Атанасов: Службите действат недопустимо

Надява се да се формира правителство
5 юли 2022 12:21, Росен Стойчев
32
Атанасов: Службите действат недопустимо
Снимка: БГНЕС

„Имам притеснение от следното нещо. Вчера видях, че от разузнаването публично са реагирали на изказването на г-н Мирчев. Това е недопустимо.

Още по темата
Не може специалните служби да участват в политическите боричкания в страната. Моето подозрение е, че това е поръчано от Президентството и създава сериозен проблем за доверието в работата на службите”. Това заяви в студиото на НОВА съпредседателят на ДБ Атанас Атанасов.

Припомняме, че в понеделник Ивайло Мирчев заяви, че Държавна агенция „Разузнаване“ не работят в интерес на страната и трябва да бъде извършена реформа на службите за сигурност.

Съпредседателят на „Демократична България" обяви, че управленската програма на новата коалиция в евентуалния кабинет „Василев" се разписва само за 6 месеца, защото идеята е след това евентуално да се поиска вот на доверие. Трите партии все още не са осигурили необходимите гласове за подкрепа на ново правителство.

„Това, което вчера публично се случи, беше работата по програмата. Днес трябва да се продължи в областта на здравеопазването. Важно е да бъдат уточнени тези приоритети, които може да бъдат реализирани за 6 месеца. Трябва да се търси подкрепа сред народните представители. Това трябва да става публично. Тези, които разбират в какво тежко състояние се намира държавата, би трябвало да подкрепят избирането на правителство. В противен случай в следващите 6 месеца ни чака политическа дестабилизация”, допълни народният представител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Цвети преди 1 година
Атанасов е време да се пенсионира
25
0
 
0
 
! Отговори
Боряна преди 1 година
ДБ се надяват да останат в управлението, защото следващите избори ще бъдат техния край.
24
0
 
1
 
! Отговори
Калин преди 1 година
Брътвежите на Атанасов никога не са имали особена стойност, сега вече съвсем никаква.
23
1
 
6
 
! Отговори
НикогаПовечеСДС-Чума преди 1 година
Много си прав,защото ако действаха както е редно,ти *** трябваше отдавна да въртиш парцала при Бай Ставри.
22
1
 
8
 
! Отговори
Донката преди 1 година
Баш пък този да казва какво е допустимо и какво не. Лъжлив ченгесар
21
1
 
7
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
Атанас Атанасов също е от службите на ДС. И ние чакаме Промяната в БГ...
20
1
 
9
 
! Отговори
3737 преди 1 година
Този противен гном.
19
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е то никоя служба не работи като хората, щото не сме им сменили шефовете с наши хора
18
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гномът много ги разбира тези работи.
17
2
 
12
 
! Отговори
Прав е преди 1 година
Защото до сега можеха да повдигнат обвинетие на просто киро за злоупотреба със служебно положение за обикалянето и звъненето му на депутати.
16
1
 
11
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
Атанасов ,ти също си част от тези ,които поставиха службите в "услуга" на политически и лични интереси ,а не обществени!Именно тези зависимости ,които продължават да съществуват в службите най- много от ГЕРБ и компания ,пречат и на - малкото останали честни професионалисти в тези служби да си вършат работата.Когато начело на тези служби застанат само морални хора ,тогава ще бъде използван максимално експертният състав за благоденствието и сигурността на всички и защита интересите на държавата
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Честит празник на Цветелин Ботев полицаи за пример в Ловеч.Честит празник Цветелине и дано надминеш Данчо катажията по корупция
14
2
 
16
 
! Отговори
Този преди 1 година
е баш рубладжията!
13
4
 
18
 
! Отговори
българка преди 1 година
Този е изключително ГНУ-СЕН! Виждам, че и други хора споделят впечатленията ми и разбирам, че мнението ми не е субективно. Сега се готвят да се явят на избори с Кирчо и Кокорчо и пак да се намести в парламента и да сее раздор и интриги. За съжаление, те не пускат кокала, не дават място на никой, няма прокуратура, не ги пращат в затвора и сме принудени да им слушаме гадости-те докато не умрат !
12
1
 
14
 
! Отговори
золтан преди 1 година
Инч хай пак се изходи
11
1
 
12
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Др прокурор от живковото дс се исказа , той забрави ли , че до преди време беше от - бкп хранениците
10
4
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Хахааааа, имаше един Георги Жеков. Дали е жив тоз човек? Много ги "хранеше" комунистите като този :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
9
6
 
24
 
! Отговори
Ко? Не! преди 1 година
Хунтата на Киро в затвора начело с този! Лъжите им неизбежно лъсват, колкото и нагло да ги мажат! И за оръжията за Украйна се разбра! И кой купува гласове се разбра! И пропагандата с бензина се разбра, както и за отстъпките! На лъжата дипломата е от Харвард!
8
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Tоя за какъв се мисли? Защо прокуратурата не е повдигнала обвинение срещу него? Не му е за пръв път да се опитва да манипулира и без това манипулираните служби.
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те ако заработиха такива като Гнома щяха да чукат камъни в някоя каменоломна