Сидеров: Задържането ми в Първо районно беше незаконно

Той отишъл да пита защо назначават "татуирани силиконки" като Симона Радева
17 юли 2022 20:55, Нели Христова
115
Сидеров: Задържането ми в Първо районно беше незаконно
Снимка: БГНЕС

МВР е най-голямата организирана престъпна група в България. Това заяви по БНТ лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

"Задържането ми в Първо районно беше незаконно, нямаше заповед, имаме брутално погазване на Закона за МВР от служители на МВР", коментира той и заяви, че ще докаже това, както го е направил 2020 г. "Тези, които скочиха срещу мен, дори не се представиха. Имаме брутално нарушение на закона за МВР от служители на МВР."

"Бяхме 3 медии. Аз не съм отишъл да нахлуя. При което един от началниците ни излъга, че ще даде изявление, през това време 4-ма ме държаха в една стая 8 часа противозаконно", казва Сидеров.

Лидерът на "Атака" е искал да потърси сметка защо в районните управления се назначават "татуирани силиконки" на такива длъжности.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А да бе, незаконно. В качеството на какъв влиза там и троши.
89
2
 
5
 
! Отговори
преди 1 година
Самото съществуване на бялата златка е незаконно. Гнус ме е , че такива *** са влизали в Българкият парламент
88
0
 
2
 
! Отговори
Silerov преди 1 година
Ще гласувам за този, който уволни корумпирания началник на РПУ Исперих.
87
3
 
4
 
! Отговори
Един от раята преди 1 година
Всички трябваше да сме там и да искаме отговори не само Сидеров. И понеже достойното поведение, честта и чувството за справедливост не са ни в ценностната система много отдавна сега плюем един който се е осмелил да блъска по прозореца на 1 районно и да пита защо??? кой назначи? кои са участници в схемата и т.н. Сякаш нас отговори не ни трябват. По важно е да го оплюем. Кой от вас плювачи ще отиде да попита шеф на сдвр за безобразията в системата? Мишки сме и *** и бъдеще като народ нямаме
86
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сидеров им изкара кирливите ризи
85
4
 
4
 
! Отговори
Дякона преди 1 година
Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала краче. Жалък негодник :D
84
5
 
10
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Болен пак започна с циpковете, избори изват :)))))))))))))))))))))))
83
7
 
11
 
! Отговори
Алооо преди 1 година
"Златния пръст" е огладнял доста. Болен имаше шанс все още да е в парламента, ама "лаком г.з, кръв сер.е". Сега освен да се прави на кл.оу друго не му остана. Като беше в парламента що не предложи да се махне депутатския имунитет а или нямаше да можеш да вилнееш из София и да правиш циркове? Ония твоя съратник умря и няма кой да ходи с теб да прави циркове. В 1РПУ беше доста пиян или друсан, не знам, ама му личи от 100 км. Пиша така, защото е демокрация и няма цензура, разбира се.
82
2
 
12
 
! Отговори
иво преди 1 година
ТО И ДРОГАТА Е НЕЗАКОННА , АМА ТИ СИ ВЕЧНО НА " БЕЛО " !
81
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прав е човека. В психиатрията трябваше да го задържат.
80
3
 
3
 
! Отговори
Истината преди 1 година
И в болниците в Бърза помощ при опойките има такива. Последно къде беше в Болницата или в МВР за Педуфилство с Малолетни където твърдеше от Трибуната на Народното събрание, че те изнудват и май са същите деца които почнаха в катастрофата до хотела но вече пълнолетни. Премиера трябваше да е с тебе щото и той има същите снимки.
79
3
 
9
 
! Отговори
Волене преди 1 година
застами се! Майката ти беше толков скромна и мила жена, а ти си думи нямам! Кака Стела от него почина, защото Волен си съсипа семейството. Баща му почина много млад, Волен беше още тийнейджър.
78
4
 
12
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Прав си Болен. Трябваше направо в някоя психиятрия да те задържат!
77
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Проблема е че вече няма депутатска карта и всичко му се вижда незаконно без нея!!!А какво да каже обикновеният гражданин?
76
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя защо не е ходил в казармата?!!!Извършил е ОВС.Отклонение от Военна Служба.За такова престъпление срещу Родината давност няма!
75
0
 
12
 
! Отговори
Карлуково преди 1 година
Ако да нахлуеш в районно и буйстваш псуваш и чупиш стъкла е незаконно задържане то тогава всеки обикновен гражданин ако го направи ще му се размине ли??? Няма вече депутатска карта да те пази от прибиране в ареста и все да се измъкваш безнаказано Пред закона всички сме равни
74
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
АЛКОХОЛЪТ И НАРКОТИЦИТЕ НЕ ПРОЩАВАТ
73
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ела утре като изтрезнееш, за няколко ободряващи шамара, селинджър. Харесва ли ти животът в София? Обикна ли града, най-накрая?
72
0
 
5
 
! Отговори
Волен преди 1 година
Бях и ще бъда съвул, защитаващ интересите на Русия и ямболската аудитория. В момента нямам особено много пари и всички ще ми се смеят, но съм на линия за преговори с любители на джаза.
71
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Все тая. да го дух а ш, гомнар гнусен. Няма да ни липсваш. Беше много трудно да те търпим, но тази ера си отмина. Хехе, само като си помисля какви глупости натвори! Беше наистина неприятно, заклевам се. Но вселенските закони те на акаха, в края на краищата. Празник е да те няма, ямболски ***. Време е да се върнеш към корените си. Където ти помнят големия ямболски хей и се вричат в него.