Попов: Правим възможното за редовен кабинет

Поемаме своята отговорност
19 юли 2022 15:54, Росен Стойчев
27
Попов:  Правим възможното за редовен кабинет
Снимка: БГНЕС

Трябва да се направи всичко възможно, за да се състави редовен кабинет в рамките на този парламент. Това заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП за България" Филип Попов пред Нова Нюз

„За нас е важно България да излезе от кризата и всеки да поеме своята отговорност.

Още по темата
Със служебен кабинет това няма как да се случи. Поставяме на масата на преговори управленската и законодателната програма, с която се съгласиха ПП, ДБ и ние, както и тези колеги, които излязоха от рамките на ИТН и станаха независими. Предстои тя да бъде обсъдена и с ПГ на ИТН”, добави Попов.

Народният представител коментира и темата за хартиената бюлетина. „Ние сме били коректни по отношение на връщането на смесеното гласуване. Представихме своя законопроект пред ИТН, ПП и ДБ. Такава възможност или червена линия не беше поставена. Получихме тяхното отрицателно становище и по надлежния ред го внесохме в НС. Тази ни теза е продиктувана от ниската избирателна активност”, каза той.

По думите му в управленската програма ясно и категорично е записано да се стартират разговори с всички възможни доставчици на газ, включително и „Газпром”, като идеята е българите, бизнесът, домакинствата, училищата и детските градини да не останат без възможност за доставка на газ и отопление през есенно-зимния период.

Попов отбеляза още, че с „Демократична България” са в двата политически спектъра, но винаги са намирали пресечната точка с оглед защита на националния интерес. „Ние сме подкрепяли техни предложения, както и те наши”, посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
4
 
! Отговори
Зима 2022 преди 1 година
Те от половин година правят всичко възможна да има редовно правителство, а дори и управител на БНБ не могат да изберат. С такива коалиции, дори и г-н Марио Драги не желае да е министър председател на България.
26
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТРъц!
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Правите си сметката без кръчмаря - народа. 21 век е. Кви комунисти, кви пет лева?
24
3
 
9
 
! Отговори
наглост преди 1 година
Свалиха ги от власт с вот на недоверие, но продължават да се натискат за ново- старо правителство. Явно келепира е голям, и борбата срещу корупцията е те да са в корупцията. Решили са агонията да продължи, и да уморят от глад народа. Прес тъпници.
23
3
 
7
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Вие сте хора на рушенето, с голяма стръв да наденете на обикновените българи волския ярем, да му стъпите на шията и да го мачкате до живот. Никога в историята вие не сте направили едно добро на България. Хубавото е, че тъкмо сега има голям шанс да ви ударим големите ритници и да ви пратим в небитието.
22
3
 
14
 
! Отговори
Нане преди 1 година
Изчезвайте про шляци... Народа ви не иска... ===)))
21
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мъ много сладка тая власт бе...... всичко възможно правят.
20
4
 
11
 
! Отговори
факт преди 1 година
за вас е важно да няма избори щото власт няма да видите отново . а това че сте загрижени за народа вече и бабите не го вярват .
19
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На никого не е притрябвал кабинет в този парламент. Освен на управляващите.
18
3
 
11
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
не правете нищо а отиваите на избори да ви видим тогава заради кокала сиунищожихте партията която ви търпеше толкова мандата в нс
17
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Правете, правете...,че иначе...безработни. Пък като го направите ние идваме и тогава ще сте хем бити, хем безработни
16
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой е този изперкал комунист на снимката, за пръв път го виждам.
15
4
 
21
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Какво може да се очаква от партия фалирала три пъти страната , създала мутри и олигарси и изнесла парите на хората и с председател уволнена за корупция? По добре си отивайте ,а колкото до прегръдката с ДБ е ясно- комунисти и техните наследници! Да ни е честото!
14
4
 
22
 
! Отговори
О, божке преди 1 година
Никой не желае ти да го управляваш, бе другарю със златен ланец. Хайде, връщайте папката и не се правете на загрижени. Вместо точки, трупате минуси. Толкова ли не го разбирате. Дано не влезете на следващите, като тези на Слави.
13
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С възможното - само комунисти - не става. Без съгласието на десни и център си заминавате. Докато се занимавате само с реваншизъм - да се разправяте с опозицията, вместо да работите, така ще е. Ще изчегъртате една опозиция, ще се роди друга. Вече няма 100 процента гласове за БКП. Това време е в миналото. Или свиквайте, че не гласуваме под строй и с песен, или изчезнете завинаги.
12
4
 
16
 
! Отговори
перко преди 1 година
ПП - Пазарлъците продължават!!! !
11
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каква наглост 4 тата партия с 26 депутати ще управляват-резил. Искаме избори веднага
10
4
 
16
 
! Отговори
Моля? преди 1 година
Какво отговорност ще поемете вие? Които фалирахте няколко пъти България. Хеле пък сега с 26 депутата ще е само лапане. Няма да има кабинет. Само губят време и се правят на загрижени.
9
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
'правим всичко възможно да захапен кокала'
8
7
 
3
 
! Отговори
Убиват Българи преди 1 година
В България масово се изтезават и Екзекутират Българи от милиции близки до Борисов и Гешев, а пред света Главният Прокурор Иван Гешев ни представя като Демократична Държава! Иван Гешев е направил цяла структура за преследване, смачкване, убийства, изнасилване, психичен терор!Иван Гешев и МВР са въвели отново инквизицията от 15-ти век!