Кабинетът в оставка приема Закона за домашното насилие

Предстои да се одобрят три важни меморандума за развитие на бизнеса
13 юли 2022 11:26, Петя Славова
17
Кабинетът в оставка приема Закона за домашното насилие
Снимка: БГНЕС

Днес ще приемем Закона за домашното насилие, анонсира премиерът в оставка Кирил Петков в началото на правителственото заседание, предаде БГНЕС.

Още по темата
Предстои да одобрим три важни меморандума за развитие на бизнеса и иновациите у нас, заяви Кирил Петков и поясни: Меморандум с Европейската инвестиционна банка, меморандум с Международната банка за възстановяване и развитие и меморандум с "Амазон уеб сървисис".

Имаме и приемането на важни изменения в Търговския закон. Това е мярка към Плана за възстановяване и развитие, допълни Петков и обясни, че ще бъдат премахнати пречки в производството по стабилизация, което цели да даде втори шанс на затруднените търговци да продължат своята дейност. Съществена новост е и въвеждане на производство по несъстоятелност и стабилизация на физическите лица, каза Петков.

Продължаваме с трансферите. БЕХ ще внесе вноска от 456 млн. към Фонда за енергийна сигурност, с което продължава нашето обещание към всички бизнеси, че цените на тока ще останат едни от най-ниските в Европа, заключи Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
3
 
! Отговори
Албена Димитрова преди 1 година
Здравейте, dnes.bg, новинта Ви не отговаря на истината, защото в дневния ред на НС днес няма точка за дебати и разглеждане на промени в Закона за защита от домашно насилие. Ето и линк към дневния ред на НС днес: https://parliament.bg/bg/video И, моля Ви, изписвайте коректно наименованията на законите, правилното изписване на закона е Закон за защита от домашно насилие!
9
4
 
5
 
! Отговори
Ку-Ку преди 1 година
Ммм, доволно потриват ръце хирурзите, които ще "сменят" пола на децата на България. Щото все още не става само с хапчета.
8
1
 
2
 
! Отговори
цирк Балкански преди 1 година
До Анонимен 9. Гледай по-ведро на нещата, все пак има доста време до петък - деня на Пунтамарите.
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това ли е най-важното в последния момент преди тяхната ваканция. В последната секунда ще въведат епидимиологична обстановка, това е страшното , винаги трябва да сме нащрек от техните решения, затова се взимат в последния момент. Да не можем да реагираме, и после се ядосваме и пак нищо , изпълняваме - ядосвайки се.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
A Закон за националното насилие кога?
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ето това е вашият Киро Харвард, тихомълком и ИК ще въведе и Македония пусна, свърши черната работа на Боко и сега той може да се върне на бял кон.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Давайте пак Киро, ама после да не се чудите след газа защо е преевал и бензина и тока, щото той си цъка за друга държава(и).
3
0
 
6
 
! Отговори
чипизацията преди 1 година
меморандум с "Амазон уеб сървисис" Престъпниците на Киро си заработват пенсиите, а нас остават у електронния концлагер.
2
0
 
10
 
! Отговори
Родител 1 преди 1 година
Продължаваме с промянара.. тоя път на пола на дечурлигата с поголовна хормонална терапия.
1
1
 
12
 
! Отговори
SWAN преди 1 година
От сега нататък, семейството и възпитаването на децата приключват!