Пеевски се разходи сред протестиращите срещу правителството

Той заяви, че е против мафията
Обновена: 22 юни 2022 19:11 | 22 юни 2022 18:30, Нели Христова
66

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Часове преди вота на недоверие поддръжници на ДПС и "Възраждане" се събраха на площада пред катедралата "Александър Невски" и поискаха оставката на правителството.

Изненадващо сред тях се разходи депутата Делян Пеевски.

Депутати и симпатизанти скандираха "ДПС", а край Пеевски се виеше опашка от желаещи да се снимат с него. Пред тях той извика, че е срещу мафията и правителството.

Той не се е появявал в публичното пространство от дълго време. Беше и единствения депутат, който не се появи на гласуването на оставката на председателя на НС Никола Минчев, която отприщи началото на протестите миналата седмица.

След като премина през протеста Пеевски заедно с лидера на партията Мустафа Карадайъ влезе в парламента и очевидно ще участва в гласуването на вота на недоверие.

Аз ще гласувам срещу олигархията. Това каза пред журналисти народният представител от ДПС по повод гласуването на вота на недоверие към правителството, предаде репортер на БГНЕС.

„Най-правилното нещо е да отидем на избори, за да може народът да избере хора, а не олигархията да управлява държавата“, заяви той.

Пеевски уточни, че не може да каже дали отиваме на избори, като подчетра, че всеки депутат е свободен да гласува.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изражданье и ДПС в едноо, алоуууу събудете се
48
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДПС наравно с Възраждане. Пеевски милият на крака дойде, за са стяга редиците
47
0
 
6
 
! Отговори
Чочо преди 1 година
Това мазно нещо направо се подиграва на народа. Арогантна обелка!
46
1
 
11
 
! Отговори
Грозната истина преди 1 година
Забелязах нещо много интересно. Всички останали статии са оакани от коментарите на полу грамотните фенове на Копейкин и ДПС. Точно под тази статия, няма нито един такъв коментар. Или ги е срам или прегръдката на Копейкин с Пеевски ги е оставила без думи.
45
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пеевски борец срещу мафията. Един съвременен Левски! Ахмет Доган Ботев!
44
2
 
15
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Поне феновете на шИ.шо изглеждат като него, но по - чернички, с тъпани и друсат маанета в центъра на София. Това ни го завещаха онзи прословут кръг от старци с пам. перси- нагли ман.ги да ни уоравляват на развален , носов българо- турско- доган.с.ки.В момента кардая защитава френското предложение. Всичко ще защити , да не му е родина, той си има родина и език.
43
1
 
21
 
! Отговори
Късата памет преди 1 година
До Анонимен 50. Аз не съм се съмнявал , че ДПС и Копейкин са от едно котило. Мислех обаче че ще запазят някакво приличие за пред електората. А Пеевски на протест срещу мафията ме потресе. Иначе всички сме си направили изводите, кой чии интереси обслужва. ДПС са във властта от 30 години и България продължава да е най бедната и зависима от Русия държава.
42
2
 
23
 
! Отговори
Смях преди 1 година
Беше прекрасно човек да гледа, как протестиращите поздравяваха Пеевски като някакъв герой или борец за свобода. Като си помислиш какви невероятни заслуги има към народа, съм учуден, че не му целуваха ръцете или краката.
41
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е, няма такова безочие и наглост...!
40
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Късата памет. Абе, колко пъти трябва да ви обяснявам? ДПС е руски проект за балансиране на интересите на руснаците и турците в България. Защо се чудите, че един проект, който се контролира от руснаците, работи с другите руски партии? Само защото основния й електорат е от етнически турци, не означава, че руснаците нямат пръст в него. От 140 години Русия и Турция работят заедно срещу България. НИЩО не се е променило в това отношение, защото значението на българската територия не се е променило.
39
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мафията свали Правителството. Дори и Пеевски дойде да гласува.
38
2
 
12
 
! Отговори
Сосидж преди 1 година
За първи път виждам статия тук, без да е оклепана от палци надолу върху всеки коментар. По стечение на обстоятелствата, копейките не влизат да я прочетат, защото ги е страх. Май май един материал е чист, когато необразованият електорат на Костя, ДПС и ГЕРБ го няма. Все така да е.
37
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нема такава държава!
36
1
 
22
 
! Отговори
Късата памет преди 1 година
Като гледам какво става - общо протест на ДПС и ***, започвам да си мисля, че се прецаках когато през 90те реших да остана в България. Никога досега не съм се съмнявал, че избора ми да остана в България е правилен. Днес вече не съм толкова сигурен. Шиши да организира с Копейкин протест срещу "мафията" това ми идва в повече. Част от политиците в тая държава удариха дъното. Винаги при срещи с хора заминали на запад съм казвал "България ще се оправи, макар и бавно" май съм грешал.
35
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като знае какви ги е правил, не го ли е страх, че някой може да му свети маслото на площада.
34
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първи и последен парламент на Копейкин.
33
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Надявам се Костя да е разбрал, че много си повярва, а няма основа на която да стъпи вече. Мисли си че има стабилен електорат, а сега ако някой гласува за него ще е смешно. Копам се!
32
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чакаме Ви за народна любов.ГЕРБ,ДПС,ИНТ и ВЪЗРАЖДАНЕ.
31
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Даже не е гнус да гледам
30
1
 
18
 
! Отговори
Сосидж преди 1 година
Как сте бе, избиратели на Костя? Нещо да кажете или такива коментари, вас не ви засягат? А? Хората казаха, че славчо е ДПС и не вярвахте. Сега се вижда, че копейката нещо е с доганчо, ама мълчите на такива статии а? Как е? Варненци не го избраха с причина тоя- изберете го вие, че иначе ще се мине.