Борисов се изпъчи: Опозицията върши работата на правителството

Хванали са се за столовете и няма измъкване, обвини той
Обновена: 5 юли 2022 10:14 | 5 юли 2022 09:57, Росен Стойчев
215
Борисов се изпъчи: Опозицията върши работата на правителството
Снимка: БГНЕС

"Един народен представител има тежест от десет хиляди гласа. Купуват по десет хиляди гласа на ден и час. Това става пред очите на умните и красивите. В същото време мога да кажа, че по най-важните външнополитически теми, опозицията им свърши работа." Това обяви Бойко Борисов на пресконференция на ГЕРБ.

"Надявам се, че днес въпреки отвратително поведение, което имат част от хората в Северна Македония, ще се вземе решение. Те ще тръгнат по своя европейски път, който беше проправен от опозицията. Всички наши европейски партньори знаят това.

Още по темата

Знаете как се отнесоха с руските дипломати и въпреки това, ние ги подкрепихме. На следващия ден аз чувам титана на мисълта Атанас Атанасов, да казва, че БСП не им пречи за депутинизацията на държавата. Същата група, която твърди, че Русия е приятелска държава.

Ние напълно ги подкрепихме. Интересно е какво говори Корнелия Нинова, когато обикаля своите структури. Вчера видях как Румен Гечев държи Кирил Петков. Човекът, който е рекордьор по фалиране на банки в света. Най-високите пенсии даваше Румен Гечев, ама с тях се купуваха по три хляба.

Съдебната им реформа се сведи до това да сложат Бойко Рашков в КПКОНПИ. Трябваше да излязат хора от управлението, за да разберем как се водят тези процеси. Бюджетът, който приехме, е също бюджет на опозицията. Сравнете ги и ще видите, че е прекроен в позла на бизнеса и хората, благодарение на опозицията", обяви Борисов.

Той допълни, че бюджет може да бъде изпълнен само при една единна държава. Мощна работа на икономиката и бизнеса. Тогава ще можем да го изпълним, а за това е необходимо спокойствие. В момента чуваме само купуване на гласове.

"Добре де. Ще си намерите народни представители. Ще се продадат с идеята за принцип. Какъв принцип? Принципа за скъпи горива, скъп хляб и нереализирана съдебна реформа. Хванали са се за столовете и няма измъкване", добави Борисов.

"На България и трябва единство, за получи повече пари. Виждате, че Германия и Италия отварят въглещните централи. Ами направи го и ти. Произвеждай на макс, продавай на вънка и получавай средства за гражданите.

Дойдоха с амбицията да върнат парламентаризма. А виждате какъв език използват за опозицията и за държавния глава. В ГЕРБ корупция няма.

Сега ЕС вижда какво става в Северна Македония. Преди си мислеха, че ние си измисляме някакви неща за тях. Но на тези протести видяхте какво показват. Те трябва да знаят, че трябва да се променят. Позволихме им да влязат в своя европейски път. Но ние и след това ще имаме много варианти да ги спрем.

Надява се, че Северна Македония ще започне европейски път. Това трябва да направят Балканите", коментира Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
7
 
13
 
! Отговори
Главчо преди 1 година
Еь че проооост ама колкото си иска.
97
5
 
4
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До акуд Защо ли днес БСП не иска да се използват повече машинките при гласуването след като именно те им донесоха "победата" на изборите?! Странно, наистина! Значи бюлетинчетата са за предпочитане, когато няма да се прави преврат, а е въпрос на обикновени избори...Всички и всичко у нас е корумпирано, но БСП са тези, които целенасочено дърпат конците в тази област! Герб се учат от тях, за съжаление - *** народ, слаба държава!
96
6
 
18
 
! Отговори
акуд преди 1 година
г-н Борисов пазаруването на гласове си е ТВОЙ личен ноу хау. надявам се ще разбереш защо някой неща не се нарушават. ПРИНЦИПА никога не се нарушава. в противен случай аз защо да не го наруша също!!!!!. а за македония е възможно да ти излезе през носа със френската редакция в последната минута. балканите са си , балкани. но Цар Самуил и кирилицата като азбука си е ЧИСТО Българска.....банкянски кашкавал те не струват 12 милиарда ве !!!!!!
95
5
 
8
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До Анонимен91 Абе защо лъжеш?!.. Не ми е много ясно какво се опитваш да направиш с тези лъжи, които си ги изтипосал тук освен да манипулираш отново хората..Ли.жи си там БСПто и остави хората на мира, значи, според мен...Как БСП не бил никакъв фактор в политиката, когато те направиха този преврат? Само като свирнаха на "верните си партийци", и отвсякъде започнаха да излизат разни змии и ***.щери - побъркахте и медии и хора, а той тук седнал да ми говори, че БСП днес не били фактор..
94
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баце опраИ Балканите , ЕС , Ердоган , Путин , СМакедония , Гърция , Румъния , Сърбия ,... И България най-вече : България , най-бедна и най-корумпирана държава , и по времето на Баце , също и най-болна нация , най-НЕГРАМОТНА , най-висока смъртност !Не случайно , всички ДОКЛАДИ от ЕК на ЕС , са все едни и същи , само сменят датата : "Слаба съдебна система , корупция и безнаказаност във всички държавни институции , на ВСИЧКИ НИВА '' !Такива са ''резултатите'' от прехода до тук !Да се гордеем ли?
93
9
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Да се борим, да срутим, да заличим модела ГЕРБ ,е като да срутим къщата , която те построиха , та да започнем изграждането на една модерна, съвременна европейска колиба.
92
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наглец!
91
4
 
12
 
! Отговори
Хехе преди 1 година
Тамън да свършиш нещо и ти, че Маджо го няма да те праща за пържоли.
90
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледай си внуците Боко, забрави за политиката, но може би нарциса в теб не ти дава успокоение :))
89
9
 
7
 
! Отговори
ГЕРБ МАЧКА НА ИЗБОРИ преди 1 година
Българите оценяват кой работи за тях, и кой ги лъже............. . Може ли да има коалиция ДБ + БСП.??.. ЛЪЖЦИ..... Може ли Байдън и Тръмп да са в коалиция..??
88
6
 
17
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Крадеца вика дръжте Крадеца.
87
7
 
4
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
ППЪПЪ СА НЕЗАКОННИ БКП СА БКП КОИ ОСТАНАХА ДБ МАДЖО И ТАНАСЧО СЛЕДОВАТЕЛЯТ БОРИСОВ ГИ ИЗГОНИ НЕКАДЪРНИЦИ ШЕПА ТЪРКАЛЯЩИ СЕ НА ОРЛОВ МОСТ И КОИ ОЩЕ ИМА ЛИ СТАБИЛНИ ПАРТИИ ИЗОБЩО ТУК ОТ ТАМ ДА ЗАПОЧНЕМ ДПС СА СЪЗДАДЕНИ ПРЕДИ 30 ГОД С ЦЕЛ ДРУГИ НЯМА ЕДНОДНЕВКИ СА БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА НАИСТИНА ОТ ОГРОМНА ПРОМЯНА НО КЪДЕ СА ИСТИНСКИТЕ ПОЛИТИЦИ *** ЛИ КИРО ЛИ ИЛИ АСЕНЧА ТЕЧОВЕТЕ
86
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И накрая : Западът е много добро място за живеене , но без намесата на щатите !Още преди войната в Украйна , щатите и Англия , сринаха ЕС ---ВСЯЧЕСКИ , за да не е по-силен ЕС от тях !!!
85
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
OOOO, яле го Баце вееееее, де си ве ''евроатлантик"..тоа нема отърванье от него
84
3
 
3
 
! Отговори
Говори за преди 1 година
себе си. Оранжевата глава не може да излезе от стереотипа на ЧЕНГЕ.
83
5
 
3
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До До ДИАНА Ами точно това ти обяснявам, че в никоя друга страна нямаше преход като нашия защото те си нямат нашето БСП, което реши, че трябва да се учим на капитализъм от най-силно развитата капиталистическа страна /няма значение, че в момента тя ни е враг в Студената война!/ и следваше план за прехода, разработен от американски експерти, които вероятно и досега менажират БСП и СИЕ като задкулисие..Е, размазаха ни, а ние още спим и тук ми говорите см.еш.ки за БСП...
82
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ГЕРБ МАЧКА НА ИЗБОРИ... Е, и ?
81
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Диана.. БСП не са икакъв фактор в политиката , ама нали герб трябда да се ОПРАВДАВА с ''някой'' !Колко депутата има БСП в НС ......???Жалкото е че Баце подтиска СВЕСТНИТЕ ХОРА в герб !Не се ли гледа /Баце/ , че вече като И. Костов , и подобни , НЯМАТ МЯСТО В ПОЛИТИКАТА , А САМО ПРЕЧАТ НА ''ДВИЖЕНИЕТО'' КЪМ ЕС ?
80
8
 
5
 
! Отговори
ГЕРБ МАЧКА НА ИЗБОРИ преди 1 година
53,5% - -кмет- Нова Загора............... Срещу коалицията( ДБ + БСП) - - - - ХАХАХА........!!
79
5
 
2
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 1 година
А ти за една годона като имаше шанс какво направи, защо ти гласуваха вот на недоверие?