Георги Михайлов: България няма нужда от предсрочни избори

Критики за действията на опозицията
23 юни 2022 17:37, Росен Стойчев
29
Георги Михайлов: България няма нужда от предсрочни избори
Снимка: БГНЕС

Опозицията ще търпи всички негативи от политическото им поведение. Парламентът има изключително важни задачи - приемане на трите фрагмента на актуализацията на бюджета за максимално бързо време. Това обяви народният представител от БСП Георги Михайлов пред Нова.

"Извършват пълен блокаж на дейността на парламента и цялата държава под всякакви предлози, опитвайки се да малтретира с неприемането и забавянето на бюджета.

Още по темата
Ако до края на тази седмица не се приеме бюджета за ДОО, не могат да бъдат направени плащания на пенсионерите. Това е много грозна постъпка", коментира Михайлов.

Според него известно на лидерите на партиите, блокиращи дейността на парламента е, че средствата по Плана за възстановяване са под риск и трябва да бъдат приети час по-скоро. "БСП ще подкрепи ефективно действащо правителство, защото България няма нужда от предсрочни избори", посочи Михайлов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП стига опорствахте. По добре сега лятото и без това неработите. Ей де го септември. Хем ще махнем трифоновци от парламента и възбуждане. Давайте смело. Това протакане вече е във ваш минус.
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ама от педофилски прайдове и техните болести има?
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България има спешна нужда от предсрочни избори, само за крадците от БСП, ПП и ДБ- няма, защото са наясно, че повече няма да се докопат и не да управляват, а да крадат най брутално. Ако управляваха нямаше инфлацията да е няколко пъти по висока от другите държави на ЕС, но те теглиха кредити постоянно и крадяха. Къде са 32 млрд. лева къде?????
2
3
 
2
 
! Отговори
Ами преди 1 година
Като няма нужда, подкрипете всички този, който може да ни изведе!!!! Според мен - Първото предложение на Слави с Ники Василев - премиер!! БЕЗ ОВНИ, МОЛЯ!!
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може да имат маймунска шарка и затова да не се явяват на работа в парламента.Не ги обвинявайте така хората...Искате и други да заразят ли?