Нинова от Бузлуджа: Хаос? Оставяме стабилна държава

Не е прав президентът Румен Радев като ни порица, заяви тя
30 юли 2022 13:13, Александър Попов
267
Нинова от Бузлуджа: Хаос? Оставяме стабилна държава
Снимка: БГНЕС, архив

Оставяме финансово стабилна, икономически развита и социално ангажирана държава. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова от Историческата поляна под връх Бузлуджа, където социалистите се събраха за традиционния събор на левицата. БСП отбелязва 131 години от началото на организираното социалистическо движение в България.

Не е прав президентът Румен Радев като ни порица, че оставяме държавата в хаос, каза вицепремиерът и министър на икономиката и индустрията в оставка. По думите й друг предизвиква хаос - "онези скрити сили, които видяха заплаха, че ще има справедливост, които видяха заплаха за откраднатите милиони и които се полакомиха за още милиони". Тези сили се обединиха и свалиха правителството, посочи Нинова.

Още по темата
Тя се обърна към присъстващите с думите, че са тук заради солидарността и заради социалната справедливост за по-добър живот. "В името на тази социална справедливост управлявахме България. И днес ни атакуват. Това управление направи детските градини и ясли безплатни. Заради БСП в това управление хората плащат по-малко данъци. Ако БСП продължи напред, ще има безплатни лекарства за децата и безплатни учебници до 12-и клас", отбеляза лидерът на  БСП.

Тя посочи още, че пенсиите са увеличени с толкова, колкото не са били увеличавани през последните 10 години. Отбеляза и увеличението на подкрепата за енергийно слабите./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
0
 
20
 
! Отговори
дилър преди 1 година
тая на райски газ ли е ?
143
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държавата е пред разпад, няма какво да се заблуждвате. За да бъде по-безболезнен разпада, закрийте парламента и президентството и започнете да се управлявате в градове-държави с пряка демокрация, като Швейцарските кантони. Вместо Съединението прави силата, използвайте ново мото - Всекиму Своето. Иначе ще се разпаднете като Югославия, с граждански войни и бомбардировки. Ще бъде страшно.
142
0
 
26
 
! Отговори
гост преди 1 година
ТАЗИ Е Л-У-Д-А .
141
0
 
22
 
! Отговори
Техноимпекс преди 1 година
Безплатни учебници и лекарства, ни защо от моите пари, защо аз съм длъжен да плащам за някой който го мързи да работи?
140
1
 
17
 
! Отговори
пенсионер преди 1 година
да , държавата е стабилна , но за вас , народа по беден , цените по високи (което винаги се случва след бсп управление ) ти ми се хвалиш колко много си направила . безочие комунистическо !
139
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В тая коалиция няма ли един който да казва истината. Има явно състезание между Кирчо, Ристе , Корнела и Лена кой ще лъже най - добре
138
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мисля че тая женица леко е слънчасала:))))))))))))))))))
137
0
 
17
 
! Отговори
ама преди 1 година
За българина няма ханове и царе Няма 1300 години България има само бузлуджа и шипка Затова нацията ни е на този хал
136
1
 
27
 
! Отговори
Стабилна държава !? преди 1 година
Оставяме стабилна държава !? Има ли някой съгласен с това ?
135
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На следващите избори Нинова закрива БСП.
134
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази си мисли че като вдигна пенсиите с 10 % пенсионерите са забогатяли. Инфлацията изяде повишението бе другарко какво се хвалиш. Ти ходиш ли в магазин пазаруваш ли продукти С 50 лв вече неможе за три дни храна да си купиш. А зимата щее още по зле с това увеличено парно с 40 % хората ще мръзнат щото няма да може да го плащат. Ти си на гювеч ние ти плащаме и топлото и светлото. Балама си.
133
1
 
17
 
! Отговори
Малибу преди 1 година
На това ако му викате стабилна държава...,то ние сме балъци, че живеем и работим в Западна Европа и в Лос Анжелис. Бързо да се връщаме ,че да строим ,,светлото бъдеще на Нинова"....,където пък синчето и е в САЩ а не в Москва. Където Рашков има 23 луксозни имота, че Брат Пит и Харисън Форд да му завиждат....
132
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре че си отиде тая коалиция - десни леви чалгари и канадци - принципност отвсякъде.... Нямаше такъв политически Франкенщайн. Лошото е че след всеки следващи избори става по-зле. Няма да ме учуди Възраждане, ДПС и Герб да се коалират. Все пак милиарди трябва да се разпределят, какво тук значат някакви си обещания, програми, политики, цветове и идеали.
131
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стабилна на дъното...
130
0
 
19
 
! Отговори
Идеалистра преди 1 година
Тази лъжкиня ( с каквито се събереш, такъв ставаш ), още ли не са е търкулнали от Бъзлуджа?
129
0
 
19
 
! Отговори
аа преди 1 година
Изключително рядко противна жена.
128
0
 
15
 
! Отговори
Емил босилеград преди 1 година
Срамота цял живот лъже всички *** си завинаги младостта ни мина с твоите лъжи
127
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова няма никаква връзка с реалността. И след изборите ще отказва да види реалността, че БСП наполовина се е смалила благодарение на нея и обкръжението й.
126
0
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
За пореден път комунистите доказват,че докопат ли властта, няма значение дали самостоятелно или в коалиции-комбинации, все успяват да вкарат държавата в невиждана криза. Направо талант си имат за това.
125
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия са толкова бутафорни, че бих гласувал за ДПСто от колкото за такива прошляци глупави!