Дончев: Няма как нормален човек да си държи пари и кюлчета в нощното шкафче

По думите му ролите в парламента трябва да бъдат ясно обособени
17 юли 2022 20:16, Нели Христова
278
Дончев: Няма как нормален човек да си държи пари и кюлчета в нощното шкафче
Снимка: БГНЕС

Има хора, които не харесват Бойко Борисов, които са убедени, че в неговото шкафче има не само пари, а кюлчета, диаманти, брилянти, лека къртечница. Вярвам, че истината докрай ще излезе наяве. Няма как нормален човек да си държи пари и кюлчета в нощното шкафче. Това звучи сериозно. Вярвам, че се движим по трудния път на разкриването на истината. Ще се разбере, че всичко това е било скроено с политическа цел. Тези снимки нито са създадени случайно, нито са излезли случайно.

Това заяви по бТВ Томислав Дончев, заместник-председател на ГЕРБ.

„Не бива българско правителство да бъде конструирано извън България, защото това е ексклузивна отговорност на българските граждани и на българските политици. Не бива вътрешни проблеми да се решават чрез външни фактори. Най-големият грях на правителството е тоталното рушене на политическата система – трансфер на народни представители, за да се осигури подкрепа, връщане на политическите репресии“, добави той.

По думите му ролите в парламента трябва да бъдат ясно обособени.

„Кой управлява и кой изпълнява задълженията на опозиция. Не виждам причина от размиването на ролите. Да си в опозиция и малко да управляваш е нечестно. Това е бъг в системата на демокрацията ни. Никой не е казал, че опозицията за всичко и на всяка цена трябва да е против. Безкомпромисна, зла, свадлива опозиция не помага на никого. Тя трябва да е последователна, критична и конструктивна“, каза още депутатът в ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Радослав Брао, Бате! То и аз не те обиждам на елементаризъм и недоученост, но то се подразбира.))) Нямаш личен живот и висиш в нета. Аз се върнах от почивка. Утре съм на работа, за разлика от теб.Чао!
176
3
 
2
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 205 -тата анонимна/анонимно: драга/драго нещо, не обиждам селото, а мозъчния ти капацитет, но явно го казах твърде сложно за теб, затова ще пробвам на твоето ниво: без светло и бяла боя която да казва път свършва тук караш направо и хвърчиш като Лилянка намазана с мас и лъсната по пързалка. Така достатъчно явно ли е за теб? Или трябва да се опитам по просто? Няма очертание на полето и не е ясно къде свършва то! И още нещо мила, не е нужно да си емигрант за да отидеш на почивка и да видиш път!
175
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До емигрант N 2 Говориш на българите на "вие, българите",а гласуваш на нашите избори. Смешен си, почти няма българин, който да не е ходил до Германия. Пълен сноб!
174
2
 
2
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 206 и като ни врътне Русия кранчето защото не сме съгласни с нещо какво правим? И защо си мислиш, че само САЩ и Русия имат газ? А това, че тръбата към Русия ни прави васална страна? Или това не ти е проблем? Ще си плащаме колкото кажат и ще се кланяме до земята? Повече доставчици = по ниски цени и опции за доставки при проблем с един от тях! Сложно е, знам.
173
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Големите спецове, дето питат що е спал Борисов, та не е слагал тръби за газ от други места. Що да слага, като Русия ни е под носа, тя продава газ, ние купуваме, какъв е проблемът? Да опъне ББ тръба до Щатите, та сега някои да са щастливи? Няма по-евтин гадз да получим. Ако Василев не беше взел да заявява от пролетта, че няма да подновява договора, а Киро да се пъне, че няма да го плаща в рубли, което не е и точно така, никой не му е искам да плюнчи пръст и да брои рубли, нямаше да спрат газа.
172
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Радослав Ти си от село. всъщност. Един истински гражданин никога не обижда селото. Аз не съм живял на село, но никога не би ми хрумнало да обиждам тези хора. Уважавам ги. Личи, че не си емигрант, а гастарбайтер в отпуск. Какво се правиш на чужденец. Много ти порасна работата. Ти надмина по снобария пиленцата от Монако..
171
4
 
2
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 202 ей комунисте. Това, че твойте са се самоубили като са разбрали, че си се продала на герберите като магистрална жена си е твой проблем, на някой хора родителите са живи и не ги е срам от децата им. Твой си е проблема, че дори родителите ти ги е било срам от теб! Да си мислил като си се продаваш на вождицата си!
170
5
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 196: герберчетата си мислят, че каруцарските пътеки на Бойко са магистрали защото по далече от селото си не са излизали! А да карат по отвратителните му пътеки през ноща за тях е немислимо защото сутрин трябва да са на бунището да берат желязо! От къде да знаят те, че да караш през ноща по пътеките на Бойко е опасно защото няма маркировка която да следваш, че поради липсата на мантинели и светлоотразителни елементи незнаещ къде свършва бойковата пътека и започва нивата?
169
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Радослав 199 Пази, Боже, сляпо да прогледа! Ваште от село се обръщат в гроба.
168
2
 
2
 
! Отговори
До 194 преди 1 година
Ааа, не те боли за страната, имотите са ти важни. Недостатъчно, за да гласуваш.
167
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Няма как нормален човек да си държи пари и кюлчета в нощното шкафче"_________И аз така смятам. Но за Бойко не може да се твърди, че е нормален, още от самото начало си личеше.
166
4
 
2
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 196: не си губи времето с комунисти. Те си знаят само каквото вожда им казва от голямата говореща кутия! От къде да знаят, че двулентов път без маркировка, без мантинели, без обособени места за почивка, СОС телефон и тн. съществуват. Той си живее на село, радва се на копейките които вожда хвърля от джипката и като излезе от калните пътеки на село на двулентовата коларска пътека и си мисли, че е на магистрала. Това, че е в кратери, дупки, вълни е без значение! Вожда казва, че е магистрала.
165
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до анонимен 186 Не лъжи, емигрантите не плащат данъци тук. Пращаш пари на роднините си, така кажи Това не е причина да гласуваш, щом плюеш бившата си родина.
164
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Извънредна новина от последните минути: "Лена Бориславова е дъщеря на Цветелина Бориславова". Което означава, ще Тиквата й е извънбрачен баща
163
4
 
3
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 193: ей комунисте, марш при Бойко да му се радваш като ти разказва как се гради кариера като си верен на партията майка!Аман от дърти комунисти!Жалко, че за разлика от румънците не ви изпратихме като Чеушеско в ефир, че сега да не ми се налага да си губя времето с дърт комунист фен на дърт комунист! Като си толкова знаеща защо не отговаряш? Даже не ти стига мозъка да напишеш ник или те е срам от самата себе си, че си лека жена и се продаваш на комунисти за копейки?Марш при вождицата да цивриш
162
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Радослав -Божков, млък! Оплачи се на съпартийника си, комуниста Рашков, не ни занимавай с вътрешнопайтийните ви болки!
161
3
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 188 аз промяната: къде видя лъжа бе цоцалисте? Ти долна комунистическа издънки! Лидера ти какво направи за диверсификация? Колко тръби от алтернативни източници построи бе? Отговори дърти комунисте! Ама не можеш защото истината не ти изнася! А Лилянчето колко пъти обещава магистрала Русе - В. Търново? Готова до 2014, после стана 2018, после 2020 и така до следващия мандат и следващото преместване на датата! А вождицата ти като разписа зелената сделка подготви ли икономиката за зелена енергия?
160
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
189 Спри че вече се смея с глас на небивалиците които пишеш
159
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Испанеца ПО ГОЛЕМИ ИЗМИСЛИЦИ НЕ МОЖА ЛИ ДА ИЗМИСЛИШ СПЕЦИАЛИС АСФАЛТАДЖИЯ ТО БИВАДА МРАЗИТЕ НО ЧАК ТОЛКОВА ЗНАЧИ В ИСПАНИЯ НЕ Е АЛФАЛТ А СТОМАНА ВЕЧНА ЧОВЕК СТИГА СТИГА И АЗ НЕ ИСКАМ РАЗНИ ОТ ЧУЖБИНА ДА ГЛАСУВАТ ЗА БЪЛГАРИЯ И ХАРТИЕНИТЕ БЮЛЕТИНИ СИ ИСКАМ ТУК Е ЕВРОПА НЕ Е ВЕНЕЦУЕЛА ДЕМОКРАЦИЯ СМЕ
158
5
 
3
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До Изясни ми се: изясни ли ти се чадо? Ама явно още те държи дрогата и всичко ти е ясно като на Бойко на конгрес на БКП! Как все когато някой каже истина за вождицата ви и вие в стил цоцализъм хоп на амбразурата да го браните? Дърти комунисти сте всички от гроб като Цвъчка Цвачева която живееше в ефир докато разказваше как с партийната книжка са я приели, като дъртата Лилянка която я местихте от министерството в министерството и все се дънеше! Само вас не ви крепи кражбата нали другарке!