Петков: Цената, която няма да платим е да вкараме задкулисието във властта

ПП готови с ясни политики, стратегии и законопроекти
168
Петков: Цената, която няма да платим е да вкараме задкулисието във властта
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Единствената цена, която не сме готови да платим, е да вкараме задкулисието обратно в управлението. Това заяви 
премиерът в оставка Кирил Петков.

Още по темата

По-рано днес Петков, заедно с министъра на енергетиката в оставка Александър Николов, беше изслушан от депутатите относно доставките и цената на природния газ.

На въпрос има ли вече 121 депутати, които да подкрепят бъдещо правителство с мандата на „Продължаваме Промяната“, премиерът в оставка отговори, че разговорът продължава.

По думите му от "Продължаваме Промяната" много са искали да обърнат този разговор, да не бъде „подкрепяте или не подкрепяте“.

Имаме ясни политики, стратегии, законопроекти, декларира Петков, цитиран от БТА.

Той уточни, че става дума за над 40 отделни стратегии.

„Всичко това е толкова логично с тези хора. Дори да кажат „Не“", ама да видят цялата програма, да дискутираме по важните за България приоритети и тогава да си направят становището", заяви премиерът в оставка.

Той се надява парламентарните групи да влязат в диалог, но условието му е Слави Трифонов да не взима решения от името на ИТН, както Бойко Борисов ги взима за ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
3
 
24
 
! Отговори
adventurer преди 1 година
лъжци и предатели, кой ще повярва на това продажно антибългарско правителство начело с кирил петков лудия, къде отидоха 9 милиарда лева още в първите дни на управлението на пълния провал..
38
3
 
24
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 година
Тоя как не му омръзна да дрънка. Само небивалици, че и повтаря едно и също
37
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А тоя дето помля 2 момичета от задкулисието ли е? Я кажи г-н Прозрачност. А убиеца на Милен? А побойника от Перник? Къде ви е промяната?
36
2
 
33
 
! Отговори
Айде стига вече преди 1 година
По времето на комунизма имаше по-малко пропаганда от сега.Айде стига вече с тези врагове и т.н. от една година управлявате и всичко се срива, само врага, мафията и борисов са ви опорките и те са виновни за всичко.Истината е много проста, вие сте най-некъдърните политици в историята на България и дори глупаците които се подават още на пропагандата скоро ще го разберат
35
2
 
23
 
! Отговори
Пламен преди 1 година
Вън! Съд! Пред народа!
34
2
 
29
 
! Отговори
боб преди 1 година
***.. Всички ние платихме точно тая цена, като те вкараха тебе в управлението.. Изпълнява чужди поръчки, открадна милиарди и натиска за още и още.. Избори веднага!!!
33
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нахилена мършичке,как тейко ти така свободно емигрира в Канада,коги и пиле не можеше да прехвръкне току тъй от България?
32
1
 
32
 
! Отговори
Когато отговориш преди 1 година
какво прави в офиса на Прокопито два часа,тогава може да говориш за задкулисие . Видяха та всички колко си честен да в политиката,и в личния си живот. Така че, изчезвай по-бързо от България.
31
1
 
24
 
! Отговори
реалист преди 1 година
айде стига с тия високопарни думи и лозунги, за цялото време откогато сте на власт само приказки и обещания, нищо свършено , взехте се за най - знаещи и можещи и се издънихте тотално
30
1
 
26
 
! Отговори
Истукан преди 1 година
ИТН и ПП са цяло шоу и цирк. Не знам кой гласува за тази промяна, ама ще ви излезе скъпо наесен като качат цените още...
29
1
 
29
 
! Отговори
истина преди 1 година
Утре затварят битака и търговията на депутати втора употреба. Газът нагоре, ПП надолу.
28
1
 
32
 
! Отговори
Лоялен преди 1 година
Единственото задкулисие е ПП
27
2
 
28
 
! Отговори
До2 преди 1 година
Какъв терминал две,каква Канада,това продажно човече трябва да бъде гонено до дупка и да си понесе последствията за всичко което ни причини!
26
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие сте задкулисието, Петков. Кой можеше по времето на комунизма да емигрира с цялото семейство в Канада? Кои са родителите на Лена? Защо се коалирате с комунистите?
25
1
 
21
 
! Отговори
до 3 преди 1 година
Каква срама да има , ти видя ли му погледа на тази снимка дори?!! Този няма много чувства които нормалните хора имат! Като цяло ги е свел до 2-3 зависимости!
24
1
 
33
 
! Отговори
рН преди 1 година
Кирчо, само за Шест Месеца ти превърна "Задкулисието" в Бг в държавна политика, бе! Купуването на депутатски гласове според тебе какво е? А, "сделките" на "тъмно" и за едноличните ти решения да не говорим! То бива Лицемерие, но твойто счупи всички рекорди!
23
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От както управлява тоя в България ,,задкулисието,, е американското посолство ;)
22
2
 
23
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Хахааа, Кирю и Асан се нaaкaха до ушите. Ама техния политически татко Рундю пак се прави на невинен. И на БСП тегли ножа, абсолютен мер/завец.
21
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Задкулисие,мафия,съдебна реформа,по-добър живот. За почти 2 години само общи приказки и почти зеро работа от г-н Петков
20
1
 
19
 
! Отговори
за цената преди 1 година
Бизнесът: Газ няма, цените са неясни, ситуацията ще е много тежка. Управляващите не се справиха - -"Имаме договор, който не е прекратен, с "Газпром експорт", на по-ниски цени от тези на спот пазара, от порядъка на 25-30% по-ниски, плащаме по този договор транспорта на този газ и в същото време не потребяваме газ, рискувайки да го платим след това, нищо, че не сме го потребили, поради клаузата в договора "вземи или плати", поясни Велев пред БНР.