Паргов: Румен Радев е в основата на промяната

Коментар за БСП
11 юли 2022 22:50, Росен Стойчев
15
Паргов: Румен Радев е в основата на промяната

БСП няма полза от спор с президента, заяви общинският съветник от БСП Калоян Паргов в студиото на Bulgaria ON AIR.

"Спорът между институциите и политическите партии, в случая с президента, е ненужна.

Още по темата
Най-малкото на БСП ѝ е нужна. Не си научихме урока и настъпваме една и съща мотика 2 пъти. 2020 г. ни струваше скъпо", коментира Паргов в студиото на Bulgaria ON AIR.

По думите му на евентуални нови избори избирателите ще гласуват на база оценката върху последните 6 месеца управление на държавата, а не дали някой е с президента или не.

"Въпросът е доколко десните могат да преглътнат в основата да бъде ляв премиер и БСП да бъде водеща. БСП показа, че може да преглътне. Въпросът е ДБ ще преглътне ли Нинова и БСП да са начело. Другият въпрос е дали от ИТН, със своите условия, ще се включат, дали БСП ще бъде водеща и ще успее ли да ги обедини. За ИТН и ДБ можем да направим сходни заключения", добави Паргов.

Според него в основата на промяната в държавата е Радев с вдигнатия юмрук на протестите срещу ГЕРБ.

"Въпросът е какво прави БСП в тази компания сега, имаше червени линии, които бяха заобиколени. БСП остана в изолация, гласувайки "против" или "въздържал се"., каза общинският съветник от левицата.

Той не е убеден, че "Топлофикация София" ще има газ за предстоящия отоплителен сезон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Таня преди 1 година
Паргов,и Радев и всички вие зад юмрука му(превратаджиите) сте си еднакви ,,умници".Вие нямате акъл да предположите една седмица напред какво ще се случи от това какво дрънкате и какво вършите .Вижда се ,че сте уплашени и вие и Радев от това до къде докарахте държавата с лъжите ,омразата,некадърността си , но парадокса е,че електората ви не е уплашен ?!Продължават да ви харесват?!.Това не е нормално!
13
0
 
2
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 1 година
Кирчо и КОКОРЧО не са ли кадри на РУНДЬО...кво се ПРАЙ и Той на Тапа...???
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така е, нали именно фигуранта ни ги натресе киро и кокорчо?! И направиха "промяната"...
11
3
 
0
 
! Отговори
ББ преди 1 година
А според вас аз нормално ли съм?
10
1
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Анонименхаха..ама тя г-жа Нинова заради това го отсвири...и много други!!!г-жо отиваща си за мАсква!
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Паргов е приватизирал Радомир.Семейни бандити.Как има очи да се показва въобще.
8
3
 
5
 
! Отговори
ББ преди 1 година
хаха рашист си подават топката с иZрожденци...да си роб на масов убиец за сребърници...да работиш против Народа си...против децата си дори...не е ценност по Земите ни,да плещиш много и нищо да не казваш освен да вменяваш вини на опълчилите се на господаря ви путин ПП,правещи опит да ни освободят от грабежите и хомота който влачим столетия,путин спря газа,имаме договор,едностранно промениха клаузите,той можеше да иска да му плащаме в...марсианци,паргов и резиденто ли ще ги осигурят?предатели сте!
7
1
 
7
 
! Отговори
пенсионер преди 1 година
паргов , бсп на власт означава срината държава ! това за светлото бъдеще вече и бабите не го вярват .
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И той като Костята от Гъзяждане, и двамата с отстрани от съветски красние задники!
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как го топи само?
4
1
 
10
 
! Отговори
Мдааа преди 1 година
Каква промяна, какви пет милЯрда бе пръйльоч? Милионери и крадци на едро сте в БСП, за какъв социализъмъ ми говориш, па и Р.Радев бил в основата на промяната, ми то промяна НЯМА, НЕ СЕ ВИЖДА НА ХОРИЗОНТА! Как със стари далавераджии ще правите промяна, та повечето ще се пенсионирате в парламента, президенството и администрацията. Вие се оляхте, няма ляво, няма дясно, все сте маскари, ламтящи за пари. Господ да ви даде двойно на магариите!
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този ли е парапета на Корнитууу?
2
2
 
5
 
! Отговори
Равнопоставеност преди 1 година
А нима не бяхте част от това правителство до последно? Нима ДБ и БСП не подкрепяха ПП в страха си, че ще при нови избори ще станат още по-незначителни? Радев носи своята вина, но не е само той! Няма защо сега да си подхвърляте продължаваме измяната като горещ картоф защото е постфактум. Като не сте били съгласни с това, което правят да сте го доказали с действия овреме, а не предизборно да се чудите всички как да се дистанцирате от колективното ви творчество!
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП имате 26 депутата. Не може партия с 26 депутата да се прави на спечелила изборите. БСП ни натресоха Радев. Сега не могат да си разделят баницата ли? Или понеже Радев ни натресе харвардските мошеници, от БСП не могат да преглътнат фактите? БСП са като матрьошка. Отваряш БСП, изскача Луканов, отваряш Луканов, изскача Виденов, отваряш Виденов, изскача Станишев, отваряш Станишев, изскача Нинова, отваряш Нинова, изскача Радев, отваряш Радев, изскача Леонид Решетников. БСП са ВРЕДИ ЗА БЪЛГАРИЯ.