Борисов към управляващите: Преча им защото нямат победа срещу мен

Свали ви корупцията, заяви той
Обновена: 27 юни 2022 19:08 | 27 юни 2022 18:11, Нели Христова
233
Борисов към управляващите: Преча им защото нямат победа срещу мен
Снимка: БГНЕС

„Президентът Румен Радев раздели нацията преди година и половина”. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Нова Загора.„Радев днес видя разликата”, каза Борисов. По думите му, когато ГЕРБ са управлявали, когато президентът пътувал в чужбина, с него отивали министрите, които е поискал. ГЕРБ не са отказвали и консултации.

„Коварният номер, който са замислили на Радев, е да не изтеглят нов дълг. Знаят, че отиваме на избори, и не искат Радев и служебното правителство да имат пари”, каза още Борисов.

„Свали ви корупцията", обърна се Борисов към управляващите. Преди това каза:

„Преча им защото нямат победа срещу мен. Нито Атанас Атанасов, нито Корнелия Нинова. Атанасов каза, че са направили повече отколкото аз за 12 години. Прав е – токът поскъпна 5 пъти, газът също поскъпна, нафтата и бензинът са почти двойни”, каза лидерът на ГЕРБ.„Корнелия Нинова да каже защо е 7 лева олиото". Бившият премиер и добави, че ГЕРБ нямаше да позволи такова поскъпване.

По отношение на цената на тока, той припомни, че България сама си произвежда въглищата и разполага с ТЕЦ-ове, които произвеждат електричество. „Откъде дойде този скъп ток?“, попита Борисов.

Той отново попита управляващите „кой им е привнесъл инфлацията”.  Борисов смята, че ГЕРБ нямало да позволи поскъпването на петрола, нафтата и газа. "ПП вкараха посредници. Така по половин милиард на месец отиват в чужбина", каза лидерът на ГЕРБ.

„Какво искате от мен, какво ви преча? Това ви каза и президентът Плевнелиев сутринта – как да си оставя моето отроче ГЕРБ”, каза Борисов. „Няма да подам оставка от партията”.

Борисов коментира и поведението на БСП, които отказаха да отидат на днешните консултации при президента с мотива, че са били на бюджетна комисия. „Нашите представители също бяха там, но отидохме при президента, защото това е национално отговорното поведение“, каза лидерът на ГЕРБ.

Борисов отново подчерта, че няма да даде ГЕРБ. „Партията на промяната ще има две брошки на ревера си – „Демократична България“ и БСП. Няма да дам ГЕРБ да стане брошка на някого. ГЕРБ е системна, здрава партия, с евроатлантическа ориентация“, подчерта той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
6
 
! Отговори
Петров преди 1 година
Бат Бойко, на какво нямат победа, нещо на билярд ли или на ядене на вратни пържоли?
25
4
 
17
 
! Отговори
оханено пасе преди 1 година
Буцко,противна ти е физиономиято и не си за гледане.
24
7
 
5
 
! Отговори
Много е просто преди 1 година
Румен Радев ( посредствено момче от село ) е явно руски шпионин вербуван още по времето на социализма - старателно издиган в армията и изваден напред когато е потрябвал на вербовчиците !
23
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди проблемът беше, че теглели дългове. Сега - че пък не теглели. Абсолютен мало_умник, още по-мало_умни са тия, които му вярват. А всъщност външният дълг намаля, а при него само се качваше. Данните са видими в сайта на БНБ.
22
11
 
8
 
! Отговори
и те така преди 1 година
на недоволните от Борисов пращам едни специални поздрави .
21
18
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Ако не бяха парите на Черепа, превратаджията Радев и машинките на Мадуро, нито Корнелия, нито Танас и Ристю щяха да помиришат власт! А за Харвардските измамници нямаше и да сме чували! Прав е Борисов, единствено което направи Радев беше да посее омразата и раздели българите, с едничката цел да спаси собствената си кожа от Гешев! Дреме му за държавата, важното е да угоди на кукловодите си!
20
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ваше Бостанско Величество, вземете Чалгара и *** и Канадците и се омитайте всичките. Пречите ни на демокрацията и на Свободата ни. Ще ви пратим на гилотината, ако не се разкарате, просто е. Елементарно е, просто се разкарайте и не ни се правете на вождове и генерали.
19
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов е като Джо Байдън.
18
0
 
5
 
! Отговори
бай Даньо преди 1 година
фатmаk дума за цензуриране!? Ай стига с това превзето чистофайничество, че подминахте Дира на станишевата мисирка и измислените Факти!?
17
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов ги буха наред като мачета у дирек.
16
8
 
12
 
! Отговори
факт преди 1 година
На Радев трябва паметник да му издигнем ,защото ако не беше той , щеше да сме още под мафиотско робство !!
15
4
 
2
 
! Отговори
Тото преди 1 година
Цар Баце Първи - протестоубиец !
14
6
 
10
 
! Отговори
пацо преди 1 година
Човека си е болен. Два вариянта - Карлуково или СЦЗ.А МОЖЕ ИДА СЕ ПРАВИ НА ТАКЪВ. ПРАВОСЪДИЕ ИЛИ МНОГО СИЛНИ ТАБЛЕТКИ.
13
4
 
9
 
! Отговори
Бай Ставри преди 1 година
Айде Боце ... откога те чакам - липсва ми човек за сантасе и табла..на турско кафе ли си праим моабета..
12
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отивай да побеждаваш бай Ставри, мутро! 12 години те търпяхме да крадеш и със *** си, минаха ми най-хубавите години от живота под твоето крадливо управление.
11
5
 
16
 
! Отговори
Бесен преди 1 година
Тоя н-а-г-л-е-ц няма да се запре! Абсолютен П-Р-О-С-Т-А-К !!!
10
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Задкулисника . Тоя и Доган управляват задкулисно Парламента и превърнаха България от парламентарна република в Задкулисна република . С дейното съучастие на ЕС с ценностите . Тоя дето ще им го натокава с двеста и щял да смачка евродупитат . С тефтерчетата кой трябва да бъде ,, Ударен,,
9
7
 
19
 
! Отговори
ридител преди 1 година
Този окраде и продаде държавата ,а за 10 год. докато ни доеше ,избягаха 1,5 мил. българи от хунтата му !!!
8
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко им пречи,защото има мафиоти,които искат да се върнат,но имат дела...това е.
7
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баце, на предните избори те набиха, очертава се пак. ГЕРБ има-няма 500 хиляди зависими гласоподаватели, основно от ромската десница.