Цветанов не вижда лидерство, което да реши проблемите у нас

Имаше вътрешна омраза в управлението, посочи бившият втори в ГЕРБ
Обновена: 4 авг 2022 21:33 | 4 авг 2022 20:39, Красимир Ангелов
37

България отива на нови предсрочни парламентарни избори на 2 октомври. Какво се случва на политическия и газовия пазар у нас?

"Проблемите, които ни съпътстват в геополитически план, показват, че ние нямаме лидерство, което да може да може да консолидира политическите формации да мислят за страната и решаването на проблемите", заяви лидерът на "Републиканци за България" Цветан Цветанов в ефира на "Денят ON AIR".

По думите му всяко едно правителство, което идва да управлява, твърди, че ще направи нещо невиждано до момента, а след разпадането му служебният кабинет започва ревизии, за да изчисти кризите.

"Обединението на четворната коалиция не беше основано единствено на омраза срещу всички останали. Видяхме, че има и вътрешна омраза, заради която направиха кадрови промени в цялото държавно управление", подчерта  Цветанов.

Той коментира и енергийната обстановка в страната.

"По данни на европейските ни партньори газохранилищата на всяка една от държавите от ЕС са запълнени на 70%, а в България обемът е под 50 на сто", подчерта лидерът на "Републиканци за България". Според него за да  има страната сигурност и устойчивост за бизнеса и потребителите, трябва да бъдат подписвани дългосрочни договори.

Той бе категоричен, че България не е способна да излезе сама от зависимостта от "Газпром" в толкова кратки  срокове, заради което трябва да се придържа към европейските решения.

"Обричаме се на невъзможност да се възползваме от средствата по Плана за възстановяване и устойчивост за тази година. Те са в размер на 4 млрд. лева - 1.5 млрд. от които са свързани с планираните 22 законодателни инициативи", прогнозира Цветанов.

Бившият вътрешен министър констатира пред Bulgaria ON AIR, че в сектора на сигурността няма абсолютно никакви реформи.

Вижте видео с целия разговор

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 20 Анонимен Гордея се ча такъв човек е бил министър в българско правителство. . . . . . . . . . . Учител по физическо от училище за бавно развиващи е твоят идол! Сигурно като придворен (чети при двора) в такова училище други мечти нямаш и двуклетъчния мозък е в някаква делирия разрешаваща ти едновременно да вършиш физиологични процеси отведнъж, които преди са били интермитиращо осъществявани! Това са гордите и щастливи българи с двуклетъчна система - една клетка спи, другата пази равновесие
21
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво лидерство у русофили? На тях генетично им и заложено да им дърпат конците от Москва.
20
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цветанов , нали си виждаш апартаментите , друго к`во те интересува ...
19
6
 
5
 
! Отговори
Имахме ЛИДЕР-БОРИСОВ преди 1 година
Всички отровни се съюзиха, за да нямаме ЛИДЕР....... Знаят ли какво изобщо искат..??...... Сега ще ревете и умирате зимата..... дано първи са oтровните....
18
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гордея се ча такъв човек е бил министър в българско правителство.
17
3
 
12
 
! Отговори
Злоба и завист.. преди 1 година
Тресе Крушовицата откакто и биха щута от търговията с оръжие ....БЯСНА Е ГОРКАТА НА ЦЕЛИЯ СВЯТ...!
16
6
 
9
 
! Отговори
АМИ , ТАКА Е... преди 1 година
ЗАВИСТА И ЗЛОБАТА НА ПРИМИТИВНИЯ МОЗЪК НА ПОСРЕДСТВЕНАТА ЛИЧНОСТ--- Е НАПЪЛНО НОРМАЛНА ЗА "СОЦ-ОБЩЕСТВАТА" ---НА КОМУНИСТИТЕ И ЛЕВИЧАРИТЕ!!!!ЗАТОВА И ПОРЕДНОТО ПРАВИТЕЛСТВО СЕ СРИНА ....ХА,ХА,ХААА....ОТ ЗЛОБА И ЗАВИСТ!
15
3
 
9
 
! Отговори
до Факт преди 1 година
Арестуваха човека-глас помниш ли?!Чак като го покриха с плаката му се сетиха кой е и че са сбъркали адреса баретите.А фразата:''Ти си абсолютен престъпник!На коленеее!''помниш ли?!Всички платихме после,защото той ''абсолютният престъпник''осъди България,демек мен и теб,а не Цветанов!А онзи дето беше свидетел по делото за подслушване и уж го убиха в ''Крива река''заради паркиране,помниш ли го?!Той с неговите показания,щеше да го вкара Цветанов в затвора,но уж за спор за паркомясто го убиха.
14
0
 
14
 
! Отговори
ehaaa преди 1 година
Пак изпълзя Цв. Цв. от историята, където му е мястото!!!
13
12
 
4
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Смъртността по пътищата беше най-ниска когато Цеко беше министър. Не че е нещо особено, но всички останали са по-зле и от него.
12
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя още ли се отваря бееее?!Тоя ли беее????!!!!Лелеееее!!!!!Защо му давате трибуна на тоя бе?!
11
3
 
13
 
! Отговори
Браво! преди 1 година
Искам да призная, че в последните месеци страдах от безсъние защото не бях виждал Цецо, отличника от училището за бавноразвиващи се, но тази нощ съм щастлив, че най-накрая го видях и ще спя спокоен. Канете го по-често!
10
6
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Цветанов да беше бил лидер, доколкото Бойко му позволяваше, вместо да инвестира в шест апартамента. Другите бяха лидери за един месец и тогава направиха инвестиция във вили и апартаменти, за собствени асансьори не знам.
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В повечето западни държави има мандатност на всичко. Като се почне от директори, та се стигне до президенти. Само тук всички я карат по схемата на Тато - 35-40 години на власт, докато започнат и с дневни памперси...
8
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прав е! Единственият честен с опит - Виденов, няма топки.
7
1
 
9
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Г-н министър дай от ония партийни куфари да купя на пет **тки мини купъри :)))
6
4
 
8
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Чакаме исказване и на фидоскова
5
7
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
А !...Е те това е сюрприз!...Скелета от гардероба,опят изпълзял!...Мастора на "изборните" МАШИНАЦИИ..."ДЯСНАТА РЪКА" НА Мутрата от Банкя..Е,честито ви възкресение,рая покорна!
4
5
 
6
 
! Отговори
Мдаа преди 1 година
Навремето с бойко бяха непобедими на избори
3
2
 
11
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Цецо физкултурника ще ви оправиИзберете го , за всеки апартамент