Бойко Борисов: ПП не знаят колко подъл е Рашков, накрая ще излови и тях

При мен токът щеше да е 80 лева, заяви лидерът на ГЕРБ
Обновена: 21 юли 2022 10:30 | 21 юли 2022 10:27, Нели Христова
360
Бойко Борисов: ПП не знаят колко подъл е Рашков, накрая ще излови и тях
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов бе на посещение в храм "Свети Пантелеймон", който се намира в град Каспичан. Партия ГЕРБ е дарила 120 000 лева на варненския храм.

Лидерът на ГЕРБ бе посрещнат от митрополит Йоан.

"Да не правим сметка на Господа колко сме дали", каза Бойко Борисов.

"Надявам се, че в края на ноември, ще открием църквата. Но от партиите, само ГЕРБ ни е помогнала", отбеляза митрополит Йоан.

На излизане от храма Борисов заръча да се загасят лампите, защото цената на тока скача. Пред журналисти, събрани пред храма, той коментира последните важни теми в държавата - покачващите се цени и вероятното създаване на ново правителство.

"Катастрофа. Промяната ви доведе катастрофа. Снощи беше 700 - 800 лева, днес ще е абсолютен рекорд - 1200 лева за мегават час. При лошия модел Борисов - 80 лева. Честито на промяната, на всички българи. Не че ме радва, страдам. Това е абсолютен колапс за икономиката, за бизнеса и докато далаверата им не свърши, защото на  границата в момента чудовищна контрабанда. От Украйна влиза зърно. В Силистра по 250 тира минават без никакъв контрол. Същото е с бензина, с нафтата, докато вие плащате по 3,20 лв.",  коментира Борисов.

Според него цената е толкова висока, защото властта краде.

"Въглищата са български, миньорите са български, АЕЦ "Козлодуй" е български, "Мариците" са български. Нищо не налага да се вдига цената на тока. При мен щеше да е 80 лева", заяви лидерът на ГЕРБ.

На въпрос дали смята, че ще бъде съставено ново правителство, Борисов отговори:  "Те в момента всеки ден са като на електромер и ви крадат от тока, от нафтата, от бензина. Всеки ден трупат в офшорките си огромни печалби, всеки ден им е ценен."

"В други, бели държави, се говори кой ще е премиерът, кой ще е финансовият министър, кой ще е социалният. Тука в програмата на нашите хубавци има само едно име и само едно нещо - Рашков на КПКОНПИ, за да може да им прикрие далаверите. Не си мислете, че ние се притесняваме от Рашков. Той иска да е там, за да може откраднатите пари да им ги пазят", допълни Бойко Борисов и заяви, че те "не знаят колко подъл човек може да бъде Бойко Рашков. "Накрая ще го излови и тях", категоричен бе лидерът на ГЕРБ. "Или ще ги държи в подчинение."

"Цитирам Кирил Петков, че ИТН са мафията. Вчера мафията си прави правителство. Ако има правителство, то ще е на мафията. Или едното не е вярно, или другото. Кое е вярно? ИТН мафия ли са или не са? И ако направят правителство с ИТН, това означава ли, че мафията е направила правителство", запита Борисов.

"Меркел навремето ми казваше: "Странни хора сте вие българите, гледате само кой ще ви е вътрешния министър". И ако се върнете назад във времето - такава беше модата. В Германия се гледа кой ще е финансовият и социалният. В България единственото важно днес е дали ще има КПКОНПИ на Рашков. Нищо друго - ток, газ, вода, инфраструктура, не съществува."

Според социолозите, ако има предсрочни избори, ГЕРБ ще е първа политическа сила. Запитан какъв ще е полезният ход на партията, Борисов заяви: "За съжаление няма оправяне. Много работа ще трябва, за да може да се оправи това, което Промяната нанесе на тези хора. До края на годината поне 5 млрд. дълг им трябват, за да вържат някак си баланса. Газът онзи ден се вдигна с 32% недемократично, нямащо нищо общо с правовата държава, защото няма как на 13 юли да вдигнеш газа от 1 юли. Тези от първи до 13-ти как са си формирали цените?"

По думите му, цената на газа за август ще стане ясна около 15-ти и ще бъде с 60% по-висока. "Но техният партиен КЕВР ще мълчи", заяви бившият премиер.

"Това, ако бяхме ние, тази корупция в износа на оръжия... Една хилядна от това, което правят те, да бяхме направили от ГЕРБ, щяхте да ни разсипете!", заяви Борисов. "При мен е лоша джипката, при тях е готина джипката."

"Някой от вас може ли да каже със сигурност, че не изнасяме оръжие за Украйна", запита Борисов. "Хлябът си е скъп, олиото си е скъпо, слънчоглед - контрабанда от Украйна. Тази промяна българинът най-добре ще я усети есента", заключи Борисов и заяви, че за ГЕРБ е много добре да има нови избори.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


360
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
3
 
8
 
! Отговори
ремонт на църква преди 1 година
Nobody: " " Absolutely Nobody: " ", Боко Тиквата: "Тая църква е построена с дарения от ГЕРБ!!!" Попа: "Да благодарим на основния дарител, с чиито средства построихме тази църква, семейство Великови." Семейство Великови: "Да, построихме църквата, но от партиите само ГЕРБ помогна" --- туй то, ремонт на църква с гипсокартон, после ТИквата се провикне "Аресва ли ви църквата?" и замине да го маже с масажно олио поредната Мата Хари.
170
4
 
13
 
! Отговори
1 преди 1 година
др.борисов,не мога да разбера,защо се страхуваш,от Бойко Рашков,нали се кръстиш,ката ден,че си най-честния,не крадеш,даже и една стотинка не си взел от Божков,а се страхуваш панически,че Рашков щял да поеме антикорупционната комисия.Много съмнително от твоя страна.Ако си сигурен в себе си,този страх нямаше,да го имаш.
169
1
 
5
 
! Отговори
Значи, преди 1 година
за мен не е важно босът ми дали ме краде и по колко краде, а каква сума ми плаща и дали с тези пари мога да си позволя да си купя ядене, да ходя на ресторант и по курорти, да пътувам в чужбина и да си гледам кефа. Българинът има сериозни психични отклонения: чака все някой да го храни, да му дава, да гласува за нови, по-нови и още по-нови правителства, да го доят яко и го теглят на пангала денонощно,... Това е българинът - само-садо-мазохист от невиждана величина.
168
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоз как сам си признава всичко беЗ да иска.То всеки трябва да лови значи сега където си наредил пешките не ловят твойте хора,та го разбрахме
167
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Яд го е,че неможе да подкупи Рашков и дрънка глупости за него.
166
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Важно е да лови всеки който е виновен
165
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боце, *** то и по бай Тошово време беше по-евтино. Даже ти беше шАфьпр тогава. През 90те беше пръв приятел на "застрахователите". То по-голям престъпник от теб няма
164
4
 
7
 
! Отговори
ти да видиш преди 1 година
То това е много лесно,народа ти дава едни пари за "партийна дейност", а ти отиваш и си правиш PR като даравяш част от парите на народа за ремонт на църкви. ПП това е първото нещо което трябваше да промените-субсидиите САМО и единствено за ИСТИНСКА партийна дейност,а не да печелиш гласове като ги даравяш.......
163
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя с 200 у затвора!И всичките забогатели покрай него!
162
4
 
2
 
! Отговори
до 175 преди 1 година
първата част от името ти ...те характеризира най-добре.
161
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Честита Промяна р0бе - Тиквата отива на Бай Ставри. Какво ще работиш след това?
160
10
 
4
 
! Отговори
Честита Промяна р0бе преди 1 година
Конституционният съд обяви за противоконституционно решението на Народното събрание за избирането на Станислав Тодоров на председател на Комисията за енергийно и водно регулиране. - Обаче, ПротиВоконституционен Шеф си Обра с Милиарди Увеличения на Ток, Вода, Горива, докато е на Поста си - Новият Морал на ПП, БСП, ДБ и ИТВ - Известни като Промяната!!
159
3
 
14
 
! Отговори
Гласувал за ПП преди 1 година
Нямам нищо против Рашков да разследва и залови който и да е член на ПП, ако има някакво престъпление.
158
13
 
7
 
! Отговори
Чугунолеяр преди 1 година
Ами като гледам цените на тока, няма начин да не се съглася с думите на Баце. Искахте "промяна" - на ви промяната. Ха сега, ръкоизпляскайте или се жалвайте на дъ Предидентина - гласове в пустиня.
157
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен.. преди 1 година
Най-обичам " Бойко да ме краде" и да забогатявам , да съм спокоен и благодарен и най-мразя "да не ме крадат" и да обеднявам и да гледам тъ-пи физиономии на *** и Пульо.
156
6
 
13
 
! Отговори
Зоро преди 1 година
Все още ли има деби.ли, които се нуждаят от експертиза, по отношение на банкянския крадец? Носителя на геноцид за нашия народ. Няма да се оправим поне 50 години, след затъването в корупция и мутренски манталитет!
155
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хаха Тиквата цепи мрака Знае ,че скоро ще дреме в столичния затвор вместо в зайчарника в Банкя
154
3
 
17
 
! Отговори
Мнителен Гражданин преди 1 година
Прави ми впечатление, че Боко Тиквата е изключително добре запознат с това какви кражби могат да се правят в държавата и какви могат да се направят в съответната икономическа и политическа обстановка. Всяка далаверка му е ясна. Това повдига доста въпроси за неговото 12 годишно управление, поне за мен... поне за мен...
153
4
 
14
 
! Отговори
До до 158 преди 1 година
Това е мнението на Гешев и покварената прокуратура. Преди това независими лаборатории правиха четворни експертизи и даже си бяха написали как и с какви програми за изследвали снимките и всички казаха, че не са манипулирани.
152
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
колко е глупав дебилчето "... и тях " щял да излови, колко тр да си т ъ п да си признаеш по такъв нелеп начин че си най-големия престъпник някога живял на нашите земи