Лорер: Няма как да има правителство на малцинството

Продължаваме работа в законодателството, заяви той
4 юли 2022 15:06, Петя Славова
19
Лорер: Няма как да има правителство на малцинството
Снимка: БГНЕС

Продължаваме изключително активната работа в две направления – законодателна и изпълнителна. Това заяви министърът на иновациите в оставка Даниел Лорер, предаде БГНЕС.

Още по темата

"Вероятно това ще продължи до късните часове днес, за да можем да излезем с готови приоритети, които да са разписани и във времева рамка за близките от 6 до 9 месеца. Така че да имаме много ясна идея, ако се стигне до предлагането на мандат, какво ще включва изпълнението на бъдещата коалиционна програма", каза Лорер.

Той подчерта, че от "Продължаваме промяната+ държат на повече от 121 депутата. "За да работим стабилно, ние сме наясно, че това трябва да се случва в една стабилна институционална среда. Не вярвам правителство на малцинството да може да го направи", заяви Лорер.

Бившият иновационен министър посочи, че търсенето на съмишленици продължава на индивидуална основа. "Всеки един депутат, който смята, че това, което предлагаме като програма, е добре дошъл и ще разговаряме с него", каза той.

Според него цялата страна има нужда от стабилност, а не нови избори.


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
4
 
! Отговори
П.К. преди 1 месец
Безкрайната рода, барабар с оргиите на разврата и на абсолютната некадърност на Прокуратура и на всеки по единична...Да разберат кон боб яде ли?/// В ИСТОРИЯТА НАЗАД, НЕ ЕДНА И ДВЕ ИМПЕРИИ СА СИ ОТИШЛИ В БЕЗВРЕМИЕТО ЗАРАДИ НИСКИТЕ НРАВИ, БЕЗЗАКОНИЕТО И ЛИПСАТА НА СЪПРИЧАСТНОСТ И ПОДКРЕПА НА ОБИКНОВЕННИТЕ И ОНЕПРАВДАНИ ХОРА.
16
0
 
4
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 1 месец
избори спечелете и управляваите следкато ви свалиха нормално е да минете през избори.ама страх ви тресе.народа ги е обичал тези лъжлиовци.
15
1
 
4
 
! Отговори
GG преди 1 месец
Петков и Василев правят само глупости, но пак поне нещо правят. Този за тия 6 месеца с това измислено министерство какво е направил ?!
14
0
 
7
 
! Отговори
Ива преди 1 месец
Разкарайте се бе некадърници.Не може да лъжете до безкрай.Каква стабилност с такива ялови като вас?!
13
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Махайте ги тези с големите носове! Откъде-накъде те ще ни се правят на ше-ове в собствената ни държава? Да си ходят в Иизраел и да си гласуват и управляват.
12
2
 
24
 
! Отговори
ПП = РОБОВЛАДЕЛЦИ преди 1 месец
ТЪРГУВАТ С ЖИВИ ХОРА-РОБИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ... ПРЕД ОЧИТЕ НА ЦЯЛ СВЯТ........ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА - - СЪЩАТА ИСТОРИЯ....
11
2
 
20
 
! Отговори
Обективно преди 1 месец
НЕКАДЪРНИ ИКОНОМИСТИ, ВЪОБРАЗЯВАЩИ СИ, ЧЕ СА ВЪРХА НА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА. А ВКЪЩНОСТ - САМО СЛУГИНАЖ НА САЩ.
10
2
 
26
 
! Отговори
Майора преди 1 месец
Лорер на какво основание търсиш подкрепа за кабинета , след като две фамилии и половина разпределяте фондовете , за 6 месеца взехте 20 млд лв заеми , за още 6 още 20 млд лв ли ще вземате , при май висока инфлация в ЕС , непрекъснато растящи цени , закриване на спец звената с цел спиране делата на оилгарсите , които платиха протестите и ви доведоха на власт! Благодаря , отивайте си там откъдето сте дошли!
9
2
 
17
 
! Отговори
Миии преди 1 месец
Когато НИЕ сме на власт - естествено, че държавата няма нужда от нови избори! Миналата година - на 3 пъти, защото все още НИЕ не бяхме на власт и тогава имаше нужда от избори.:):)
8
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До"Държавата няма нужда от нови избори"В нашата държава няма смисъл от избори. Нардоът е разделен на крайни фракции. Демокрацията освен мнозинсто означава и консенсус, но този народ може да произвежда само далавери, клюли, злоба и разделение. За това и изборите не променят нищо. Тези сега чуват средната класая, но и понятие си нямат от проблемите на бедните. Предишните па не ги интересуваше средната класа. Трябва консенсус и представителство на максимум хора, за да има напредък.
7
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Държавата няма нужда от нови избори и тези, които ни тласкат умишлено ще получат своето наказание от избирателите !!!
6
4
 
30
 
! Отговори
Hoqsan преди 1 месец
Защо огромна част от парламента е от чужденци? Смисъл, каква е тази фамилия... Лорер... ние си мислехме, че старите муцуни са прозрачни в наглостта си, но новите Подменители... тия сцепиха transparency-то.
5
2
 
24
 
! Отговори
перко преди 1 месец
ПО ДОБРЕ: ДОБРЕ СИ ОТИШЪЛ!
4
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И красиф еврей изкараха мисирте днеска. Бравос! Министър на иновациите ... Ами министър на океаните защо нямаме още?
3
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще има затвор за предателите!
2
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Врачка ли им го каза тоя 6 месечен срок? Отношенията ни с Македония Киро рече, че за 6 месеца ги е оправил, сега пак тия 6 месеца споменават като времева рамка за приоритетите им. Досега нямаха ли приоритети, та сега ги мъдрят? Да не излезе накрая, че това им е изобщо срокът на властване - още 6 месеца. Много им е, ако ме питат, ама засега не ме питат.
1
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не е лошо и тоя мазният да стяга куфарите и да се пръждосва,вкупом с Киро,Асенчо,Лена и сие производни "Променители"Продажници!