Дончев: Няма как нормален човек да си държи пари и кюлчета в нощното шкафче

По думите му ролите в парламента трябва да бъдат ясно обособени
17 юли 2022 20:16, Нели Христова
278
Дончев: Няма как нормален човек да си държи пари и кюлчета в нощното шкафче
Снимка: БГНЕС

Има хора, които не харесват Бойко Борисов, които са убедени, че в неговото шкафче има не само пари, а кюлчета, диаманти, брилянти, лека къртечница. Вярвам, че истината докрай ще излезе наяве. Няма как нормален човек да си държи пари и кюлчета в нощното шкафче. Това звучи сериозно. Вярвам, че се движим по трудния път на разкриването на истината. Ще се разбере, че всичко това е било скроено с политическа цел. Тези снимки нито са създадени случайно, нито са излезли случайно.

Това заяви по бТВ Томислав Дончев, заместник-председател на ГЕРБ.

„Не бива българско правителство да бъде конструирано извън България, защото това е ексклузивна отговорност на българските граждани и на българските политици. Не бива вътрешни проблеми да се решават чрез външни фактори. Най-големият грях на правителството е тоталното рушене на политическата система – трансфер на народни представители, за да се осигури подкрепа, връщане на политическите репресии“, добави той.

По думите му ролите в парламента трябва да бъдат ясно обособени.

„Кой управлява и кой изпълнява задълженията на опозиция. Не виждам причина от размиването на ролите. Да си в опозиция и малко да управляваш е нечестно. Това е бъг в системата на демокрацията ни. Никой не е казал, че опозицията за всичко и на всяка цена трябва да е против. Безкомпромисна, зла, свадлива опозиция не помага на никого. Тя трябва да е последователна, критична и конструктивна“, каза още депутатът в ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радослав престани да ме обиждаш пишеш големи измислици Спри как може така да си мразещ незнам Четох сега че Урсула лети до Баку за газ това по повод твоята диверсификация пак пишеш лъжи знаеш ли какво е диверсификация изобщо БОРИСОВ Е ДОКОЗАН ЛИДЕР ПРИЗНАТ В ЕВРОПА И ТОЧНО ТОВА ГИ БОЛИ ТЕЗИ СТАРИТЕ НОВИ И КОМСОМОЛЦИТЕ
156
4
 
2
 
! Отговори
Антон Тодоров преди 1 година
До Радослав Знаеш ,знаеш ,защо Лукойл не плаща данъци ....Защото 74% от Лукойл е на Ротшилд.
155
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На емигрантите трябна да се забрани да гласуват. Плюят страната от растояние, сякаш не са участвали в допускането на кирливите правителства. Да бяха останали и да се опитат да променят нещо, а не да дават акъли. Не съм съгласен също да гласуват младежи, които не знаят български и само са чували за България от американския си дядо. За мен не е редно. Който иска да гласува, да се премести в България. Тук не включвам гастарбартерите, които ходят само сезонно. Те могат да гласуват.
154
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Иска да каже, че ББ не е нормален? Или?
153
4
 
5
 
! Отговори
Изясни ми се преди 1 година
Божков пише ту под псевдонима Радослав, ту като анонимен от резиденцията на Кадиров в Дубай. Путин не им ли спря кранчето?
152
6
 
4
 
! Отговори
Гъбар преди 1 година
ГЕРБ били престъпници.ДА ТАКА Е.Обаче какви ли са БСП дето ни докараха до просешка тояга ? И сега отново се гласят да ни управляват.А какви ли са СДС, дето ни продадоха на Америка? Ами НДСВ и крадливия Мадридски дедо? Ами ДПС и техния султан в Истамбул? А Харвардския мУшенник? Ами сииганина Костов? Ами мистър 10%? А Плювналиев? КАКВИ ЛИ? Тия дето ги изброих са ЕДНИ ДРЕБНИ ИЗМАМНИЦИ ДОКАРАНИ НА ВЛАСТ ОТ ВАС. ВСИЧКИ ВИЕ ДЕТО ВМЕСТО ДА ХОДИТЕ ЗА ГЪБИ НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ 'ИЗБИРАХТЕ" КОЙ ДА ВИ КРАДЕ.
151
3
 
5
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Каквато партията,такива и водачите й.
150
4
 
8
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
"Няма как нормален човек да си държи пари и кюлчета в нощното шкафче." Прав си, Дончев, така е! Съгласен съм с тебе на сто процента! Няма как нормален човек да си държи пачките с евраци и кюлчета злато в нощното шкафче! Това само доказва, че Бойко Методиевич Борисов не е нормален човек!!!Но това не е най-стряскащото в целия този скандал! Най-стряскащото е, че няма нормален премиер, който да държи зареден пистолет до главата си! Освен ако не е бос на мафията!
149
4
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 173 аз промяната: знам, че е сложно за ботския ти мозък и промивката на Севда ПР, но проблемите днес са заложени още преди години! Не се прави диверсификация когато вече са ти спрели кранчето, а когато годините са добри и имаш време за да го направиш като хората. Къде спа скъпоценния ти държавник 12 години, че не направи тръби за доставка на газ от други места освен от Русия? Или това е твърде сложно за големия държавник? А Лукойл защо 12 години не плащаше данъци?
148
5
 
3
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 172 добре шизофреничния аз промяната, ще му кажа, но да питам просто от любопитство: как живееш със себе си?От срам даже измисленото си име скри, за 20 лева се превърна в безгръбначен бот и се продаваш като парче месо, как спиш? Как въобще живееш?Даже те хвана шизофренията и един път едно пишеш, после друго,абе явно Севда ви преуморява от това да лъскате имиджа на жалката тиква.И драга,защо шизофрениците от гроб си мислите, че ако някой е против вождицата ви, то автоматично е фен на ПП и БСП?
147
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радослав успокой се аз за разлика от теб обичам България и не желая на никого зло България е на всички българи и стига пиши обиди лъжи и незнам какво си БОРИСОВ Е ЛИДЕР ДОКАЗАН и затова тези бкп пъпъ дб чалгарите не могат да му простят имат много хляб да изядат както и ти за да се научите
146
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
РАДОСЛАВ УСПОКОЙ СЕ И СПРИ ДА ПИШЕШ ЛЪЖИ ЗАЩО НЕ ПОЪРСИШ СМЕТКА НА КИРО ЗА КОЛКО Е КУПИЛ ДЕПУТАТИ ОТ ИТН СЪС СЪЩИЯТ ПЛАМ ПРАВИ НЕГОВАТА СМЕТКА РАДОСЛАВ ЗА ТВОЕ РАЗОЧАРОВАНИЕ АЗ И МОЕТО СЕМЕЙСТВО И ОЩЕ МОИ БЛИЗКИ ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ БЕЗ БЕЗ НИКАКВИ ОТ ТВОИТЕ ИЗМИШЛЬОТИНИ ПОЛИТИКИТЕ ХОРАТА ЛИДЕРЪТ СВЪРШЕНОТО ОТ ГЕРБ ЗА БЪЛГАРИЯ ТОВА НИ ИНТЕРЕСУВА А ТЕБ РАДОСЛАВ ТЕ ВЛАДЕЕ САМО ОМРАЗАТА КЪМ БЪЛГАРИТЕ КЪМ БЪЛГАРИЯ
145
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой не твърди че Бойко е нормален.А това което описваш вече го видяхме при управлението на ГЕРб заедно с неонацистите на ВМРОО.
144
5
 
10
 
! Отговори
Киро коравио преди 1 година
Дата Дончев е прав. Няма как нормален човек да си държи откраднатото в шкафче. Ама Бохо не е нормален беее
143
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен, ти и твоето семейство сте психопати. тази глупост я постваш от време на време, нито семейство имаш, нито нищо (кояще те вземе такъв андрешко)
142
4
 
2
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 162: от 800000 гласа на последните избори 600000 са държавни служители, 200000 са купени, по 20 лева на парче = 4000000. Това са парите откраднати от половин лот на магистралата, но с тях си купуват 4 години мандат да крадат 10 пъти повече. Ако смяташ, че 4 милиона за партия която 12 години краде като пияница пазач на склад за вино са много, то или гроб са некадърни в кражбата или имаш твърде високо мнение за купения вот! Аз не познавам работещ човек и да е фен на гроб!
141
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз и моето семейство гласуваме за ГЕРБ за БОРИСОВ ЛИДЕР ЛИДЕР ЛИДЕР
140
3
 
2
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 1 година
Защо и Кой спретна скандала с Евродепутата ?Фалшива Новина че Записа е Фалшив .ГЕРБ си вкараха автогол .
139
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гусин Дончев, кой казва, че ББ е нормален? Има прекалено много доказателства за патологични отклонения.
138
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
156 До Радославпсихопата Колко пари трябва да има някой, за да купи избирателите на най-голямата партия в България? Върни се в първи клас, или се обади на 112, ако има места в луд...та.