В кадър: Маноил Манев скочи на бой на Георги Свиленски

Действието се разви в Народното събрание
Обновена: 22 юли 2022 16:26 | 22 юли 2022 16:21, Йоана Цонева
83

И в днешния ден заседанието в парламента не премина без инциденти. Депутатът от ГЕРБ Маноил Манев атакува колегата си Георги Свиленски от БСП. Искрата тръгна по време на приемане процедурните правила за условията и реда за предлагане на кандидати и избор на председател на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество.

Манев бе репликиран от място от Свиленски, което едва не доведе до ръкопашен бой. Все пак след намесата на други депутати конфликтът бе уталожен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тва прасе 🐷 ако го набарам лично ще му спукам сланините ...
70
0
 
5
 
! Отговори
Кинг фу панда преди 1 година
Тоя *** Манафил Манев не се прави на бабаит за пръв път,ако не е в парламента досега да са му нацепили кухата кратуна.Тоя теляк е изгонен 2 пъти от полицията за корупция.Прякора му е ......кухия !
69
5
 
12
 
! Отговори
обективен преди 1 година
Глуповатия милиционер Манофил Манов се репчи от първия ден, като се опитва да подражава на дебелата банкянска Тиква.Същото прави и сбръчкания габровски даскал Томислав Плюнчев.Изобщо от шайката ГЕП половината се мутреят , а най-смешни са сговняса.ните чичаци: Ант.Тодоров ,Любен Фъфлеш-син и Лъчко Мозъъчето.Жалка и смешна картинка са цялата банда от крадци ГЕП.
68
8
 
15
 
! Отговори
Стефан преди 1 година
Абсолютен *** е този Маноил Манев. Преди няколко месеца каза на Явор Божанов от БСП, че приличал на обслужващ персонал, а не на депутат. Божанов му каза, че може да каже кой прилича на Кунг-фу панда, но няма да го каже. След това Манев поиска да се разпечата стенограма с изказването на Божанов, че бил обиден, защото го нарекъл Кунг-фу панда. Ето с такива глупости ГЕРБ губят времето на парламента, депутатите и народа. Безсрамници!
67
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Винаги ще са от страни
66
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ са се наострили за власт и си мислят, че като има нови избори ще се върнат в управлението и пак ще рекетират безнаказано всички. Еххх, мечти Бойкови...Така и не се научиха, че не искаме конкретна партия. Искаме разбирателство, за да вървим напред. А всичките тези самозабравили се хорица мислят само за собствения си търбух...
65
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хора с претенции без покритие
64
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди избори все прави такива панорами. Но тоя път ще е зад борда на парламента.
63
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма ли винкел....винкела и по шарото.....
62
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво, браво, това са все престъпници, трябва да ядат бой и извън сградата. Още първия месец пролича, че това са предатели и измамници, а другите се ослушваха и не им искаха оставка. В момента какво правят -- протакат и губят времето на нацията. Какво правителство ще съставят същите престъпници, които бяха в падналото правителство?
61
1
 
12
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Един комуня.га нападнал свой събрат,голяма работа,нека се млатят.
60
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спрете се хора, стига този цирк, депутати сте уж. Каквито едните такива и другите. БСП иска Б. Рашков за шеп на КП КОМПИ. Този човек е на 70г., пенсионер, преподавател, човек с пари, и много имоти. Не направи никакви промени в МВР, ако стане шеф на КОМПИ пак ще е същото, и 5 годинки на тлъста заплата.Това место е за честен човек, без пристратсия партийни.
59
9
 
11
 
! Отговори
Бочко преди 1 година
Бочко няма да се връща на бял джип във властта.
58
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво можеш да очакваш от един бивш старшина от МВР освен просташки думи и приказки? Не мога да разбера тези от старозагорско толкова ли нямаха културни и счувство за собствено приличие и достойнство хора, та опряха до (Е)МанОил ? Та дори в първото му име име две грешки: би трябвало да се казва Емануил ама го кръстили МанОил. Понеже словесният му запас е малък, след второто-третото изречение се хвърля на бой. ГЕРБаджия,какво да го правиш!
57
4
 
6
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 1 година
...Manev si e agent -provokator !!! Tolkova za nego !!! Toi mnogo triabva da vnimava s darveneto ,che kogato na naroda mu prichernee....togava da vidi kakvo e boi !!! Cialata mu pasmina pasmina ne moje go spasi !!! Drugite da ne se radvat !!! Te sa absoliutno sashtite !!! Vsichki izlizat ot edno i sashto kotilo !!! Krieha se do sega ,no skled "zakuskata" ....vsichki lasnaha !!!
56
11
 
15
 
! Отговори
Кавръка преди 1 година
Мануил Манев се слави и със това,че не само бие.Така че се пазете от него.
55
26
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Толкова простo човече може да има само в ГЕРБ
54
23
 
32
 
! Отговори
Е ми... преди 1 година
Бойко такива си ги е възпитал.
53
6
 
30
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
избори до дупка докато случим на хора това което сега е в нс не става за нищо
52
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като се бият в затвора за по 1 година.