Петков призна: Сгрешихме при комуникацията с българския народ

Той не вярва, че това е края
22 юни 2022 20:27, Нели Христова
247

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Не ни изиграха. Това беше най-логичното нещо да се случи - задкулисието показа всичките си нюанси и представителите си в НС, защото, за съжаление, нямаше нито един човек, от тези, които гласуваха срещу нас, който сам можеше да вземе решение, на база на собственото си вярване кое е правилно.

Това заяви Кирил Петков в първото си интервю след падането на кабинета му пред NOVA.

Премиерът в оставка заяви, че е чувал как в НС се е казвало: "Сега гласувайте с ДА", "Сега гласувайте с НЕ".

"Борисов беше наредил 57 човека като овце. Слави Трифонов също беше разподедил да гласуват против. Делян Пеевски натисна "Не", но аз мисля, че зад него и зад партията стои Ахмед Доган", каза още Петков.

Направихме много грешки: работихме от сутрин до вечер, но не комуникирахме правилно с българския народ, сподели премиерът.

Причината за падането на правителството: Беше ги страх, че ако останем на власт, правосъдието ще стигне до тях. Така Петков обясни днешния вот на недоверие.

На Слави бих казал - довиждане. За Борисов - греховете, кражбите, които си направил - те ще те застигнат, заяви Петков.

Той сподели, че за него това не е края. Вярва, че българите не искат да бъдат управлявани от Борисов, Митрофанова или Слави Трифинов.

Продължаваме промяната никога няма да направи коалиция с тези хора, заяви Петков. Ще изпратим официално писмо към депутатите от ИТН, ако откажат да дойдат, както днес ги достраша - отиваме на избори. 

На въпрос идват ли ГЕРБ и Борисов на бял кон, той отгворои: Това зависи от хората отвън.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
24
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Идват нови избори и след тях пак ще мачкаме мафията на ГЕРБ и ДПС и патериците им от ИТН и въZZраждане
95
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
130 Преструва се, това което най-добре Киро просто си знае. В коя роля ще се въплати следващия път?
94
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да идват нови избори, тогава герберастите ще отидат в канала :)))
93
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хубаво. Но продължавате да грешите. Днес направи пак яка изцепка. Каза"някакъвси Слави". Този "някакъвси" може да е всякакъв, и чалгар и болен човек, седящ у дома си, всякакъв, НО това беше човека който преди 30 г водеше хората на битка за свободата на словото, за правото да си инакомислещ и да отстояваш себе си. Кирил е 2 год по-малък от мен, за това въпросът ми е, къде беше Киро тогава? Защото ние бяхме на барикадите, в студа, мръзнейки и вярвайки че имаме права. Слави беше с нас. Киро не!
92
1
 
23
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
ПРАВИТЕЛСТВОТО ПАДНА /// Този ден - 22.06.2022 г., ще остане паметен за България. Защото бяха изритани най- нахал-ните, лъжли-вите, самонадеяните, некадърните и най-надъханите да не помагат, да утежняват и да не предприемат никакви човешки практики за бедстващия БЪЛГАРСКИ НАРОД. Този паметен ден да продължи светкавично и с други паметни дни, когато тези същите да бъдат пресрещнати и уда-рени така, че да не си и помислят повече за ИСТРАДАНА БЪЛГАРИЯ. БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРОСПЕРИРА БЕЗ такива издъ-нки.
91
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кириле не с комуникацията, а с политиката сбъркахте. Казахте, че идвате да "изчегъртате мафията" нали? И какво - спряхте делата срещу Божков "Черепа", не направихте одит на Лукойл и Газпром за неплащане на данъци, Борисов си е все така свободен и затвор не е виждал от близо дори, Пеевски и той. Избрахте кандидатите на ДПС за управители на СЕМ. Пеевски пак купува медии, докато КПКОНПИ спи! Дадохте парите на фирмите на Борисов миналата година. ТУРСКИ самолети охраняват БЪЛГАРСКИЯ ВЪЗДУХ!
90
1
 
9
 
! Отговори
Изповядай се преди 1 година
И вашите шкафчетата и кюлчета ще ги направим.
89
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това трябва да означава: "Пратих Весела Чернева да се изявява като външен министър, вместо министър Генчовска и то тайно от българския народ, обещах сваляне на ветото.
88
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
те го свалиха той щастлив като напушен,я сваляй розовите очила.
87
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 121Млъкна Мутрофанова, не може вечно да си позволява да ни обижда, те българите виждат много ясно неяата, да не ги подценява :)) За Славчо е ясно, за Боко още по ясно :)))
86
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има впредвид, че нещо е объркал SMS-ите, които масово праща напоследък.
85
2
 
24
 
! Отговори
перко преди 1 година
Киро не се ядосвай, Каквото повика, това се обади! Важното е, е имаш комуникацията с Ленчето! Политиката я остави за можещите.
84
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
прекаленото себеотдаване за украинците и пренебрегването на бедните българи,призива за даряването на по 1 заплата,любовните снимки лъжите за Сев.Македония,цените,горивата още колко....да пиша..
83
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Той сподели, че за него това не е края. Вярва, че българите не искат да бъдат управлявани от Борисов, Митрофанова или Слави Трифинов."_______Ако Митрофанова има нещо общо, тогава бих оставил цветя пред посолството, кутия бонбони "Мерси" и 20 годишна ракия. Пич, такъв американски слуга като тебе не бях виждал, смятай щом чак и руското посолство го е хванало срам от тебе.
82
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 116Мутрофанова ти ли си, требва ли в лудницата да те пращаме или по добре да те изгоним :)))
81
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирчо няма как да комуникира с българския народ, защото не говори български, не познава българската история и не познава българския нрав. И за съжаление нищо не е научил за месеците си на власт! Пак Русия му виновна за дивотиите - кога Путин, кога Митрофанова! Българинът е скептик - той не е нито кленов канадец, нито наивен англосаксонец!Лесно хваща тарикатите и манипулациите и пощурява кротко - като магаре на мост! Продажен предател, пореден разушител на България! Кандидат за затвора!
80
2
 
18
 
! Отговори
Darth shadow преди 1 година
самолетно билетче за канада, свършено е с пълния провал и кирил петков лудия..
79
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Банкянския като Орбан ли ще ходи да се моли в Кремъл, питам от любопитство :))) Не че имаше файда за Унгария :))
78
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Турци, патриоти-***, мутри и чалгари - ето това ни е държавата
77
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро съвсем превъртя! Асен може би да оглави правителство!