Започнаха преговорите между ПП и независимите депутати

Искаме да чуем с интерес вашите идеи за програмата, посочи Асен Василев
69
Започнаха преговорите между ПП и независимите депутати
Снимка: БГНЕС

"Продължаваме промяната" започна преговори за съставяне на правителство с народните представители, които напуснаха "Има такъв народ".

В зала "Запад" на Народното събрание пристигнаха отцепилите се от ИТН депутати Иво Атанасов, Георги Георгиев, Деян Петков, Светлин Стоянов и Николай Радулов. Те разговарят с Асен Василев, Кирил Петков, Даниел Лорер, Андрей Гюров и Никола Минчев, съобщава БГНЕС.

Още по темата
Кирил Симеонов не присъства на срещата.

Министърът на спорта в оставка Радостин Василев пък е в чужбина, съобщи Николай Радулов.

"Искаме да чуем с интерес вашите идеи за програмата, за това какви според вас са основните задачи на кабинета. Вие знаете какво до момента сме предложили. Предполагам чухте и предложенията на „БСП за България” и на "Демократична България", така че се надявам да имаме един конструктивен диалог", заяви финансовият министър в оставка и кандидат за премиер Асен Василев.

Той изрази надеждата си за започване на изработването на една доста стройна програма в началото на идващата седмица.

Иво Атанасов помоли Асен Василев да запознае него и колегите с предложенията на ПП и какви са предложенията съответно на БСП и на ДБ, тъй като всеки един от тях е пътувал.

"Нас това, което ни интересува, за да получи правителството подкрепа, е ясно изразена законодателна програма, ясно изразена програма за действия на правителството в определен срок и вече ще кажем какви са нашите виждания, за да допълним това, което е казано евентуално от ДБ, от вас и от БСП", заяви той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма "Независими депутати"!! Всички са зависими!! Най малкото от вота на хората, които са гласували за тях са зависими!! ФАКТ!
19
0
 
12
 
! Отговори
hasmokar преди 1 година
Демек делят ни данъците, макър и разделени отвъд океана.
18
0
 
25
 
! Отговори
11 преди 1 година
Който напусне плартия, от която е избран, трябва да му се бие директен шут в гъъза и да бъде изхвърлен от парламента. Такива глупости като независим дупетат трябва да бъдат забранени!
17
0
 
13
 
! Отговори
от 20 преди 1 година
Ахаа значи по адвокатски ще изкочи на сцената по време на кулминацията и ще убие мечтите за предсрочни избори. Тая Гунчева е срам за майничките! Тъй ме сърбяха ръчичките да ходя на предсрочни избори! Оффф аман от Кокорчовци, Гриндъри и други пациенти на Карлуково!
16
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КАКВИ ПРЕГОВОРИ БЕ, ТОВА Е БИЗНЕС СДЕЛКА! КОЛКО Е ВЪПРОСЪТ...
15
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези отцепници нямат ли срам от избирателите си които гласуваха за тях и най безочливо и нагло ги предадоха.
14
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 20 И аз това се чудя. Ще видим дали ще ги подкрепи тихичко. Таз като се махна от възраждане ги направи по-лесни за гласуване.
13
0
 
14
 
! Отговори
до 20 преди 1 година
тя е Скритата Ръка! има още няколко скрити ръце, но на вота, ще ги видиш!!
12
0
 
27
 
! Отговори
Преговори преди 1 година
Какви преговори са това? Това е конски пазар. Гледат им зъбите, галят ги, и си стискат ръцете за договорените суми.
11
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А бе! У списъка не видях Гунчева, по прякор- Колянната става. Ко става с тая звезда? Ще блесне ли на сцената, рамо до рамо с Кирча Гриндъра и Асенча Кризата?
10
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Луда нощ имаше Руди Гела в един от най-скъпите места за веселие на полуостров Халкидики - "Мамалука". Модерният бийч бар и ресторант с традиционната за страната музика и храна се намира на първия ръкав, а според запознати това е най-скъпият и оборотен бар в региона.
9
1
 
24
 
! Отговори
Всичко Вече преди 1 година
е Ясно, Една от ИТН - напусна Парламента вчера оня ден, остават 239, тази дето напусна Възраждане или вече е Купена, т.е. Глас За или няма да влезе в Залата, остават 238, Деян Пеевски не се появява, остават 237, това означава, че ти трябва 118 гласа. тези 5-тимата плюс Руди Гела и Готово! Толкава Грозна Корупция, преди ПП е НеПозната дори за Българският Парламент!!
8
2
 
8
 
! Отговори
Българин преди 1 година
България празнува 3-ти юли, а вие се коалирате с червени дето ревяха и сипеха ултиматуми за експулсираните раша дипломата. Е кой мислите ще ви.вярва??? Не правете крачка назад!!!
7
0
 
16
 
! Отговори
Шаши преди 1 година
Щом са ги избрали от дадена партия да стоят там. Не са избрани на избори. Това се очертава, като много изгодно. Минаваш независим и си продаваш гласчето.
6
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хем влезли от партиина листа хем независими - странна работа
5
0
 
25
 
! Отговори
Руди Гела преди 1 година
бил в Чужбина, но не Казвате, че е На Почивка - в Компания на Блондинки изхарчил Милиони за няколко дена в Халкидики по най-луксозните ресторанти, хотели и заведения! имаше дори Видео и Снимки в Интернет пуснати - явно заснети от други Българи забелязали го в Халкидики!! Така, че Руди Гела - няма какво Да ПреГоваря, неговите Милиони са вече в Банковата му Сметка в някоя Офшорка на Панамите!!
4
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
наддаването започна. Независимите продажници е добре да си вдигнат мизата защото каквото остане от даденото от мириканците ще си го делкат кирчата и кокорчата. А кокорчата обича да му остават.
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разделете се с бсп, както се разделихме със 70-те днес!!!!
2
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Покажете им банковите сметки преди и след.
1
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И какво преговарят, броя на нулите ли?