Борисов към управляващите: Преча им защото нямат победа срещу мен

Свали ви корупцията, заяви той
Обновена: 27 юни 2022 19:08 | 27 юни 2022 18:11, Нели Христова
233
Борисов към управляващите: Преча им защото нямат победа срещу мен
Снимка: БГНЕС

„Президентът Румен Радев раздели нацията преди година и половина”. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Нова Загора.„Радев днес видя разликата”, каза Борисов. По думите му, когато ГЕРБ са управлявали, когато президентът пътувал в чужбина, с него отивали министрите, които е поискал. ГЕРБ не са отказвали и консултации.

„Коварният номер, който са замислили на Радев, е да не изтеглят нов дълг. Знаят, че отиваме на избори, и не искат Радев и служебното правителство да имат пари”, каза още Борисов.

„Свали ви корупцията", обърна се Борисов към управляващите. Преди това каза:

„Преча им защото нямат победа срещу мен. Нито Атанас Атанасов, нито Корнелия Нинова. Атанасов каза, че са направили повече отколкото аз за 12 години. Прав е – токът поскъпна 5 пъти, газът също поскъпна, нафтата и бензинът са почти двойни”, каза лидерът на ГЕРБ.„Корнелия Нинова да каже защо е 7 лева олиото". Бившият премиер и добави, че ГЕРБ нямаше да позволи такова поскъпване.

По отношение на цената на тока, той припомни, че България сама си произвежда въглищата и разполага с ТЕЦ-ове, които произвеждат електричество. „Откъде дойде този скъп ток?“, попита Борисов.

Той отново попита управляващите „кой им е привнесъл инфлацията”.  Борисов смята, че ГЕРБ нямало да позволи поскъпването на петрола, нафтата и газа. "ПП вкараха посредници. Така по половин милиард на месец отиват в чужбина", каза лидерът на ГЕРБ.

„Какво искате от мен, какво ви преча? Това ви каза и президентът Плевнелиев сутринта – как да си оставя моето отроче ГЕРБ”, каза Борисов. „Няма да подам оставка от партията”.

Борисов коментира и поведението на БСП, които отказаха да отидат на днешните консултации при президента с мотива, че са били на бюджетна комисия. „Нашите представители също бяха там, но отидохме при президента, защото това е национално отговорното поведение“, каза лидерът на ГЕРБ.

Борисов отново подчерта, че няма да даде ГЕРБ. „Партията на промяната ще има две брошки на ревера си – „Демократична България“ и БСП. Няма да дам ГЕРБ да стане брошка на някого. ГЕРБ е системна, здрава партия, с евроатлантическа ориентация“, подчерта той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
5
 
10
 
! Отговори
ехаааа преди 1 година
Браво Бойо, да си глупав не е болест, то си е по рождение!
85
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
РАЗНИ АНОНИМНИЦИ СИ ДЕРАТ РИЗИТЕ ПО САЙТОВЕТЕ НАЕТИ ОТ П ПЪ НИСКА ИНТЕЛИГЕНТНОС БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ БЕЗ ИНФОРМАЦИЯ БЕЗ ПЕРСПЕКТИВА В ЖИВОТА СИ ДРАСКАТ ЕДНИ И СЪЩИ ЛЪЖИ
84
3
 
5
 
! Отговори
до 95 преди 1 година
Ку-куууу......ку-кууууу......
83
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДАВАЙ БОРИСОВ ПОКАЖИ НА ТЕЗИ ПРЕВРАТАДЖИИ ПРЕВЗЕЛИ ВЛАСТТА С МАДУРОВСКИТЕ МАШИНИ С НИСКА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ С РЕПРЕСИИТЕ НА 12 КЛОЗЕТА ДЕТО ПЛАШЕШЕ БАБИТЕ И СТАРЦИТЕ ПО СЕЛА И ПАЛАНКИ ТЕЗИ ДА БЪДАТ РАЗСЛЕДВАНИ КОМИСИОН 100 МИЛИОНА ТАНКЕРИТЕ МИРАЖ НА ТРИ ЧЕТИРИ ПЪТИ ПО НИСКА ЦЕНА НАГЛА ЛЪЖА И ОЩЕ И ОЩЕ БЕЗНАКАЗАНОСТ ПОГРОМИ ФАЛИТИ
82
11
 
3
 
! Отговори
БРАВО, БОЙКО...!! преди 1 година
ТИ НАКАРА КИРЧЕ ДА ЕМИГРИРА ОТ КАНАДА В БЪЛГАРИЯ..... КИРЧЕ СИ ХВЪРЛИ КАНАДСКИЯ ПАСПОРТ И ЕМИГРИРА В РАЗВИТАТА, ПОД ТВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ БЪЛГАРИЯ......... ТАКИВА СА ФАКТИТЕ....
81
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хора, гласувайте!
80
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЗДРАВОМИСЛЕЩИТЕ БЪЛГАРИ ТЕ ПОДКРЕПЯМЕ ДОКАЗАН ДЪРЖАВНИК ДОКАЗАН ПОЛИТИК ДОКАЗАН ДЕМОКРАТ ДВА ПЪТИ ИЗПРАВЯ БЪЛГАРИЯ НА КРАКА ОТ ЛАПИТЕ НА БКП ФАВОРИТИТЕ НА ПЪПЪ НА ПОДМЯНАТА РАЗГРОМИХТЕ КАКВОТО ИМАШЕ НАРОЧНО ОКРАДОХТЕ ВСИЧКО А В ЛЪГАНЕТО СТЕ НЕНАДМИНАТИ ГЕЧЕВ И СИЕ РАБОТЕЛИ ПО БЮДЖЕТА НА БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО С ПЪПЪ УЖАС УЖАС УЖАС ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ОТ 90 ГОД ЗАЩО НЕ Е ПОТЪРСИЛ ОТГОВОРНОСТ ОТ ТЕЗИ ПОГРОМАДЖИИ ОЩЕ БОГАТЕЯТ ТЕЗИ ЛИ СА МЕСИИТЕ ВИ
79
8
 
16
 
! Отговори
стига бе преди 1 година
Ей,няма отърване от това.Не съм гласувал много години,но този ми вдига вече кръвното и ще гласувам точно за киро,на пук на тоя убиец.
78
5
 
10
 
! Отговори
Алоууу преди 1 година
Нарциса! Многа се лъжеш пред огледалото! М.а ние видехме истинскато ти лице!
77
3
 
12
 
! Отговори
Дубаеца преди 1 година
НЕМА такъв гаден противен ***!!!!!
76
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дъртата мутра от Банкя построи най-корумпираната и най-бедна държава в ЕС!
75
16
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Евала Бойко , имаш харизма, имаш усет как се управлява държава. Единствена забележка--не казвай аз построих , аз дадох, аз направих. Другото е наред.
74
3
 
12
 
! Отговори
Знаещ преди 1 година
Ти по-добре гледай да не те победят, щото бай Ставри не ти мърда. Ама ти винаги си бил от другия, страхливия бряг, та умееш да се пазиш. Гледай само да не те стигне народната любов, че ще свършиш като Чаушеску ... капиш ?
73
3
 
12
 
! Отговори
cirkus Colorado преди 1 година
Абсолютен циркаджия!
72
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То и бай Тошо беше тарикат.Ама не беше *** ...
71
13
 
8
 
! Отговори
МАЧКАЙ, БЪЛГАРИНО..! преди 1 година
МАЧКАЙ КОМУНИСТИТЕ И ПРАЙД-КОМСОМОЛЦИТЕ ОТ ПП, БСП И ДБ...!!.....
70
14
 
4
 
! Отговори
Бойко съм преди 1 година
оставям ви трооллооввве! Отивам да работя, това правим ние от Герб - работим. киро папура и неговият господар смрадев знаят само да пллямпат!!! Чао и до скоро!
69
13
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Новите пред Бойко са като първолаци пред академик.
68
14
 
6
 
! Отговори
МАЧКАЙ, БОЙКО..!! преди 1 година
ПО-МЛАД СИ И ОТ БАЙДЪН, И ОТ ПУТИН........ ПРО100 ВЪНШНИТЕ СИЛИ ИСКАТ ВЪВ ПО-МАЛКИТЕ ДЪРЖАВИ ДА НА ЗНАЧАТ МЛАДИ НЕКАДЪРНИЦИ, КАТО КИРЧЕ, ЗА ДА ИМ ИГРАЯТ ПО СВИРКАТА И СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.....
67
8
 
14
 
! Отговори
да знаете преди 1 година
Нещата в тази държава ще потръгнат, само когато този гушне букета.