Ченчев: Ще опитаме да отменим изгонването на руските дипломати

БСП са отворени за преговори
18 юли 2022 13:13, Росен Стойчев
88
Ченчев: Ще опитаме да отменим изгонването на руските дипломати
Снимка: БГНЕС

Искаме диверсификация на доставките на газ, трябва да се преговаря с всички.

Още по темата
Искаме нотите за изгонване на руските дипломати да бъдат отменени. В момента е добре за България да няма избори и да стъпим на добра управленска основа, коментира пред Нова Нюз Иван Ченчев от БСП.

По думите му ясно и точно БСП е казала, че с ГЕРБ и ДПС не може да се преговаря.

"Преговорите ще започнат с нашите коалиционни партньори, както преди. Имаме управленска програма с конкретни срокове, ще стъпим на нея. Всички партии от четворната коалиция са удовлетворени от нея. Нуждаем се от стабилно бъдеще, макар и краткосрочно. Имаме хоризонт за разговори и управление", смята Ченчев. И потвърди, че БСП ще предложи досегашните си министри отново да заемат постовете си.

Според него не бива в преговорите за нов кабинет да се поставят разделителни линии, които да тласнат България към нови избори в условия на големи кризи. "Склонни сме да преговаряме за бъдещето на България с точно разписани мерки. Важно е да не се влезе без бюджет в следващата година, както беше с тази", сподели той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
1
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 1 година
Много сте бързи - има няма някоя и друга седмица след като си заминаха и сега някой се сети, че като не може да поддържа АЕЦ-а и може да увисне с газа през зимата и ще започнат да гледат... То не, че гледането е нещо повече от прах в очите ама нищо де - гледайте си. Те дипломатите са ви на повикване - днес не ги щете утре ги викате и те вас чакат да се наумувате понеже сте голям фактор и ако кажете - веднага хващат самолета и ще забравят за това, което сте надробили. Безпринципни предатели!
77
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще се опитат и още как, нали са на руската хранилка от десетилетия. Получават пари по разни сметки, в рускобългарски филми и фондации. Вън, рускатаизмет БСП от властта. Тези ще изкарат хората на улицата.
76
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП, вън от властта. Рускасган.
75
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След като я ограбихте държавата, сега я унижете, с отмяната на изгонването, на руската ***. Която се увеличава с всяка година. След всичките обиди и унижения от Митрофанова към българите и шпионска дейност на всички в посолството. Готвачи, чистачките, шофьорите не са случайни хора. Всички са агенти на Русия у нас. Ще има протести срещу руската БСП, която няма нищо общо с евроатлантизма.
74
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Не искаме Че то вие сте сегашните фашисти, възрожденците бе, аланкоолу! Какво се правиш на ударен. Не четеш ли опорките на Костя? Фашизъм от-до. Пълно повторение.
73
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гнус!
72
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Иguom. Тоя за коя държава работи. Дано не успеят да направят правителство. Между другото - окончателно са спрели строежа на Хемус. И парите за строителството й ги няма. Крадливи и продажни комунисти.
71
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сидеров и Гаджева с какво се прехранват?!
70
8
 
20
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Още един четирихилядник.
69
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Are you OK?!?А не искаш ли и Путин да поканим в България и да си пиеш кафето с него??
68
12
 
4
 
! Отговори
Майдановец преди 1 година
Правителство на БСП и ГЕРБ в изолация. Ако се подкрепои и от ДПС ще стане бетон. А ГЕРБ да духат супата.
67
10
 
25
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Още от създаването си БКП /БСП е била партия на национални предатели и руски агенти, за които руските интереси са били над всичко. Сега целта им е да върнат отново зависимостта на България от руските енергоносители и отново България да бъде един не успял член на ЕС и нелоялен партньор в НАТО.
66
9
 
28
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
.........Искаме нотите за изгонване на руските дипломати да бъдат отменени............ Хахахахаааа, ами швепс на клечка не искате ли от БСП. Клоуни :)))))))))))))))))))))))))
65
9
 
14
 
! Отговори
Русия пак ще спаси преди 1 година
Късно е либе за китка.Оттук нататък само Аналена Бебок ще трябва да поемате
64
1
 
16
 
! Отговори
Па съм я бе преди 1 година
За тоя с къщата във лозята над Варна ли,толкова от вас.*** няма много места за чиновници,не се надявайте много
63
47
 
7
 
! Отговори
Не искаме преди 1 година
Сегашните фашисти или старите комунисти. Ще гласуваме за Възраждане
62
23
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ченчев, това няма как да стане.Тази изява заедно с отказа на руския газ, заради който сега купуваме 40-50% по-скъп газ, клякането пред ЕК и Макрон за РСМ, забраната на руски самолети да преминават в небето и на руски кораби да акостират в български пристанища, прибирането на 890 хил.$ заплати на руското посолство - това е е приносът на премиера пред САЩ. И сега БСП да отменя екстрадирането на руските дипломати - вярваш ли в таласъми, Ченчев?
61
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП при БКП, Копейкин при Волен! Амин!
60
8
 
23
 
! Отговори
Гошо преди 1 година
Ей тоя си е повярвал че ще направят правителство. Изборите са началото на октомври. Само *** и тоя не го знаят
59
10
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
ся и жъ ви цитирам текст от Писанията и жъ съ маана,оти виждам,че са напълни с наистина фашизирани и освирепели елементи,които като типични питбули си знаят само едно...Та така:..-"Мъдрия ще направи врага си свой приятел,безумния ще направи приятеля си свой враг"..Айде стига ви толкова,така или иначе няма да го разберете..