Пеевски се разходи сред протестиращите срещу правителството

Той заяви, че е против мафията
Обновена: 22 юни 2022 19:11 | 22 юни 2022 18:30, Нели Христова
66

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Часове преди вота на недоверие поддръжници на ДПС и "Възраждане" се събраха на площада пред катедралата "Александър Невски" и поискаха оставката на правителството.

Изненадващо сред тях се разходи депутата Делян Пеевски.

Депутати и симпатизанти скандираха "ДПС", а край Пеевски се виеше опашка от желаещи да се снимат с него. Пред тях той извика, че е срещу мафията и правителството.

Той не се е появявал в публичното пространство от дълго време. Беше и единствения депутат, който не се появи на гласуването на оставката на председателя на НС Никола Минчев, която отприщи началото на протестите миналата седмица.

След като премина през протеста Пеевски заедно с лидера на партията Мустафа Карадайъ влезе в парламента и очевидно ще участва в гласуването на вота на недоверие.

Аз ще гласувам срещу олигархията. Това каза пред журналисти народният представител от ДПС по повод гласуването на вота на недоверие към правителството, предаде репортер на БГНЕС.

„Най-правилното нещо е да отидем на избори, за да може народът да избере хора, а не олигархията да управлява държавата“, заяви той.

Пеевски уточни, че не може да каже дали отиваме на избори, като подчетра, че всеки депутат е свободен да гласува.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
11
 
! Отговори
хм преди 1 година
Щом организирано са докарали хора с автобуси това е "заговор срещу правителството"! Тия нямат ли вътрешен министър!?
28
1
 
2
 
! Отговори
ТестКит преди 1 година
Ако бях докаран с автобус за този протест щях да си искам парите обратно, а чакай те са дали кебапчета и вода.. мииии освен да им повърна в автобуса
27
1
 
8
 
! Отговори
негласуващ преди 1 година
Който иска нови избори..ето го електоратя дето ще избере когото трябва!Кържалий,Търговище и др.подобни вилаети!От вас нищо не зависи!Те са мнозинство!
26
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сел яните ги докараха в София на екскурзия да протестират, рамо до рамо, партия на турци с партия на пАтреоти, възрожденци и копейки
25
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Епа он е платил рейсовете , че се разходи ми, нали ги притежава, това са крепостни селяни
24
1
 
2
 
! Отговори
toti преди 1 година
При такава засилена охрана всички от подземния свят спокойно могат да се поразходят по паветата ,няма лошо и те са хора и тях както парламента ги храним ние ХОРАТА !!!
23
0
 
16
 
! Отговори
Грозната истина преди 1 година
В момента в центъра на София е пълно с автобуси с регистрации от Кържали, Хасково, Пазарджик и тн. Наспирали са най нагло по целия булевард Дондуков в зоната за велосипедисти и полицията не ги закача. Потрошили са ограничителите с които е очертана зоната. Аз ,ако спра там, акта ми ще е написан след минути. Само там видях поне 30 автобуса. В момента Пеевски сваля правитеството.
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българина само кебапчета на аванта и билети за търкане му дай, и тук таме с ракия в ръка да послуша химна и после да превключи на кюбека
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега е времето някой да се жертва в името на нашата мила родина и да очисти това подобие на човек, 7 милиона души ще празнуват, ще се създаде нов национален празник
20
0
 
10
 
! Отговори
ХАХА преди 1 година
Разбутаха им златния гьол и транзита на контрабанда през "лабораторията" на турската порта и съслите излязоха да недоволстват!))
19
1
 
10
 
! Отговори
Народна приказка преди 1 година
Тая шия, не е от туршия. Тоя врат, не е от зарзават
18
1
 
8
 
! Отговори
асан жакпота преди 1 година
искам аз това правителство вредно да падне искам си аз да гласувам пак за бати бойко 50 лева и кебабчета дава да спечели бойко и пак по цял ден и нощ да го дават по талавизиите и да ни обяснява как все по добре живеем и как се строят магистрали денонощно как всичко е евтино и има работа навсякъде искам пак господин пеевски да започне лотарията и да търкам билети всеки ден и по талавизии и медии да ни казват как всеки ден се печелят милиони от търкане на билети искам пак да се върне това време
17
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя нещо се е "поправил" от отслабването
16
1
 
7
 
! Отговори
ВЪЗ... РАЖДЕНЦИТЕ преди 1 година
Се сдушиха с турците и крадците от гепи. И НИКАКВО ВЪЗ РАЖДАНЕ НЯМА ДА ИМА. КРАДЕЦ ДО КРАДЕЦ МИЛА МИ МАЙНО.
15
0
 
16
 
! Отговори
бармалей преди 1 година
Щом тоя богтулум върви срещу харвардците,хубави или лоши трябва да се подкрепят!
14
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Свиннята крещяла с/у мафията, хахаха, цирка е без билети, но излиза прескъпо на българите. Наглстта на тая *** не познава никакви граници. Но и за тях ще дойде Видов ден, за миг не се и притеснявам.
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да каже защо е такъв "бизнесмен", откъде е започнал, требва ли да се притесняваме, че некой някой ден ще го светне, щото е "честен" работодател :))) За теглото е ясно, нема как да стане и да изглеждаш като останалите средно сложени, това е генетично :)))
12
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този ,се подиграва с България ,толкова години ,а,Вие ,го показвате и го броите за събитие !Значи ,си го заслужавате !
11
0
 
23
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Щом нере3а мафиот крещи срещу мафията и иска оставката значи трябва да се прави точно обратното!Тоя и Данчо ментата са по отвратителни и от колегите си пътурнаци от дъпъсъ!
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До aНема как с широк таз и костната система дето е има, да свалиш когато ти е предадено генетично да си дебел, дори и да свалиш, ще изглеждаш смешно, щото не ти подхожда :))) Пеевски се опита да отслабне, но в генетиката му е заложено друго :)) Все едно да видиш жена с тънка талия и голем ханш или дупе, никакво съответствие :))