Борисов: Аз съм направил ГЕРБ и няма да се откажа от моите деца

Корумпирани са, тежко корумпирани са, заяви той за правителството
8 юли 2022 17:30, Нели Христова
308
Борисов: Аз съм направил ГЕРБ и няма да се откажа от моите деца
Снимка: БГНЕС

Няма да подавам оставка от партията, няма да ви дам ГЕРБ, каза днес в Нова Загора лидерът на партията Бойко Борисов. "Седем вота ни направиха и нито един път не ни бутнаха".

"Ще дойде немного далечно време, тези ще разберат, че не стават за нищо. И тогава ще дойдат и ще търсят помощ", смята той.

"Пъкленият план е да оставят президента без бюджет. И днес какви оправдания само извадиха, че не отишли при Радев. Били на бюджетна комисия - ами и ние сме там, но отидохме при президента. Но и без петел ще съмне, България ще я има винаги", отсече Бойко Борисов.

"Борисов, Теменужка, Делян Добрев са ви направили компресори, пристанища и могат да се докара колко си искаме газ. Защо се занимавате вие с моето лидерство? Аз съм направил ГЕРБ и няма да се откажа от моите деца. Нинова подава два пъти оставка заради слаби резултати на избори и сега пак се кандидатира. Как ви звучи това", попита реторично Борисов.

"ГЕРБ е водеща партия - системна, здрава, евроатлантическа", отсече той.

На дневен ред са изборите в Нова Загора, каза в началото на партийното събрание кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Нова Загора Галя Захариева.

Бойко Борисов присъства и тук. Граждани са дошли от Сливен, Котел и Твърдица. В Нова Загора са и кметовете на трите населени места.

Борисов първо помоли за минута мълчание за кмета на Нова Загора Николай Грозев, който почина през април. Днес на срещата присъства съпругата му.

След бившия премиер говори Десислава Танева. "Ние сме тук днес с едно изпитание пред нас, трябва да сме силни и обединени и да покажем, че това е пътят за развитие на всяка общност". "Нашата задача е да спечелим на първи тур", каза тя. На 3 юли не трябва да си пием кафето и да ходим на полето, а да идем на избори, призова Танева.

След нея думата взе проф. Костадин Ангелов. Той разказа, че е говорил с лекарите и сестрите в поликлиниката. На тя им било обещано, че от 1 април заплатите им ще бъдат увеличени, те не са получили нито лев. Дори добавките, които ние отпуснахме благодарение на г-н Борисов, не ги получават, твърди проф. Ангелов.

Човекът, който знае отговорите на всички въпроси и може да решава кризи, е Бойко Борисов, каза още той.

Даниел Митов отчете тотален провал на управляващите от четворната коалиция. "Дори зад Океана се убедиха, че тези измамници са се опитвали да мамят и тях, изтъкна Митов и даде думата на Борисов, наричайки го "Пласидо Доминго от Банкя".

Викали са ми Роналдо, Меси, само Пласидо Доминго не са ми викали, пошегува се Борисов.

"Винаги съм обвинявал Радев, че раздели нацията. В момента в отборите биват най-освирквани звездите им. Най-нормално е да са съсредоточени върху мен. И е нормално. Нинова и Атанас Атанасов нямат победа никога. Ако не бяха машините, нямаше да имат никога. За 6 месеца услужливите медии цитират Атанас Атанасов, на галено Джуджи, който казал, че за 6 месеца направили повече от мен. Винаги е бил семпъл човек, но този път беше прав - токът се качи пет пъти, отколкото беше при нас. Газът се вдигна пет пъти, нафтата и бензина - двойно. Те за 6 месеца успяха да ликвидирах всичко, което ние за 12 години пазехме. И когато дадохме 50 лв. на пенсионерите по време на кризата, те си бяха 50 лв.", отсече Борисов.

"Те стигат до нахалството да говорят, че инфлацията им била привнесена, но в Европа е 7-8%", а тук е 20%, каза той.

"Кюмюрът е у нас, миньорите - българи, централата - наша. Кой привнесе токът да скочи, откъде дойде този скъп ток? Как в другите държави във връзка с кризите, се компенсират всички тези неща", възмути се Борисов.

"АЕЦ "Козлодуй" е наш, заредили сме блоковете. Вчера бТВ, Нова лъжат, лъжат, лъжат. Кой ви вдигна цената на тока, бе", попита пак лидерът на ГЕРБ.

"Петков наруши няколко пъти Конституцията, пет дни го чакаме да си подаде оставката. Паскалев от БСП каза, че Корнелия Нинова била баба на Кирил Петков", посочи Борисов и допълни, че може много да се забавлява с тях. "Ние държавнически казахме, че трябва да се вкара един закон за оръжието, за газа - за диверсификацията, и в сряда ние ще ги гласуваме. Когато става въпрос за еврозона, за евроатлантическата ни интеграция, за еврозоната...ние онзи ден щяхме да сме там. Сега те профукаха парите и искат президента и служебното правителство да нямат пари. Това благодарение на Асен Василев. Ние оставихме 16 млрд. лв. за дострояване на магистралите и в резерва 12 млрд. лв., посочи експремиерът."

"Корумпирани са, тежко корумпирани са, факт", заяви Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


308
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
260
1
 
0
 
! Отговори
Мадуро преди 1 година
Аха, идват избори и тук веднага са накупени десетина стари червени тролчета да пишат по 20-30 поста против коото са им казали. С просто око се идентифицират повторенията. Никой не ви чете глупостите.
259
1
 
3
 
! Отговори
Бб се оака пак преди 1 година
След като няколко минути слушах просташката му реч от Бургас, се оказа че документа който размяташе бил пълна лъжа - слушах я щото чаках БНТ да продължи с интервюто на Камен Донев - баси *** изпълнение, да прекъснат интервюто на един доста стойностен човек за да предават лъжите на един вече окончателно бивш премиер
258
1
 
4
 
! Отговори
ДС направи ГЕРБ преди 1 година
Бриго Аспарухов направи Боко Тиквата Гл.секретар на МВР при полуграмотния крадец от Мадрид!
257
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този само с огънометачка се изчегъртва!
256
1
 
6
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
Всичките герберасти, една тиква ги е правила и затова толкова си я пазят и тачат, защото все от него са се пръкнали.
255
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до коментар 272.На бял джип,покрит със бял чаршаф. АМИ ДАНО.
254
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 272 - много си прав. поразията която направи Бойко за 12 години,комунистите не могат да я поправят и 120 години .
253
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Употребен памперс.
252
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БОЙКОО И ТУК МОЖЕ НЯКОЙ ДА ПРЕВЪРТИ ПОВЕЧЕ. "КАТО ЯПОНЕЦА".
251
7
 
3
 
! Отговори
ЕЛЕКТОРАТ преди 1 година
БОЙКО ЗА 12 ГОДИНИ НАПРАВИ ТОЛКОВА МНОГО,КОЛКОТО КОМУНИСТИТЕ ЗА 120 ГОДИН НЕ МОГАТ.НА БЯЛ ДЖИП НА ВЛАСТ.ПОБЕДА!!!
250
3
 
1
 
! Отговори
ЕЛЕКТОРАТ преди 1 година
БОЙКО ПОБЕДА.НАФТА 1.50.ХЛЯБ 0.80
249
3
 
14
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Мутра скапана, всичко окраде, ти и твоят ГЕРБ, никога повече не трябва и да помирисваш власт, безкнижнико!
248
5
 
6
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 1 година
Досега гласувах за Бойко, но стартирането от него на допотопната АЕЦ Белене и построяването на Турски поток за нашия исконен враг Сърбия ме ориентира към яростните евро-атлантици, каквито са Момчил Дойчев от Атлантически съвет на България /АСБ/ и Николай Ненчев от БЗНС. Иначе, европейските българи очакват създаването на мощен евро-атлантически блок, който на новите избори да срази путиниските партии в България и твърдо да следва европейския път на развитие, заедно с нашите съюзници от ЕС и НАТО.
247
2
 
15
 
! Отговори
НАИВЕН ВЪПРОС преди 1 година
КОЯ ЧАСТ ОТ МНОЖЕСТВОТО НА ТЪМНИТЕ БАЛКАНСКИ ПРО-СТА-ЦИ ИЗОБРАЗЯВАТ БУДА И НЕГОВОТО ОТРОЧЕ ГЕРБ ? ОТГОВОР - НАЙ-ОТВРАТИТЕЛНАТА!!!
246
0
 
11
 
! Отговори
До К.Ангелов преди 1 година
Може ли гн Ангелов да обясни като велик директор на Александровска как така от месец болницата не разполага със работещ скенер - оказва се че договорът който гна е подписал нямал право на сервиз и подръжка. Интересно ама друго е да гуши комисионните нали
245
17
 
4
 
! Отговори
АЙСИКТИР КИРО преди 1 година
Пак за герб ще сегласува, то се е видяло.Напред Бойко , стеб сме стотици хиляди !
244
1
 
10
 
! Отговори
Нали ? Ще ги загроби преди 1 година
Аа никви такива - тя партията е негова, иначе какво ще прави - да му мислят глупаците дето се излагат да го крепят, пък може и да не им е лошо пари ще направят - виж Делян Добрев кво натрупка а иначе , щеше да си е обикновен гражданин от Хасково
243
2
 
8
 
! Отговори
д-р Хаус преди 1 година
До сега имах теория че всички от ГРЕП са заченати и произлезли от г.с. Буци го доказа с думи... ***.ти. Дори посочи първо източника
242
2
 
8
 
! Отговори
ГЕРБ преди 1 година
Без Боко ще просъществува колкото НДСВ без царО
241
3
 
13
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
Ние хората ,които сме отвратени от твоята престъпна клика ,не искаме да си"оставиш децата",напротив точно обратното вземи си всичките ,които действат ,като ОПГ и си тръгвайте завинаги....Едни към затвора ,а други към други заведения...,оставете малкото свестни хора от вашето еднолично дружество да бъдат смислените хора ,които са били преди ГЕРБ и да имат смелостта и силата да бъдат полезни с експертизата и нравствено- етичните си качества за държавата.