Ченчев: Ще опитаме да отменим изгонването на руските дипломати

БСП са отворени за преговори
18 юли 2022 13:13, Росен Стойчев
88
Ченчев: Ще опитаме да отменим изгонването на руските дипломати
Снимка: БГНЕС

Искаме диверсификация на доставките на газ, трябва да се преговаря с всички.

Още по темата
Искаме нотите за изгонване на руските дипломати да бъдат отменени. В момента е добре за България да няма избори и да стъпим на добра управленска основа, коментира пред Нова Нюз Иван Ченчев от БСП.

По думите му ясно и точно БСП е казала, че с ГЕРБ и ДПС не може да се преговаря.

"Преговорите ще започнат с нашите коалиционни партньори, както преди. Имаме управленска програма с конкретни срокове, ще стъпим на нея. Всички партии от четворната коалиция са удовлетворени от нея. Нуждаем се от стабилно бъдеще, макар и краткосрочно. Имаме хоризонт за разговори и управление", смята Ченчев. И потвърди, че БСП ще предложи досегашните си министри отново да заемат постовете си.

Според него не бива в преговорите за нов кабинет да се поставят разделителни линии, които да тласнат България към нови избори в условия на големи кризи. "Склонни сме да преговаряме за бъдещето на България с точно разписани мерки. Важно е да не се влезе без бюджет в следващата година, както беше с тази", сподели той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
6
 
20
 
! Отговори
МАКЕ преди 1 година
С ТОЗ ХОД БСП КЕ СЕ ОБЕСИ....
37
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ние първи обявихме Русия за неприятелска държава.Спряхме Лавров да не лети над България,сами си прекратихме много изгодните дългосрочни договори с Газпром,като отказахме да плащаме в рубли,после и изгонихме съвсем провокативно руските дипломати.Спряхме полетите на руски туристи.И какво трябва да направят руснаците,да седят и да ни ръкопляскат ли?Нашата икономика печели от износа на оръжие и на ток от АЕЦ.И двата отрасъла са ни ги изградили руснаците.Също и транзитирането на газ за Европа
36
2
 
13
 
! Отговори
6 преди 1 година
Никога *** няма да направите правителство. Вие сте държти руски ***
35
13
 
9
 
! Отговори
сина преди 1 година
само примитивните елементарни частици не се усещат как са облъчени от американците и запада, как им се вменява омраза към Русия, как всичко лошо е в Русия, как всичко хубаво е в сащ и поклонниците им от ЕС... историята и друг път е правила обратен завой - такъв предстои. Аман от крадци, мародери, капиталисти, монополисти, олигархисти и други подметки. Да живее пролетариата !
34
0
 
2
 
! Отговори
падам си преди 1 година
е в кави4ки
33
1
 
2
 
! Отговори
падам преди 1 година
си по терорисрти
32
7
 
4
 
! Отговори
сина преди 1 година
Защо вчера на кафе при Хера /както я наричаше един банкянски ***/ залудо редиха правителство, след като днес Президента им зачеркна плановете. Евала Радев!
31
1
 
9
 
! Отговори
късно булка преди 1 година
късноооооо
30
20
 
7
 
! Отговори
сина преди 1 година
само като се сетя кирчо как ходи до украйна, как разправяше за някаква бензиностанция с ракети, как изгони позорно 70 руски дипломати, как обарваше ленения а нален отвор до парапета - така се радвам, че е аут и се надявам вече да не го видим това недоносче. За малко да ни вкара във война кучето канадско нещастно!
29
19
 
3
 
! Отговори
Среден обсег преди 1 година
След като си заминат дипломатите, идват ракетите.
28
23
 
7
 
! Отговори
буци преди 1 година
Супер! Стига вече коленичене пред Хера, българския интерес е да има газ, евтин газ, включително и от Газпром - това е нашият интерес. Българският интерес е да сме в добри отношения с Русия, а не само със сащ - това е българският интерес. Браво и успех! Дано ИТН ви подкрепят, щото това е последния автобус до някоя друга спирка по натам!
27
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нови избори, никакво БКП на власт! Щели да връщат руски дипломати, абе ей дано изпаднете от парламента. Ще ме накарате насила да харесвам герберунгелитe.
26
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 26 "Браво Радев - поредият добър избор." Че той Радев в момента е ОСНОВНИЯ проводник на влиянието на Кремъл в България! Не тая или оная партийка, която има ролята да му подава топката!
25
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този изплю истинските приоритети на комунистите от БСП .Връщане на руските шпиони и връщане на зависимостта към Газпром ,ако може с още по неизгодни договори . Браво Радев - поредият добър избор.
24
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чейчев, на тебе и имам да ти предложат да станеш ще си съгласен.
23
0
 
18
 
! Отговори
Мата Хури преди 1 година
Този трезвен ли е, или отлага закона за узаконяването на проституцията!?!?
22
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да върнем руските шпиони? Те, руснаците няма да върнат същите, щото се издъниха. Моята прогноза е, че отиваме на избори и тупкането на топката, с отвличане на вниманието, е излишно.
21
2
 
26
 
! Отговори
Ъхъ ! преди 1 година
Другарю Чейнджев , що не се пъхнеш отново в дупката за смяна валута , откъдето си зипълзял ? А ? Бегай се скрий ,бе , говедце мърляво ! Има кой да мисли за държавните работи !!!
20
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
,,Стегнал се Илия, погледнал се, пак у тия,, пак с комунистическо правителство, и всичко отначало...
19
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Комунисти, Прокописти, Променистисме в един и същи строй.