Балабанов: България да види подхода на Германия и Гърция

Той оправи нови критики към Кирил Петков
8 авг 2022 14:14, Росен Стойчев
88
Балабанов: България да види подхода на Германия и Гърция
Снимка: БГНЕС

България трябва да търси балансирано и практично решение по отношение на доставките на газ, тъй като Европа продължава да е зависима от руското синьо гориво.

Още по темата
Такова мнение изрази пред Нова Нюз Станислав Балабанов от "Има такъв народ".

На въпроса дали страната ни трябва да поднови доставките от "Газпром", той отговори: "Каквато и газ да идва в България, няма какво да се лъжем, тя е руска. Тук въпросът е на каква цена идва в България".

По думите на бившия народен представител подобен балансиран подход имат и Германия, и Гърция, и Италия. Той вероятно включва и "Газпром", подчерта Балабанов.

"Търпяхме достатъчно лъжите на Кирил Петков, който се опитваше да говори как щяхме да потребяваме четири пъти по-евтин газ, а "Булгаргаз" иска, в следващите дни ще стане ясно, с 60% увеличение на газа", каза бившият депутат.

Балабанов допълни, че не знае как такава безпрецедентна цена би се отразила на българския потребител през зимата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
0
 
! Отговори
Дедо Гочо преди 1 година
Чалгата е вредна за човешкото развитие
64
3
 
1
 
! Отговори
Доктор преди 1 година
Този "Наполеон" откога има мозък , че се опитва да съставя изречения ? Само като му видиш тъ.пата муцуна и веднага разбираш , че е "на черешата" .
63
2
 
3
 
! Отговори
Бля преди 1 година
Много си ми антипатичен.като те видя по телевизията и го изключвам.ми ти от всичко разбираш и знаеш .няма такъв човек в света,да знае и разбира от всичко.
62
2
 
2
 
! Отговори
linker преди 1 година
Защо се дава думата на ***?
61
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Високи са цените само докато клиентите се преориентират към други доставчици. След това няма да са високи цените и Русия няма откъде да взима пари. Истината при пазарната икономика е,че клиентът избира при кой да си даде парите при условията на конкуренция от доставчиците. Щом един доставчик не иска да вземе парите от най-богатите клиенти от ЕС, други доставчици ще ги вземат.
60
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мисля че нещо не разбират наще политици . Ерата на евтиният руски газ отмина . Само за Орбан може да направят изключение но за останалите едва ли . Трябва да свикнете с таз мисъл . Самата Русия като продава по малко печели повече заради цената . Защо да правят компромиси за ЕС при положение че не признава границите на Русия ( Крим и новите територии) и са блокирали 300 милиарда ??? Никакъв шанс .
59
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я се разкарай , некадърен *** ! Много на сериозно се взе ! Вие ще видите парламент от вътре , точно НИКОГА!
58
3
 
5
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Каквито и "коне" да са, Русия владее световните енергийни ресурси в максимално огромен обем. Само в АРКТИКА, разпределението на баснословните и непипнати енергийни ресурси между АРКТИЧЕСКАТА ПЕТОРКА - най-голямата по територия и запаси владее и отдавна разработва ГОЛЯМАТА РУС. Пък, вие продължавайте да си драскате...
57
3
 
3
 
! Отговори
Кметът преди 1 година
Надут ***.
56
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как се е надул само.
55
7
 
6
 
! Отговори
!!! преди 1 година
Чалгарско нищожество, палач мръсен и изпълнител на мокри поръчки! България вече видя, че прогизналата ви от простащина, зависимости от сараите, Банкя и мафията чалгарска сбирщина е на бунището, и се успокои! А сега ти бягай да "успокояваш" учиндолския "стратег", мумията, дето едва мърда на дивана и чака да отидете с Хаджията да му смените памперсите и да го завлечете до тоалетната, понеже отдавна е напълнил гащите, ама нищо не може да направи само, горкото Сакато нищожество!
54
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баси клоуна беше тоя... И като гледам продължава да бъде
53
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Късно...да бяхте казали това април.Русофобите където ни закопаха под диктовката на чужденци ще горят в ада.
52
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези кремълски троянски коне вече се разкриха на 100%
51
5
 
10
 
! Отговори
Трифонов преди 1 година
Станчо Балабанов, мнооого си ЗЛЕ бе Батьовото!Айде съпри се вече де!!!
50
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато твоят началник излезе пред хиляди хора,които го подкрепят,както направи Кирил Петков и говори на митинга,както направи К.Петков,вместо да ни облъчва чрез фейсбук от диванчето и да громи тоя и оня,а не сме чули и видели неговият капацитет за каквото и да е,тогава може клакьори като теб да изказват мнение.
49
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази сутрин по Нова,енергийния експерт Хиновски,бивш член на ИТН каза,че хаоса в енергетиката е предизвикан от некадърността на министъра,член на ИТН.Така че,си направете сметката какви са им кадрите.
48
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя *** да вземе да млъкне вече, видяхме го и него колко може.
47
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Славчо да си беше намерил по-умен говорител.А те всички като него.Хвани Тошко,удари Балабанов.
46
6
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Много е прав човекът, а до всички лум..ни не коментирайте неща, от които нищо не разбирате, не шишете глупости! Аман от продажници от ДБ, ПП, ГЕРБ. Интересуваме единтвено да получаваме евтин газ, а най-евтиният доставчик е ГАЗПРОМ, точка!