Лорер: Създава се усещане за криза, каквато няма

Идната седмица ще стане ясна целта на кабинета
339
Лорер: Създава се усещане за криза, каквато няма
Снимка: БГНЕС

Създава се усещане за криза, каквато няма. Диверсификацията беше постигната за шест месеца, за този период направихме това, което ГЕРБ не успя за 12 години, каза пред bTV Даниел Лорер, бивш министър на иновациите и растежа.

Според него служебното правителство е на тест пред обществото иска ли диверсификация. До последния ден работихме за осигуряване на газ. Можеше и да не търсим седемте танкера, защото знаехме, че идва друго правителство след нас, посочи Лорер.

Служебното правителство да внимава изключително много, защото гражданите наблюдаваме тяхната дейност, хората си задават въпроси каква е тя, заяви бившият министър на иновациите и растежа.

За да се случат всички тези смени в ръководствата на някои институции, означава, че е имало предварителна подготовка.

Според него смяната на областните управители е рутинна процедура, но мотивите за смените на директорите на НАП и Агенция „Митници“ трябва да бъдат добре обосновани.

Идните седмици ще покажат с каква цел това се прави, каза още Лорер по повод действията на кабинета „Донев“.

Ако политиката на конфронтация продължи, тя ще бъде много стимулираща за българските граждани. Вероятно ще има доста теми, по които българските граждани няма да са съгласни със служебното правителство, каза още Лорер, визирайки спонтанния протест от петък вечер пред президентството.

По думите му все още няма категорично решение за обща коалиция с "Демократична България". Вероятно в рамките на близките седмица ще стане ясно, уточни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


339
Още по темата: газДаниел Лорер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
290
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САМО УСЕЩАНЕ КАЗВАШ, Я ДА ВИДИМ- МИН ПЕНСИЯ ГОРДОСТТА НА ПП 470ЛВ- СЛЕД КАТО МИНЕШ ПРЕЗ КАСАТА В МАГАЗИНИТЕ ИНФЛАЦИЯТА Е ИЗЯЛА 35/40% ЗА ХРАНИ ЗАЩОТО ПЕНСИОНЕРИТЕ КУПУВАТ ГЛАВНО ХРАНА А ДАЛИ ОСТАВАТ ПАРИ ЗА СМЕТКИ...ОТ ПЕНСИЯТА Е ОСТАНАЛА ЗА ХАРЧЕНЕ 304 ЛВ- ПРИ БОРИСОВ ИНФЛАЦИЯ 0.4% ПРИ ПРОМЯНАТА 17%, НАЙ ВИСОКАТА В ЕВРОПА
289
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А може ли един ден поне да не показвате тези от ПП?
288
0
 
2
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Диверсификацията Не означава да спреш д копуваш от някой газ и да почнеш да го копуваш от друг за повече пари.Тези лъжат по такъв начин че направа е нагло, за толкова прости ли имате хората от народа буквално ни се подиграват с тези глупости правят статистики с години на локдаун говорят за покупки на по ниски цени без да смят доставката вдигали уж с мн пари пенсии и заплати апък то в % е 8 а не 10 както би трябвало да е.Буквално ни имат за мега простите
287
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Палестинецът не усеща кризата. Двамата с жена му държат парите на България. Дано се задавят с пари!
286
3
 
17
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
КОИ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ВАС ЛОРЕР КОИ ВИ НАЗНАЧИХА САБОТИРАХТЕ БЪЛГАРИЯ И ПАК ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ И БЕЗНАКОЗАНО ДА СИ ХАРЧИТЕ ПАРИТЕ
285
2
 
15
 
! Отговори
Нема ли преди 1 година
Нема у твоя джоб, че се нагушихте, я се огледай в раята ве
284
4
 
16
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Този хвали-пръцко и доказан лентяй да е свършил нещо за хората, за България? Пачките и премиите си ги е прибрал навреме. Друго да е свършил в "работното си време"???... Доброто на това "управление" е, че СУВЕРЕНА - БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КИПНА И ГИ ИЗХВЪРЛИ навреме с яки крошета Преди да са бръктисали окончателно България. БЯХА ДО ТУК! КАТЕГОРИЧНО И ЗАВИНАГИ.
283
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно обратното направихте с недоразуменията от ПП,това което се направи за 12 години вие го затрихте за 6 месеца!Добре че ви няма вече ,че страната ни да тръгне напред,тъй като вие стопирахте всичко само за да угодите на хората които ви инсталираха във властта незаконно с манипулирани машини.1 глас ,а се отчитат 5 - така и Мая Манолова щеше да влеза в парламента.
282
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоз Дженифър що не се скрие?!
281
2
 
7
 
! Отговори
Просто Киро преди 1 година
Само така кумец,много си добър.
280
3
 
16
 
! Отговори
:) преди 1 година
Всички сме богати няма криза. Пари навсякъде във всеки джоб на всеки пенсионер. Врепа гледам две баби пред блока замерят един шейх с пачки. Като то уцелят се смеят диво.
279
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
спонтанния протест от петък вечер пред президентството муаааа
278
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе Лорчо, вие насъскахте хората и вкарахте толкова омраза и разделение последните две години и сега сами настъпвате същата мотика! Няма как това оръжие да го използвате само срещу другите, а вие да сте ни лук яли
277
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 283 , Болен си по цялата глава .
276
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия дето са у нас по морето са обикновенни българи Тия дето са в Гърция и др екзотични дестинации едва ли Лорер къде ходи на море и планина у нас сигурно Аоще по обикновенните са пенсионерите те на кое море са и на кой Балкан Германските бани с къси шорти обикалят света нашите са на село правят трушия щот не могат да си купят от магазина Хич няма криза
275
2
 
20
 
! Отговори
!!! преди 1 година
Чичката Ленор е олицетворение на поговорката, че на чужд гръб и 100 тояги са малко !!!
274
1
 
12
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Няма криза, има усещане :)))
273
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГОСПОДИН ЛОРЕР СИТУАЦИЯТА ПОКАЗВА КАКВО Е БИЛО НИВОТО НА ПРОЗРАЧНОСТ ВЪВ ВАШЕТО УПРАВЛЕНИЕ - ЛОЗУНГИ И НИКАКВА ПРОГНОЗИРУЕМОСТ, ТАКА ЧЕ СЕГА БЕРЕМ ПЛОДОВЕТЕ !!!...
272
0
 
22
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 1 година
Миналата година Булгаргаз беше на печалба със 120 милиона. Факт! За 2022 имат 500 милиона загуба и са пред фалит! Факт! За седем месеца управление на ПП. Ми това е, няма криза въобще, само рекордни успехи.
271
1
 
22
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 1 година
Вие какво очаквате да ви каже Лорер? "Ми да сбъркахме, трябваше да открием сметка в Газпромбанк, и сега евтин газ щеше да има изобилие". Такива не си признават никога. Избори идват.