Петков призна: Сгрешихме при комуникацията с българския народ

Той не вярва, че това е края
22 юни 2022 20:27, Нели Христова
247

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Не ни изиграха. Това беше най-логичното нещо да се случи - задкулисието показа всичките си нюанси и представителите си в НС, защото, за съжаление, нямаше нито един човек, от тези, които гласуваха срещу нас, който сам можеше да вземе решение, на база на собственото си вярване кое е правилно.

Това заяви Кирил Петков в първото си интервю след падането на кабинета му пред NOVA.

Премиерът в оставка заяви, че е чувал как в НС се е казвало: "Сега гласувайте с ДА", "Сега гласувайте с НЕ".

"Борисов беше наредил 57 човека като овце. Слави Трифонов също беше разподедил да гласуват против. Делян Пеевски натисна "Не", но аз мисля, че зад него и зад партията стои Ахмед Доган", каза още Петков.

Направихме много грешки: работихме от сутрин до вечер, но не комуникирахме правилно с българския народ, сподели премиерът.

Причината за падането на правителството: Беше ги страх, че ако останем на власт, правосъдието ще стигне до тях. Така Петков обясни днешния вот на недоверие.

На Слави бих казал - довиждане. За Борисов - греховете, кражбите, които си направил - те ще те застигнат, заяви Петков.

Той сподели, че за него това не е края. Вярва, че българите не искат да бъдат управлявани от Борисов, Митрофанова или Слави Трифинов.

Продължаваме промяната никога няма да направи коалиция с тези хора, заяви Петков. Ще изпратим официално писмо към депутатите от ИТН, ако откажат да дойдат, както днес ги достраша - отиваме на избори. 

На въпрос идват ли ГЕРБ и Борисов на бял кон, той отгворои: Това зависи от хората отвън.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така е.В национален ефир ръсеше обиди за българите и как сме били робско племе.На ти сега робско племе,Кирчо!С Асенчо дано се задавите с парите,които откраднахте от България!
115
2
 
24
 
! Отговори
Кикори се Окори преди 1 година
Последно Окорване!
114
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
152 Някой сериозно те заблуждава, Киро просто говори против Русия, но действа в нейна полза. Заедно с БСП.
113
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро не е Борисов, а еднодневка в политиката. Освен да основе ново БСП. ПП вече има лош имидж.
112
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
138 Тогава ще се повтори всичко това и държавата съвсем ще фалира. Народът ще е "парен каша духа" обаче, с ПП/БСП.
111
16
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ЙовоГовориш сигурно за Славчо, Киро не се е скрил никаде герберасте :)))
110
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
147 На следващите избори Нинова ще седне да пише мемоари " Някога бяхме във властта". За ПП дори няма да се сещаме, освен някой от тях който е изпаднал от професията си и натиска пак да управлява.
109
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Асен Кокорчев сега казва, че щели да си подобрят резултата при нови избори. Хахахаха сигурно вече са нагласили машините на Мадуро.
108
1
 
38
 
! Отговори
Йово преди 1 година
''Сгрешихме при комуникацията с българския народ''. Киро не сте, просто комуникация нямаше. След изборите се скрихте от хората като мишоци, сега се сетихте че трябвало да говорите с народа а не само с Херо. Впрочем Кирчо и Херо си тръгва.
107
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре, ако сме с Русия какво печелим ? Нали бехме 45 години под техно васалство, сега сме в НАТО и ЕС, какво требва да направим според вас копейкаджии :))) Все едно да се обречем на пълен глад :)) Няма да ни се позволи да изнасяме за ЕС, нема да ни се позволи да внасяме от тех, глад и гомор, на рубли ще е караме само :)))
106
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие сте си сбъркани по рождение.
105
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Киро и компания погледите им все отправени в светлото бъдеще...Настоящето го ползват за собственото си благополучие.
104
1
 
23
 
! Отговори
Елена преди 1 година
Киро пак нищо не е разбрал Абе,ей българския народ е изпратил свои представители и вие сте длъжни да се държите уважително и прилично ,а не да ги замеряте с лъжи и да ги чегъртате Ристьо Иванов,Гнома ,Нинова и още куп мераклии за кокала щечли да чегъртат Борисов?!Сме..шни сте бе.Жалки сте Некадърници .Номерата на БСП ги знаем-ако не управляват в България става страшно.Айде бе,напротив вредни са,ама много врвдни
103
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всяко зло за добро. На следващите избори ПП, БСП и ДБ ще са с абсолютно мнозинство. Ще видите. Въпроса е само дали и Радев не е продаден и кои ще сложи в служебно правителство.
102
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайде, намазахте гювеч, позабавлявахте се, живяхте в лукс, сякаш не се намирате в най-бедната страна в ЕС, Киро видя папата, че и сладкарката си заведе на аудиенцията. Играхте си на управници. Стига ви толкова. И на това да сте благодарни.
101
18
 
2
 
! Отговори
До 135 преди 1 година
Баце, заради такива като теб стигнахме дотука! Слави очевидно си продаде г..а на турците за жълти стотинки и провали правителството ама ти с малкия си мозък не ги проумяваш тия неща! Седи си мирно батко и не прави изказвания за политика! Не те бива баш!
100
2
 
24
 
! Отговори
Пешо преди 1 година
Както обикновенно Киро говори в бъдеще време и като е на власт няма нищо на лице, аз по некъдърно правителство от това не съм виждал, заробване на държавата със заеми и кражби до дупка, за Бойко говориха, че бил крал, но нищо не се доказа, а за годините много е направил за държавата, но малцина го оценяват.
99
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен123 преди 1 година
ГРЕШКАТА ви беше, че си дадохте задн...те на сащ, ес и нато.., И обърнахте първи гръб на Русия, спряха ни газта, и цените се вдигнаха.... ес ви натискат за макетата,,подкрепихте войната за укрите и против Русия., Ей тези са вашите грешки,,,,
98
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кире лозето не ще молитва, а иска мотика. Не си мръдна пръста за нищо важно. Следователно - АУТ.
97
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да сте чували от некой наш премиер, че е грешал некога ? Не нали, поне малко се замислете :)