МВнР: Все още не е преустановен приема на документи в Русия

Българските консулски служби обработват първо спешните случаи
52
МВнР: Все още не е преустановен приема на документи в Русия
Снимка: БГНЕС/ЕПА

Към момента приемът на документи и тяхната обработка в консулските служби на България на територията на Русия, не е преустановен,  съобщиха от МВнР в отговор на запитване на БНТ.

Поводът - разпространената снощи информация от РИА Новости, че България временно спира приема на документи за туристически визи и визи за собственици на имоти.

Още по темата
Процесът е забавен поради намаляването на техническия състав. С приоритет се обработват спешни и хуманитарни случаи. МВнР ще информира своевременно при всяка промяна на ситуацията, се казва още в отговора на Външно.

Вчера Русия изгони 14 български дипломати и служители от представителствата ни в Москва, Санкт-Петербург и Екатеринбург. Действията на Москва са реципрочен отговор на изгонването на 70 дипломати и служители на руските представителства у нас.


52
Още от Политика
Минеков: Приоритет в културата ще са недовършените неща
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Много хубава новина. Нека костадинчвтата да имат резервен изход за бягство.
42
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
руснаците сами си викараха автогол.Кой ще им издава визи като гонят хората - *** :D
41
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Каракачанката им даваше направо български паспорти, нали помните
40
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До ПроСоТо "..Аз просто споменавам ФАКТИТЕ!.." Фактите на русофилите са като фактите на Путин и Лавров "Русия не е нападала Украйна". С други думи, споделяш своите възгледи, а те нямат нищо общо с хората, за които говориш, което ни връща на оригиналното заключение, че цялата ти тирада е една демонстрация на самоунижение. Всъщност, лъже-фактите, които излагаш като "факти"са част от това самоунижение. Няма лошо.
39
6
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 6 дни
До Анонимен...за каква "логика" говориш?..Аз просто споменавам ФАКТИТЕ!...Не развивам "теорема",за да търсиш "логика"..ФАКТИ !..А и цитирането на народната МЪДРОСТ за "платното и кросното" ..като как ти се видя,че е некакъв "опит за логика" ?..За "169-ти път" :..-Аз НЕ съм "русофил" !...Поне не и в смисъла,който вие,които с гордост се наричате "русофоби",влагате !.."Аз съм българин! Обичам наште планини зелени.Българин да се наричам,първа радост е за мене"../силно се надявам че знаеш,или поне п
38
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До ПроСоТо Не си много силен по Логика, защото тези, които имат такова отношение към Русия, не споделят много от вижданията, които ти си представил на базата на ТВОИТЕ представи за това какви са ни руснаците на нас. :)))
37
3
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 6 дни
До Анонимен....О!..Немаш си и представа колко се уважавам аз!...Просто СПОДЕЛИХ "в подходяща форма" моите притеснения за ЗАЛИТАНИЯТА на ЧАСТ от българите!
36
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
|Магучая защо не изгони 70 българи?До сега гонеха колкото и ние или златната,но враждебна и неприятелска шенгенска виза натежа на кантара
35
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До ПроСоТо Цялата ти тирада е една демонстрация на самоунижение.
34
8
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 6 дни
...та после набързо забравихме тоя факт и фанааме да ги обиждаме и дразним...За куриоз некои напомнят за З. Стоянов,който бил са изказал много нелицеприятно за рашъните...Е,драги мои,ние имаме една прекрасна поговорка:-"ИЗТЪКАХА СИ ПЛАТНОТО,РИТНАХА КРОСНОТО"..Много примитвноплеме сме,нема майтап и ..за съжаление!..Обаче куриоза е,че сички до адин са възмущаваме от "водачите" си!...Е тръните какво раждат?..-Не раждат ли тръни?..Май чакате от тръни-дини?
33
7
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 6 дни
ся:..-Нека сподела нещо,а вий,ако искате са съгласети,ако искате,мъ оплювайти:Не е свързано конкретно с тоя материал..Аз НЕ очаквам нищо трагично,фатално и грубо от страна на Русия към нас..Просто ония са с известно чувство за чест и достойнство..ЗА РАЗЛИКА ОТ НАС !...Ето например:-Българите получихме освобождението си в резултат на руско-турската война. Отначало им благодарихме /"И детето дава крушки на солдатите без страх и крещи на тях:-.Здравствуйте братушки!" /..После набързо "забравихме"
32
7
 
11
 
! Отговори
Сина преди 6 дни
Това са резултатите от про100 Киро и лена парапета, дето изгърмяха като ракета от бензиностанция преди дни!
31
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Анонимен 33 "оня ден летях" За къде бе? :))))
30
9
 
12
 
! Отговори
Копейкин преди 6 дни
Русия не струва. Това е истината. Иначе русофилите отдавна щяха да са там.
29
6
 
12
 
! Отговори
Руснак преди 6 дни
Лошите *** предпочитат в лошия дубай пред прекрасния Магадан. Глупави хора.
28
5
 
6
 
! Отговори
Оскърбен преди 6 дни
До Анонимен 28 Ау, епитети. Каква русофилска драма, каква голяма изненада. П.С. Освен да си успокоявате нервите, не впечатлявате никого.
27
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До 23 стига си се пенил от твоята мизерна панелка наследство от комунистите. Ходи си вземи премийната от НПОто. Може и някой пeдиk да ти върже по трасето. Нали си либерал който е изклатен по всички параграфи. Скaпaн продажник . За почивка до Дубай и майка си би продал мизepниk.
26
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Анонимен 26 "Един русофил искам да срещна да ми каже: искам да замина да живея в росията. Лицемерни, лъжливи хора." Именно защото са такива като нищо ще ти го каже. Друг е въпроса, че няма и да си ПОМИСЛИ да го направи :))))))
25
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Един русофил искам да срещна да ми каже: искам да замина да живея в росията. Лицемерни, лъжливи хора.
24
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Анонимен 23 За русофилите различието между приказките и действията е въпрос на оцеляване :))))) Те искат да живеят на запад, но единствения начин да си го позволят е или като работят там, или като работят за някого, който им плаща за да плюят запада. :)))) Вариант в който живеят на Изток и плюят Запада - няма. Не и за тях :))))