Петков: Цената, която няма да платим е да вкараме задкулисието във властта

ПП готови с ясни политики, стратегии и законопроекти
168
Петков: Цената, която няма да платим е да вкараме задкулисието във властта
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Единствената цена, която не сме готови да платим, е да вкараме задкулисието обратно в управлението. Това заяви 
премиерът в оставка Кирил Петков.

Още по темата

По-рано днес Петков, заедно с министъра на енергетиката в оставка Александър Николов, беше изслушан от депутатите относно доставките и цената на природния газ.

На въпрос има ли вече 121 депутати, които да подкрепят бъдещо правителство с мандата на „Продължаваме Промяната“, премиерът в оставка отговори, че разговорът продължава.

По думите му от "Продължаваме Промяната" много са искали да обърнат този разговор, да не бъде „подкрепяте или не подкрепяте“.

Имаме ясни политики, стратегии, законопроекти, декларира Петков, цитиран от БТА.

Той уточни, че става дума за над 40 отделни стратегии.

„Всичко това е толкова логично с тези хора. Дори да кажат „Не“", ама да видят цялата програма, да дискутираме по важните за България приоритети и тогава да си направят становището", заяви премиерът в оставка.

Той се надява парламентарните групи да влязат в диалог, но условието му е Слави Трифонов да не взима решения от името на ИТН, както Бойко Борисов ги взима за ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ИНПОТЕНТНОСТТА, НЕМОЩА И МАЛО УМИЕТО НА ПОЛИТИЦИТЕ В ПАРЛАМЕНТА - НЕ МОГАТ ДА РАЗКАРАТ СУМАТА И ВРЕМЕ ЛЪЖЛИВОТО КАНАДЧЕ КИРО ИЗВЕСТЕН КАТО ПОД ЛОГАТА НА КОЗЯК
58
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Петков, че то при задкулисието се живееше по-добре, бе?
57
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро и за лоялност има криво разбиране. Влиза Иванчо Иванчев, който е от партията ХYZ, в парламента, щото сме го изгласували една група българи, ама, според Киро, Иванчо трябвало да реши към кого да покаже лоялност - към лидера на ХYZ или към Киро, щото той бил на правилната страна, а не лидера на ХYZ. По какви критерии реши, че той е правилният, съмнявам се да знае. Откъде накъде моят вот ще отива в подкрепа на Киро, като не съм гласувала за ПП? За какво се харчат пари за избори изобщо?
56
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борис Джонсън подава оставка за назначение , а тук 35 години едни и същи мутри в парламента.Пеевски е недосегаем.Доган си живее в сараите.Убийци и наркомани се разхождат без да имат страх от никой.Това ни е равнището на демокрация.Правова държава сме били разправят, а корупцията е само чувство.
55
2
 
16
 
! Отговори
Teo преди 1 година
Правиш решения я 12 без 5, не казваш на никого, няма подпис на Министъра на външните работи, използваш заместника ми, после се правиш на ударен, и имаш монументалната наглост да кажеш, че не искаш да връщаш задкулисието?!? Този е за освидетелстване!
54
0
 
14
 
! Отговори
Какъв преди 1 година
Кухалник е тоя, а.
53
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Задкулисието сте вие продажници такива,гробаджиите и вожда им са просто едни балкански крадци!Тежко и на България пред дилемата която трябва да направи ПРОДАЖНИЦИ или КРАДЦИ!
52
1
 
12
 
! Отговори
до 55 преди 1 година
В америка предлагат 4000$ за да си убият децата! При нас ни избиват децата безплатно! Не че бих се съгласил като американците за 4, 40, или 4 трилиона, но все пак да се знае! Който не вярва да гледа новинарските емисии от последните дни! Всички големи корпорации, подкрепени от администрацията на Джо, предлагат на служителите си 4К за аборт! Скъпо им идвало да има деца! И при нас така
51
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Петкооов, ама бараш Ленчето задкулисно нали? Видяхме видеото. И ч да питаш Ленчето кой подписа за изгонването на 70 руски дипломата, защо криете? Излез като мъж и кажи кой е. Поредните само думи и никакви дела. Циркове
50
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боку е като Стамболов пред теб Кирчо.
49
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До adventurer Това сигурно ще са евростредствата,които получаваме от Бриккетсел. :-)
48
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В същото време, върховният административен съд, разреши на американски те фирми да добиват шистов газ в Добруджа. Да благодарим на Америка, че няма да има и житница България.
47
2
 
14
 
! Отговори
про100 преди 1 година
"Американците използват България като жертвено агне. Премиерът е много странен персонаж, който първоначално не е разчитал на дълга политическа кариера"
46
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой нема една мозъчна клетка ? - L.
45
2
 
12
 
! Отговори
Днес бандата преди 1 година
На тоя заедно с БСП и гмом партията гласуваха смърт в НС. Смърт за децата подлежащи на лечение в чужбина. Защото пари за тези деца няма. Убийци мръсни.
44
2
 
22
 
! Отговори
Asd преди 1 година
Вие сте задкулисието. Рашков, спецов, Дубай.
43
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Петков,защо говорите шаблони?Какво задкулисие,всички знаят ,че партиите сте едно голямо семейство,което от време на време са кара.Но когато ви натиснат копчето,ама истинските задкулисни играчи от ЕС и САЩ,то веднага се заобичвате в името на евроатлантизма.Кого лъжете незная,сигурно има млади заблудени *** шарани...явно само тях!
42
3
 
27
 
! Отговори
L. преди 1 година
Тоя им оплете кошницата на ГЕРБ за следващите 20 години. Кой вдигна газа - Кирчо, кой ни скара с Русия - Кирчо, кой ни настрои против Америка - пак Кирчо. Дюшеш им дойдоха на гербавите тези малoyмници.
41
2
 
29
 
! Отговори
мдаа преди 1 година
Киро, когато казваш, че продължаваш разговорите, с кого ги провеждаш? Защото разговори в парламента се правят между партии. Но ти увещаваш депутати да напуснат партиите си, да станат уж независими и да те подкрепят. Това Киро се нарича купуване на депутат, което е доста по-голямо престъпление от купуването на глас при избори. (поне според мен) А с лъжите ти за гражданството, не знам как все още не си следствен. Само и ти да не я докараш като наркомана Семерджиев, но ти ще погубиш цяла държава.
40
2
 
20
 
! Отговори
Светофар преди 1 година
По делата ще ги познаете! В случая и по погледа!