Борисов: Щяхме да подкрепим правителство, все щях да намеря трима депутати

За третия мандат няма с кого да преговаряме, каза лидерът на ГЕРБ
Обновена: 9 юли 2022 11:08 | 9 юли 2022 10:51, Елка Василева
304
Борисов: Щяхме да подкрепим правителство, все щях да намеря трима депутати
Кадър: БНТ

"„Ако бяха вкарали правителство, все щях да намеря трима депутати, които да са ми верни и да го подкрепя. И те го разбраха вчера. Нямах си работа и го споделих. Скъсаха проектокабинет, бегаха, хвърлиха мандата и заминаха. Защото щяхме да ги оставим и оттук нататък той не може да каже фразата „Служебният кабинет носи изцяло отговорността. В такава политическа ситуация няма защо да си хабим името. Август няма да има газ", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Няма да вземем втория мандат, защото имаме евроатлантически принцип", заяви Борисов. "За третия мандат няма с кого да преговаряме, ние имаме решение с БСП да не управляваме", каза още лидерът на ГЕРБ.

"Година и половина "Тракия" не се поддържа и тя е опасна за вашето здраве. С "Хемус" провалиха - знаеха за пълния си провал и че трябва бързо да избягат. Тяхната правосъдна реформа се сведе до това да се намери пост на Бойко Рашков", заяви Бойко Борисов на среща с партийния актив на ГЕРБ в Бургас.

Още по темата
По думите му се оказва, че при всяка проблемна ситуация са намесени полицаи.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отправи критика към правителството в оставка.

„Една къщичка за птици не с направили, една велоалея. АМ „Тракия” година и половина вече не се поддържа. Тя вече е опасна за вашето здраве и живот. Средната лента не е ремонтирана, тировете карат в аварийната, а всички бягат в лявата. Това донесоха. Това не им беше достатъчно. Цяла предизборна кампания изградиха върху АМ „Хемус”, каза той.

„Те знаят какво са направили. Знаят за пълния си провал и знаят, че трябва бързо да избягат”, посочи Борисов.

„Тяхната правосъдна реформа беше това да намерят пост на Бойко Рашков. За седем месеца има внесени три законопроекта от цялата им мащабна реформа. Само един от тях е прие от управляващата коалиция. Тези момчета са от година и половина министри и се оказва, че при всяка проблемна ситуация има замесени полицаи и коли със специален режим на движение”, добави той.

По думите му от ГЕРБ няколко пъти са помогнали на „Продължаваме промяната”. „Най-тежкият въпрос за това правителство беше изборът на шеф на БНБ. Помогнахме. После Украйна – помогнахме. След това беше Северна Македония. Ние не само не ги атакувахме, а внесохме предложението. След това бяха аматьорски изгонените руски дипломати. Въпреки всичко, ние пак ги подкрепихме, за да могат БСП да излязат чисти. Щяхме да ги подкрепим и за правителство. Все трима депутати щях да намеря”, коментира лидерът на ГЕРБ.

„Нека малко да се смирят. Вярно, пак се канят да правят измами с машините. Да се надяваме, че този път ще сме по-бдителни”, продължи той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
5
 
21
 
! Отговори
Защо ли преди 1 година
Депутатите на ГЕРБ търпят да се отнасят към тях, като с крепостни селяни или ми ирански роби? Бойко ги предлага както овчар предла шилета?
218
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имаше шанс, да се махнеш от ГЕРБ, ГЕРБ да се прочисти от такива бандити като теб Бойко и да са в управляваща коалиция, но ти ще повлечеш всичко на дъното и партията си също, нека така да бъде, явно няма как по друг начин да се махнеш пара-зит долен, ще направим нова партия от ЕНП, без такива бандити като теб и кръга около теб! времето ти за избор изтече!
217
9
 
18
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Никога повече крадливите ГЕРБ на власт! ПП са най-доброто, което имаме за сега.
216
3
 
26
 
! Отговори
Възмутен преди 1 година
Борисов е изключително противен човек. Той има депутатите си за стока. Ти на мене, аз на тебе. Също като Слави Трифонов. Бандитска му работа, мутренска, от 90-те години на миналия век манталитет.
215
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ходи се скрий някъде дядка. Направи достатъчно с алчната си и нагла политика! Но не за нас! Със съжаление гледам , как има българи, които мислят, че ще им помогнеш. Жалко за такива. Жалко и за децата им, които подхлъзват с подобен лишен от смисъл избор. Еднакви сте Герб =ДПС. Нищо неозначаващи букви! Зад тях стои единствено предателство!Дано изгниете в затвори!
214
1
 
21
 
! Отговори
XаХа преди 1 година
Ше бръкна в джоба и все ще извадя трима депутати...Борисов замърсява политическата система в България.
213
0
 
6
 
! Отговори
toti преди 1 година
По добре да бърнат парите на ЕС отколкото да се откраднат от тъмни субекти знаещи тънкостите на закона и скриване/размазване/на отговорноста...бай Хасан де незнае да пиши има фирми за милиони без да е разбрал,но ще лежи за усвояване без да докаже как,къде на кой...тъмно нищо не видял горкия ,а сака изчезнал...само живота му останал,..??
212
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До СтранноТой така мачкаше всички партии една по една, с натиск, купуване, разболяване, кражба на гласове,купуване на депутати и всякакви мръсни трикове!
211
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Борисов е неадеквате ...Лаком и жаден за власт е този убиец Бойко, ще стъпче цяла България, ще се сдружи с ввсеки пресъпник, но власт му трябва и лапане!
210
1
 
20
 
! Отговори
Г557дт преди 1 година
Борисов е вреден за страната ни. Срам ме е, че такъв нискоинтелигентен и арогантен човек ни управлява 12 години.
209
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По принцип е прав че големите инфраструктурни проекти сякаш спряха. Дойде сезона по морето и там нищо ненаправиха цяла зима. Верно е и че управляват в уникална лоша ситуация... криза след криза. Според мен трябва да спрат а това взаимно плюене и да работят всички знаем ,.за да спасят държавата от беди. Малко прекалиха с това плюене всеки по всеки. Не е като за големи хора.
208
1
 
17
 
! Отговори
Странно преди 1 година
Продавачът на гласове е Бойко Борисов. Той търгува с гласове, сам го казва - " щял да деде 3-*** депутати", те да не са като да дадеш 3 дини бре. Те са живи хора със собствено мнение.
207
0
 
19
 
! Отговори
Борисов е неадеквате преди 1 година
Борисов е неадекватен. Първо разбиха правителството, а сега "уж" щял да ги подкрепя.Нещо няма логика.
206
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Представете си, че този не е Столтенберг, а е Бойко:https://youtube/shorts/P7SUFeqSTrE
205
2
 
21
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Нагъл, по нагъл, най нагъл- Бойко Борисов. Никога повече ГЕРБ, никога повече Бойко Борисов. НИКОГА!
204
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боката само се подпличква с тях и им гледа после сеира, как се зверят...
203
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
24.06.2022 ДЕН НА ПОЗОРА И НАЦИОНАЛНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО НА ГЕРБ-СДС,ПП,ДБ,ДПС !!!
202
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ето кой е най големия крадец и търгаш,тук ще дам 3_ма там 60 депутати а после други били търгашите.Ей няма оправия този КЛОУН.
201
21
 
6
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
Аз и моите близки гласуваме за България за ГЕРБ за БОРИСОВ ДЪРЖАВНИК ПОЛИТИК ДИПЛОМАТ ДЕМОКРАТ ЕВРОПЕЕЦ ЗНАЕ МОЖЕ УПРАВЛЯВА
200
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На тоз селски индивид шизофренията му вече изби окончателно ! Гадното е ,че медиите в стремежа си за популярност ,публикуват брътвежите му ежечасно ! Явно чекмеджето още пуска ...