Нинова: Прави чест на Кирил Петков, че отстъпи

Лидерът на БСП се ангажира да проведе разговори с досегашните партньори
Обновена: 15 юли 2022 14:44 | 15 юли 2022 14:26, Росен Стойчев
53

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Загрижен разговор, за това което предстои пред България през следващите месеци.

Още по темата
Ангажирахме се да проведем разговори в настоящата четворна коалиция. Това ще стане ако получим мандата. Тези разговори ще са на основата на изготвената програма." Това обяви ръководителят на БСП Корнелия Нинова след разговорите с държавния глава Румен Радев.

"Загрижени сме, че трябва да осигурим държавата и да помогнем на семействата в предстоящите месеци. Основните въпроси са инфлацията, доходите, цените и  инфлацията. Партиите подготвихме програма със сериозни мерки за противодействие.

Не сме говорили за третия мандат. Ще разговаряме с всеки, който получи третия мандат. Трябва да преговаряме с останалите без ГЕРБ и ДПС", коментира Корнелия Нинова.

Тя смята, че ПП трябва да излъчат кандидат за премиер.

"Що се отнася до Кирил Петков, ние го призовахме да не бъде кандидат за премиер. Прави му чест, че отстъпи. Преговорите няма да са около имената, а около законите. В демократична държава, първата партия трябва да излъчи премиер. Смятаме, че ПП трябва да излъчи премиер. В мерките и актуализацията на бюджета се увеличиха средствата за хора в неравностойно положение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каквото и да си говорим Евростат постави България на 1 во място по растеж на икономиката в Европа.И това са параметри изчислени от Европейски институции. И не подлежат на съмнениеИзаслугата е на правителството. И точно за това някой иска да го свалиНО ТОВА ПЪРВО МЯСТО ОЗНАЧАВА ЧЕ ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ Е В ПОДЕМОЗНАЧАВА НИСКА БЕЗРАБОТИЦА И ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ И Е ПРИЗНАНИЕ ЗА ДОБРО УПРАВЛЕНИЕ
21
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова,не се прави на наивна! Киро искаше да направи рокада с Кокорчо, и без това те двамата въртят нещата в кабинета. Това е просто формална размяна, нищо не се променя! Нинова се мазни на Киро, защото знае, че падне ли това правителство, тя в друг кабинет няма да се вреди, а нищо чудно и партията й да не влезне в НС. Тогава вече старите влъхви и младите социалисти ще я разпънат на кръст, а от послушния й НС и ИБ всички нейни протежета ще изхвърчат.Това е съдбата на диктаторите обсебили партии.
20
2
 
3
 
! Отговори
Лоялен преди 1 година
Тоя ,,анонимен''явно го сурби главата от вътре
19
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каквото и да си говорим Евростат постави България на 1 во място по растеж на икономиката в Европа.И това са параметри изчислени от Европейски институции. И не подлежат на съмнениеИзаслугата е на правителството. И точно за това някой иска да го свали
18
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая продажница съсипа партията столетница безвъзвратно за няколко месеца и то само заради оръжието за Украйна, за което тя и ПКиро отричат! По доходите им за този период ще разберете. Нищо скрито, покрито няма. Сега е първи партньор и защитник на ПП. Заради парите, но и заради тях няма прошка, нито от народ нито от Бог!
17
2
 
13
 
! Отговори
КИ преди 1 година
Аз съм стар комнист, без превилегии, вярвах в идеята за равенство и братство, но се оказа, че носителите на тази идея, в лицето на БСП, не само че не вярват, но дори я отричат и се подиграват с нея! Висшето ръководството на БСП се е превърнал в най-обикновени олигарси и капиталисти и то не от днес или вчера, а още от времето на предателите Луканов и Лилов. Вече не участвам в никакви избори, цялата ни политическа авансцена е сбирщина от корупционери и чужди марионетки... И за кого да гласуваш???
16
3
 
12
 
! Отговори
Лоялен преди 1 година
Винаги съм подкрепял БСП сега ме е срам от тази лъжкиня и заради нея и съкрадците от ПП никога повече
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая нагла самозабравила се в драпането си за власт и далавери лъжкиня вече се пльосна по корем с дебелото си туловище пред либерастите! Толкова е жалка и гнусна,че на човек му се задрайвфа от отвращение и погнуса! И целия този маскарад демагогски скрит зад уж огромна загриженост за народа,за семействата,инфлацията! Тези крадци,които предизвикаха всички кризи с безумно некадърното си и продажно управление сега искат да им повярваме,че могат да променят злините,които ни причиниха! Вън от властта!!
14
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каквото и да си говорим Евростат постави България на 1 во място по растеж на икономиката в Европа.Което значи, че доходите на Българите са се увеличилиВключително и на драскачите на минуси
13
0
 
16
 
! Отговори
PG преди 1 година
Ще бъде чест ако си тръгнете *** ,оле
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То и Бидона вчера моташе нещо между ченето за честта на Холокоста, па се оказа, че имал предвид ужаса. Да не би на Кики да му прави ужас, а не чест?
11
0
 
13
 
! Отговори
Той преди 1 година
Отстъпил бил, и кого издигнаха - Асен Василев? Ами, че те са двете бузи на един и същи зад..ник. Лорер ще е следващото предложение, че той е скротума, който е в комплект със зад..ника. Браво на другарката Нинова.
10
1
 
9
 
! Отговори
Когато преди 1 година
Комунист казва добър ден, погледни къде е слънцето. Г-жа Лъжа
9
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каквото и да си говорим Евростат постави България на 1 во място по растеж на икономиката в Европа.
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Корнелке, благодаря много, че най-накрая видя сметката на комунистическата партия.
7
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Импексова, къде викаш е поевтинял хляба?
6
0
 
12
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Това е абсурдно! Как може един човек ,който се провали във всичко и го свалиха от власт да се оттегли с чест? Ако продължаваме да я слушаме тая ще се разболеем от тежки ментални болести. Тая изкривява здравия разум, гледайте какво направи с Кирчо за 6 месеца. Той изглежда на кукоригуу
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП фалира 3 пъти България в първите 15г.след 1989г. Киро не се е оттеглил защото Нинова го е заставила, а Херо Мустафа го натисна да се откаже заради некадърното си управление и гафовете с Лена. Натиснаха го да не е премиер понеже е уязвим. Имат записи за оргии в МС и консумация на наркотици. За това го отстраниха Киро. Нинова е последната дупка на kавала.
4
0
 
11
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
Нали беше Киро вън не щеше го ,сега нещо май взе да го четкаш ,защо ли ,пусти кокал.
3
1
 
11
 
! Отговори
МЪКА преди 1 година
КИРЕТО ЩЕ МИ ЛИПСВА, АСЕН СЪЩО, НИНОВА, РИСТЬО И ТРИФОНЬОВ ША ПЛАЧА ЗА ТЯХ!