Сидеров: Задържането ми в Първо районно беше незаконно

Той отишъл да пита защо назначават "татуирани силиконки" като Симона Радева
17 юли 2022 20:55, Нели Христова
115
Сидеров: Задържането ми в Първо районно беше незаконно
Снимка: БГНЕС

МВР е най-голямата организирана престъпна група в България. Това заяви по БНТ лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

"Задържането ми в Първо районно беше незаконно, нямаше заповед, имаме брутално погазване на Закона за МВР от служители на МВР", коментира той и заяви, че ще докаже това, както го е направил 2020 г. "Тези, които скочиха срещу мен, дори не се представиха. Имаме брутално нарушение на закона за МВР от служители на МВР."

"Бяхме 3 медии. Аз не съм отишъл да нахлуя. При което един от началниците ни излъга, че ще даде изявление, през това време 4-ма ме държаха в една стая 8 часа противозаконно", казва Сидеров.

Лидерът на "Атака" е искал да потърси сметка защо в районните управления се назначават "татуирани силиконки" на такива длъжности.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първто изречение (твърдение)май ще излезе, че е самата истина. И последният въпрос увисва като въпросителна във въздуха....
69
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да да. Знаем Волене. Хайде обличай жилетката и кротувай.
68
3
 
3
 
! Отговори
Този пък преди 1 година
Какви закони бе ако беше мафиот нямаше да те закачат за закони. Законите са за нора и по скоро за нас робския народ българи
67
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съжалявам, Денице, но това са фактите. С този човек бъдеще няма - най-много да влезе в сила някоя от присъдите, и да си отиде - този път завинаги.
66
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той все пак е политик, и може да носи "политическа отговорност", въпреки че последното словосъчетание не значи нищо. Иначе има десет присъди и т.н., но правосъдната отговнорност не е важна, когато имаш кинтите. Присъдите са условни, и в новините изглеждаш като най-големия герой. Вижте го, алкохолизиран 70-годишен смепник. Защо ни интересува ли? Защото има статия за него.
65
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нека все пак се придържаме към фактите - а те са, че не е осъждан условно веднъж. Осъждан е около десет пъти, все условно, и въпреки че не е под маса, замерян с тежки предмети, продължава да си върти идиотските номера, но в новините няма статистика за тези рекорди, само дитирамби. Много са ни скапани и политиците, и медиите, и народонаселението. Обзалагам се, че за него гласуват предмно роми, и ще се радвам да видя разбивка по темата някъде.
64
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Волния Сидер
63
5
 
2
 
! Отговори
Демокрация аааа ?!?? преди 1 година
В последно време си мисля, че живеем в тоталитаризъм или див капитализъм. Да ви се изходя на демокрацията и правата,права за крадците, измамниците,убииците и ромите. И все гръмки лозунги- борим корупцията а десет бона струва да те оправдае съда, пазим ценности а ЛГБТИ Емилито *** с тротинетката и не я интересуват законите Вън НАТО от България, стига ЕС ценности! Скоро кръв ще има пак!
62
6
 
5
 
! Отговори
Чадър на ОП преди 1 година
Когато Волен се бореше с наркотиците продавани от клек шоповете дигнаха цялото МВР един полицай го държеше с друг не беше полицай го боксира в лицето. Под вещия поглед на подпийналата и хилеща се Бъчварова министъра на МВР сега посланик в Израел. Вие къде бяхте? Нека и вашето синче щерка да се дрогират
61
2
 
7
 
! Отговори
Простата Тиква от Ба преди 1 година
Тоя вечно пиян клоун наркоман, който казваше курите на Бойко после му пристана на 🎃🎃🎃🎃трябва да го затворят в една килия с 🎃🎃🎃, ДАЛАВЕРИ СИМЕОНОВ и Шкембе войвода да играят билот
60
2
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
А бруталните хулигански прояви сигурно са законни. За такива нагли калъфи като Волен Сидеров само затвор, а не 5 присъди пробация, той просто си е рецидивист.
59
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Виж ко, бате, въпреки че съм съгласен с теб донякъде, не разбирам защо те освободиха толкова бързо и отиде да си довършиш предизборната кампанийка пиян в пешеходната зона на бул. Витоша, за което не бе прибран отново. Нека сме реалисти, даваш разнопосочни сигнали.
58
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Волен Тротинетката
57
3
 
9
 
! Отговори
Да изселим преди 1 година
Бялата Златка от България!
56
8
 
14
 
! Отговори
пасарела преди 1 година
В интерес на истината , тука гн Сидеров е прав ! Кой назначава такива силиконки в МВР , гъргорещия Рашков , те това ни е родната полиция !! Само искат увеличения на заплатата , ама поне малко нещо да правят . Нахални , големеещи се , не дават дума да кажеш , само вадят червени карти за предимства и като видят колега го пускат без проблем , а ако им паднеш в ръцете , ще те смелят като кайма ! Да им се дава не 20 , а 30 заплати п
55
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да дойде на мен да скочи този........
54
0
 
5
 
! Отговори
Абе Делчева преди 1 година
Няма смисъл да те обиждам. Сама си знаеш!
53
3
 
11
 
! Отговори
Нелов Воредис преди 1 година
Статията трябваше да е със заглавие МВР е най-голямата организирана престъпна група в България !
52
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Все се възмущавате от правосъдието! Ето ви типичен пример. Дембел, заради имиджа на "политик" е рецедивист. Никой не може да преброи престъпленията му за хулиганство и притежаване на наркотици. Осъден е само за едно от тях условно. Е, да явно има чадър и той е над тази жалка твар.
51
1
 
5
 
! Отговори
До 60 преди 1 година
Буквар за теб