИЛИОНА!
218
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да нямаш срам от хората и страх от бога!РАДЕВ, ТИ ДОВЕДЕ ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ!ГОРИВАТА С НЕПРОМЕНЕНА ДОСТАВНА ЦЕНА И ДАНЪЦИ СКОЧИХА В НЕБЕТО!ЗАЩОТО КОМУНИСТИТЕ СЕ НАРЕДИХА НА ОПАШКА ЗА ПОСРЕДНИЦИ!ПОСРЕДНИЦИ И ЗА ОРЪЖИЕТО ЗА УКРАЙНА!СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА!ХАРВАРДИТЕ ЩЕ ИЗБЯГАТ ПРИ МИЛИОНИТЕ!ТИ ЩЕ ПЛАТИШ СМЕТКАТА!
217
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Президент, бивш военен - никой не може да го разбере за какво се бори, и той не може да обясни внятно .. нещо срещу Македония, нещо срещу Гешев ама до едно време, нещо срещу Кирил И Асен за поскъпването на петрола на международните борси .. нещо като нищо! Голямо Нищо! След Мутрите, видяхме че и Военните немат акъл ... все пак ценза лидерите се вдига през 10 години.
216
5
 
18
 
! Отговори
фигурант отвсякъде преди 1 година
Koй ми ака в гащите ?!? От Радев започна всичко.