В кадър: Маноил Манев скочи на бой на Георги Свиленски

Действието се разви в Народното събрание
Обновена: 22 юли 2022 16:26 | 22 юли 2022 16:21, Йоана Цонева
83

И в днешния ден заседанието в парламента не премина без инциденти. Депутатът от ГЕРБ Маноил Манев атакува колегата си Георги Свиленски от БСП. Искрата тръгна по време на приемане процедурните правила за условията и реда за предлагане на кандидати и избор на председател на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество.

Манев бе репликиран от място от Свиленски, което едва не доведе до ръкопашен бой. Все пак след намесата на други депутати конфликтът бе уталожен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
19
 
26
 
! Отговори
Дон Курлеоне Банкя преди 1 година
ГЕРБ е като Коза Ностра в Ню Йорк - 70-те години. Обсебили са всички държавни хранилки и бият хора, които протестират срещу това.
50
15
 
18
 
! Отговори
Хари Петър преди 1 година
До кога от ГЕРБ ще бият хората?
49
10
 
25
 
! Отговори
Сашо преди 1 година
Няма ли най-сетне някой от тези *** от мнозинството, да постави на мястото му, тази чирпанска мутра, издигнал се в редовете на "гробарската" коалиция от *** милиционер, работещ в Трандспортна милиция . . .
48
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ е като всяка престъпна групировка, с бос, фамилия, лейтенанти, адвокати, пиари, биячи на улицата. Маноил е биячът. Биков е пиарът на ГЕРБ. Манов е биячът, Атанасова е адвокатът на ГЕРБ.
47
14
 
34
 
! Отговори
Срам преди 1 година
Как търпяхме 12 години простите гербери да ни управляват?! Мястото на този депутат от ГЕРБ не е в парламента, а на нивата да сади картофи.
46
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
от старшина на старозагорската гара - до депутат, това е "материала" на греб
45
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Маноил Манов е Биячът на ГЕРБ.
44
6
 
12
 
! Отговори
Явор преди 1 година
Никога не съм вярвал в конспиративни теории и не вярвам; наивно ми е. Приемам нещата такива, каквито са, приемам и времето такова, каквото е. Времето, в което живеем е лошо, но трябва да го приемем такова, каквото е и да спазваме правила. Без правила в някои случаи умират хора. Грубиянството не мога да приема, особено, когато е от премиер и депутати, негов депутат е готов на физическа саморазправа. 12 години един грубиян ни управляваше. Не забравяйте думи, казаното за Караянчева.
43
6
 
22
 
! Отговори
Психиатър преди 1 година
Този има някакви много особени тикове и странни емоционални разстройства. Според мен може да убие някого, в момент на умопомрачение. Дръжте дистанция от него. Особено като го видите че започва да прави тикове и да се кокори. Тогава му прещраква шизоидната психопатия.
42
9
 
24
 
! Отговори
пери преди 1 година
Много изнервени гербавите, чак на бой налитат. Значи всичко е наред.
41
8
 
19
 
! Отговори
Явор преди 1 година
Четете новината, нали?! Защо не ръмжите срещу такива неща, а срещу маските. Маноил Манов е една арогантна мутра, която си позволява всичко. От 2017, когато е в ГЕРБ, защото бил експерт по оръжия го покани Борисов, видях това и не съм изненадан, че налита на бой. Борисов бие също сигурно, знаем СИК, как говори сме го чували. Вместо да използвате енергията си да протестирате срещу маските, които са необходими при коварна инфекция, протестирайте срещу грубияни във властта и в парламента.
40
9
 
15
 
! Отговори
Предния месец преди 1 година
Предния месец нападна с физическа агресия симпатизанти на патриотичните партии пред на Боко дувара в Банкя, за да ги гони. А преди това, заплаши от трибуната на НС депутати от ПП, че ще ги бие ако ще 5-6 човека да са. Няма ли кой да му направи забележка. Какви са тези неща?!
39
8
 
20
 
! Отговори
??!?!?!? преди 1 година
Вижте го добре какво прави това *** в Народното Събрание. Сега си представете, че идва и започва да ви рекетира и бие, за да ви вземе бизнеса. Това са цялото ГЕРБ. Всички са такива. Рекет, побоища, кражби. Ценко Чоков помните ли, че беше същия като тоя. Бойко и той е същия. Мутри. А представяте ли си ако го срещнете на улицата и му поискате оставката? Сигурно ще ви остави да лежите в локва кръв, тоя престъпник!!!
38
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изнервени са гербероидните нещо, защото знаят че тежко им се пише
37
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой още съмнява ли се, че ГЕРБ са организация от мафиотски тип?
36
5
 
14
 
! Отговори
И това ми било депут преди 1 година
И това ми било депутат... какъв пример даваш на младите, Монуиле?!?!? Аз ако така се сбия в училище ще ме изключат и ще ме преместят в друго училище. Но явно в Народното Събрание - може.
35
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кога мафиотите от ГЕРБ ще спрат да малтретират, тормозят, грабят и бият бъларския народ?
34
4
 
4
 
! Отговори
Сме Шник преди 1 година
Положението е "Дръж ***, че ш'го пребия! Дръж ***, че ш'го пребия" - ама докато държи квестора.
33
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кога тези мафиоти от ГЕРБ ще отидат в затвора?
32
5
 
15
 
! Отговори
Урсула фон дер Лаен преди 1 година
До тук с европейските ценности на ПП ГЕРБ. Няма дебат, няма разговори, има само "Яла тука да ти начукам канчето аз на тебе!" ... Това представляват тези хора.