Кои се спрягат за министри в новия служебен кабинет?

Гълъб Донев е смятан за сигурен служебен премиер
29 юли 2022 21:03, Александър Попов
136
Кои се спрягат за министри в новия служебен кабинет?
Снимка: БГНЕС

Стават все по-големи спекулациите какъв ще бъде списъкът с имената, които ще оглавят министерствата на служебния кабинет.

Затвърждава се мястото на министър-председател да заеме Гълъб Донев, съобщава Bulgaria ON AIR. Той е добре познат и признат експерт в социалната сфера, беше и социален министър в предния служебен кабинет на Румен Радев.

Атанас Пеканов вероятно ще е вицепремиер по европейски фондове. Той беше вицепремиер в служебния кабинет на Стефан Янев.

За Министерството на вътрешните работи се спрягат 2 имена - тези на Иван Демерджиев или на Венцислав Катинов.

Външен министър може да е посланикът ни в Лондон Марин Райков или служебният министър на външните работи в правителството на Стефан Янев Светлан Стоев.

Димитър Данчев и Даниела Везиева са спряганите имена да оглавят икономиката. А с едно от най-тежките ведомства в този момент - това на енергетиката, спряганите са Николай Павлов или Андрей Живков.

Министър на правосъдието вероятно ще бъде Крум Зарков, за отбраната пък се спряга полк. Димитър Стоянов.

Христо Алексиев, който вече е бил служебен министър може да поеме транспорта. Иван Шишков е спряганото име за министър на регионалното развитие.

Друго познато лице от кабинет на Радев е Асен Личев, който може да оглави Министерството на околната среда и водите. Също като колегата си и Стела Балтова ще се върне за няколко месеца на поста министър на туризма.

Весела Лечева пък е обсъжданото име за спортното ведомство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още по темата: Гълъб Донев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 54 Да ти обесна Бце. Глей са. Значи ти не мое се наливаш с пиене, да пушиш цигарки и после да обвиняваш тревата за наркотик понеже си куц родител. Запада бил виновен за всичко, но искате заплатите и пенсийте на запада, нали ? Не на Русия. Не става да си прасе, да замърсяваш собствената си държава, да лъжеш, да биеш по-слабите и накрая запада ти е виновен, че си спрел......Вие сте спрели gaNNьооовци където искат ред и правосъдие, и в същото време не го давате.
46
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според националистите човек е винов заради това, че се е родил друга националност....Тоя тип не требва да припарва до властта, инак ще е Хитлер 2.
45
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 52....Такива като теб докараха киро вампиро и кокорчо кьорчев Такива докараха Гърбавите Такива докараха Пинокио и Гнома Харесват ли ти. Още нищо не си видял нека додат студовете и почнеш тракаш зъби и стоиш на тъмно. Тогава ще те питам ако случайно има ток как си.
44
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Национализмът е най-лошата политическа обосновка. Взимат проблемите на държавата и почват да се обвиняват други народности. Това е все едно да кажеш, мойта народност е повече от тойт.... Или Американците са виновни, че ние сме дупедавци и сами си съсипхме държавата. Сигурно американски граждани взимаха всички решения до сега които затриха тая държава. Национализмът е за ***, които не са способни да се интегрират в света
43
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Какъв Костадинов ве. Тва новото БСП на *** ли е. Тия националистически движения докара Украйн до това което е . Връзвайте му се на тоя
42
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледахте ли панорама. Чухте ли истински народен човек как говори. Без недомлъвки без говорене и нищо не казване Без запъване бе ъкане и мънкане. Това е не човек а компютър. Това е човека Костадинов от Възраждане от който всички ги е стах ще им пресъхнат далаверите.
41
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От къде ги копаят тези препарирани физиономии? От ЦСГ ли, от другаде ли? Все едни мумии намръщени и готови да захапят кокала.
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От 46 Накря праща децата си в лошия запад да учат и живеят, нищо че там "тъпите" не гонят пушачи на трева и има "разврат от запада". Ако това не е ***, не знам кое е
39
4
 
2
 
! Отговори
Веселин 7112136860 преди 1 година
Всичко вече е спрегнато и по някаква "странна случайност ше се окаже,че някакви noмацuu,турци,евреи,криотоевреи,криптотурци,арменци и комари всекакви ще цакат пореден хазарт над сведените ни от унижение глави. И отново,някак си "съвсем случайно"ше се окаже,че в служебният масонски и еврейски кабинет няма нито един,който да обича Достойна и Българолюбива Освобидителна Русия. Радев заслйжава да бъде изхвърлен от балкона на президентството с гнусната си голямоносова глава.
38
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Правтелството ще е такова за да уйдиса на евроатлантиците. Две мнение нема. Посолствата работят по въпроса.
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой искат благинките на запада и напредъка му. Всекидневно се възползват от глезотийките на зпада. Ама искали Русия и Тато в същото време. Пиян и пушат постоянно пред децата си, нямат никакъв контрол над тях. После искали като на запад, ама не всичко. Само заплатите им. Инак отговорност не искат, по лесно е да обвиним някаква субстанция. Баба му до пред 40 години гледаше гръсти и хранеше стоката си, хора я пушеха. Вика "дрога", пасете децата ни, а той системно псува, пие и пуши цигари.
36
1
 
1
 
! Отговори
Венсаремос преди 1 година
Вижте само в панорама сега бьлгарският кастро
35
1
 
4
 
! Отговори
Венсаремос преди 1 година
Христо Иванов с тая червена връзка и така зализан е сьщо като - фидел кастро на младини , абсолютен двойник
34
0
 
4
 
! Отговори
баце преди 1 година
Марин Райков - този не се ли назначи сам за посланик в лондон докато беше некъв служебен премиер. Да не му изтича мандата за посланик на тоя и да трябва пак да преназначи сам себе си?!
33
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен към 10 макс 20. За възраждане гласуват само тоталитрно настроените типове. Свикнали по живково време да ти казват кое може и кое не може. По лесно е от това да мислиш. И пак няма да ви стигнат глсовете сами да управлявате. Защоот от младите от края на 1988 или 99 до сега сметни колко поколения са. Дали *** им се вписва в представата с лозунги как трябва отново да сме руски сателит и това може и онова не може. Тия комунистически времена отдавна си заминаха и запада победи.
32
0
 
4
 
! Отговори
ДО КОГА!!!!! преди 1 година
ДО КОГА ПОЛИТИЦИТЕ ЩЕ РАБОТЯТ ПРОТИВ НАРОДА И ЩЕ СПИРАТ РАЗВИТИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ, КОИТО ВМЕСТО ДА СИ ГЛЕДАТ СПОКОЙНО РАБОТАТА, ТРЯБВА ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ?!?!???!??!?!?! АМАН!!!!!!!!!!!
31
1
 
4
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Вярно гаргамел турил червената връзка в панорама и се зализалПрилича на ленин като младЛьже нещо костадинов и дончев
30
4
 
2
 
! Отговори
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ преди 1 година
ИМА БОЙ В ПАНОРАМА!
29
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В момента по Панорама дават ДБ-Румбурак, лъже та се къса. Жалки комунисти жадни за власт. Държавата ни върви и дълбае дъното и търси ядрото на земята. Ще изгорим с тия фалшиви политици и фалшива съдебна система!
28
1
 
4
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 година
Е как без кире и кокорко ми сега евтин газ с -100% нагоре откьде