Костадинов се ядоса, че го накарали да сложи маска в хранителен магазин

Случаят е от Варна, където има по-строги противоепидемични мери
2 авг 2022 20:25, Петя Славова
271
Костадинов се ядоса, че го накарали да сложи маска в хранителен магазин
Снимка: БГНЕС

Заради нарастващите случаи на коронавирус стават по-строги противоепидемичните мерки. Това обаче не се хареса на Костадин Костадинов, който написа гневно съобщение на страницата си във Facebook.

Обвинението му е към голяма верига хранителни магазини. Причината е, че по думите му, управителят на един от обектите му заявил, че "ако иска да яде, ще си слага маска".

"Това по повод на факта, че в тази чужда верига от магазини не обслужват хора без парцали на лицата. Тъй като аз и моите съмишленици не се съгласихме, от германският магазин извикаха полиция, която се опита да изблъска хората и накрая арестува един от нас. Както винаги преди това го блъскаха солидно, след което го обвиниха, че им е посегнал.

Парадокса е, че само преди месец и половина точно полицаите искаха нашата подкрепа за увеличение на заплатите им. И ние, като отговорни за сигурността на държавата българи, ги подкрепихме..."

Той призова последователите си да не купуват от чужди вериги магазини за хранителни стоки.

"Има достатъчно малки български магазини, в които парцали не се изискват, така че подкрепете българските предприемачи. Не купувайте от магазини, които отказват да ви продават без парцали на лицата ви! И не спирайте да се борите! Ако ние не се борим за правата си, няма кой да се бори вместо нас!", завърши поста си Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
5
 
10
 
! Отговори
Капитан Петко преди 1 година
Да се радва поне че не ял бой и още нещо...
158
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ахахахаха. Ами, не купувайте от германската верига бе, това е демокрация. Купувайте от малките магазини, защо не купувате? Ама после да не ревете, че ви прецакали в грамажа, че срока на годност бил нещо затъркан, че нещо качеството не било като хората. Купувайте, давай народеее. Докато има овце, ще има и вълци като тоя ваксинирания другар, дето се прави на антиваксър.
157
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато не увиснат по стълбовете вакси терористите, няма да се оправят нещата!
156
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Земя на слепци.
155
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тумора на века, скотско поведение
154
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това, че се е ваксинирал, не го прави по- малко нормален в моите очи. Имам колега тройно ваксиниран, който в момента е по- антиваксър и от мен. Някои хора бяха принудени, изнудени да имат ЗС, за да могат да работят. Ще гласувам за Възраждане!
153
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На този и памперс да не заразява с издихания на черво - партия Преяждане
152
12
 
10
 
! Отговори
OleMale преди 1 година
Колко глупави може да са хората да гласуват за Възраждане. Отговор: много. Имат само един лидер. Който лидер доказано говори с езика на омразата. И на хората това им харесва, защото те искат да се говори с този език. Искат да се отмъщава и да се върви против правилата. Костадинов говори против Турците, говори против ***, говори против всякакви етноси, освен срещу Българите. И макар на много хора националисти това да им харесва, аз не съм Националист. Не мразя нито един друг етнос или народ.
151
8
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Това се прави за да се отвлече вниманието на хората от газовата и енергийна криза причинена от канадската мастияя Кирил Петков. ----///--- Криза няма. Кризата се създава изкуствено от руските лакеи. Киро го доведе Радев, така че за мене той просто отигра "промяната" заедно с ИТН и БСП по начин, удобен за Москва.
150
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Въпреки, че арестуваха негов човек, не пропусна да им обясни , че при задължителната последваща ваксинация, полицаите ще бъдат първи! Той не се ядоса, опита се да им налее акъл в *** тикви. Май не го разбраха.
149
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Видяхме много добре колко струват всички. Само Възраждане не са получили шанс да покажат какво могат и ЩЕ го получат на тези избори
148
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В момента Възраждане са с над 20 процента. На Козяк са в паника
147
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възраждане през цялото време на т.нар. пандемия защитават една и съща позиция. Последователно и твърдо. Имат много добри специалисти в областта, но от тях нищо не зависи в момента. След изборите не е ясно.
146
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Петков, Борисов, Иванов " Да дадем оръжие на украйна да продължава войната да избиват руснаци" Костадинов " Трябва да има преговори и всичко да се реши по мирен път" Кой е диктатора и екстремиcта се вижда.
145
7
 
6
 
! Отговори
Напомняне преди 1 година
Костадине, каквото и да правиш, до когато не се пролее кръв, няма да има мир! Много ясно основателите на марксизма-ленинизма са го казали;- Една власт се дава и взима с кръв! Искаш ли твоите правила да господстват, трябва да има кървав преврат, останалото е смяна на гаргите по клоните на дървото.
144
7
 
2
 
! Отговори
До урката Надя преди 1 година
В Украйна нямате ли си лидери да пишете за тях? Изчезни от хоризонта, да не изядеш дедовия.
143
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Сата НАТО Това се прави за да се отвлече вниманието на хората от газовата и енергийна криза причинена от канадската мастияя Кирил Петков. Икономиката няма да има достатъчно газ зимата и затова е по-добре направо да затворят фирмите уж заради ковид.
142
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво Коце, лидер, който застава на страната на народа е редно да бъде избран за негов водач. Няма друг политик в момента, който да защитава 80% от хората. Посочете някой друг? Нещата се нареждат по справедливия начин.
141
18
 
17
 
! Отговори
Надя преди 1 година
Ха,ха,ха Копейкин ядосан?!Че тоя фашага кога не е ядосан?Отишъл в немска веригата да прави предизборни зулуми ,за да стане по-забележим?! А бе ей плосък,що не идеш в Берьозка и малките български магазини,където хората според теб ходели без маски .Шу...то..ве,я тръгнете с главите надолу за повече електорат
140
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Tozi kogaто и да го прберете в псииатриата винаги ще е късно.