Вървим към предсрочни избори

Коментар на Пламена Игнатова и Виктор Димчев
22 юли 2022 17:22, Росен Стойчев
12
Вървим към предсрочни избори
Снимка: НОВА

Вървим към предсрочни избори - около тази теза се обединиха в ефира на Нова Нюз журналистите  Пламена Игнатова и Виктор Димчев.

Още по темата
В анализа си до този извод всеки от тях посочи различни аргументи.

Виктор Димчев очерта ситуацията така: "Отцепниците от ИТН казаха, че те не биха подкрепили правителство, в което има министри от ИТН. ИТН казаха, че биха подкрепили нещо, в което няма Кирил Петков и Асен Василев. Очевидно тези две неща няма да се случат".

"Би трябвало да имаме някакъв състав на кабинета, но има податки, че мандатът ще бъде държан малко по-дълго. Но дали ще има правителство - на мен ми изглежда все по-малко вероятно", смята Пламена Игнатова.

Според нея, анализирайки поведението на най-голямата политическа партия: „ ПП засега иска да ходи на избори”. „В момента наблюдаваме отстъпление от ПП”, посочи тя и го оприличи с играта „кой пръв ще мигне” между тях и ИТН. „ПП проявява все повече условия, за да дразни ИТН и те да направят крачка назад. Но засега те не правят такава”, каза Игнатова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Даааа!
7
1
 
4
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
ИЗБОРИ ПО НЕОТЛОЖНОСТ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО НЕЗАБАВНО ЧЕ СЕГА СМЕ В БЕЗВЛАСТИЕ ВСЕКИ СИ ПРАВИ КАКВОТО ИСКА
6
2
 
3
 
! Отговори
Диана преди 1 година
Децата си играят на политика - интриги, хватки, удари под кръста..Докога?!..Принудата и демокрацията са две противоположности ..За пореден път БСП и СИЕ доказват, че не могат да бъдат демократи. БСП и СИЕ ВЪН от ПОЛИТИКАТА...Явно са нужни нови избори с международен контрол у нас...
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до кога ще вървим до декември месец ли ?наглост.
4
1
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
безделниците открили топлата вода
3
0
 
4
 
! Отговори
1400 преди 1 година
Преди дни почина баба ми, аз съм в чужбина, едно погребение вече гони 1400 лева, без таксата за поп и транспорт на присъстващите
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След лятото идва Есен,след есента идва Зима,със зимата идва студът,със студът идва и гладът,с него идва и смърта.А погребенията вече са по хилядарка.
1
2
 
11
 
! Отговори
Не е сигурно преди 1 година
Ами ако Корнела не върне папката? Засега я задържа до 15.08, но ако си отиде в крушовица с нея? Сега и чушки и домати ще има за лютеница. Какво щв правите с вашите прогнози?