Пускат още 8500 полицаи да следят за нарушения на пътя

МВР с 13 мерки срещу пътния травматизъм
21

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи в служебния кабинет Иван Демерджиев разпореди 13 мерки за противодействие на пътния травматизъм, съобщиха от МВР.

Допълнителни полицейски сили, които са обучени, ще се включат в контрола по пътищата. Става дума за около 8500 служители.

По разпореждане на министър Демерджиев се завишава контролната дейност в населените места по отношение управлението на превозни средства от неправоспособни водачи, в т. ч. малолетни и непълнолетни, както и водачи, лишени от право да управляват моторни превозни средства.

Ще се завиши контролът, за да не се допуска управлението на товарни автомобили след употреба на алкохол, непосредствено след потегляне от местата за престой и паркиране.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: МВРкатастрофиполицаи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Заслепяват с фарове преди 1 година
ПО време на проверка на полицейска кола с видимо увредени от нови оръжия униформени минаха поне педесет автомобила с включени жестоко вредни скенери вкл халогенни против мъгла в ясен слънчев ден.. Униформените реагираха с особенна злоба срещу всички които караха съгласно действащия закон с исключени фарове денем..КОГАТО ЗАКОНА ЗАБРАНЯВА това е записано с кръв убити и ранени.. Принуждаването за движение с включени фарове денем води до СУША>. БЛокираха климатична охрана с облъчване..
18
1
 
0
 
! Отговори
Убиват с камери преди 1 година
Напомняме на министъра че милиони водачи са принудени да увреждат тежко Земята и климата с включени скенери и фарове денем и нощем.Полицайте вместо да спазват ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА ЗАБРАНЯВАЩ увреждането с включени фарове през деня и с включени скенери против мъгла денем и нощем глобята зверски всички водачи пазещи природата и климата .. Изпълняват нагло престъпни наредби НЕЗАКОННИ..
17
1
 
0
 
! Отговори
Следят МВР коли преди 1 година
Видяхме ги.. Вместо да контролират и подпомагат водачите те гледат да прецакат водачите ТРАЙНО ..ИНаче са ги включили на тотално следене вкл зомбиране и озверяване през нова нагло престъпна техника.Следят ги и през новите "ЕКО СТИКЕРИ".. Развиват специфични ясно видими увреждания.. Следят ги през много мощна станция от Турция..
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А това са сигурно служителите в системата на МВР които са на заплата и пенсия едновременно,Еми нека те се схванаха по тия канцеларии
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Иха, МВР ще им се наложи за няколко дни да си вършат работата по закон и по трудова характеристика! Каква новина!
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И сърбите охраняват международните магистрали от началото на сезона защото пътуващите са много.Гастърбайтерите карат като луди когато са изнервени ако се случи да чакат много по границите,следят се и бензиностанциите и местата за почивка,като патрулни коли има навсякъде както пътна помощ
13
1
 
8
 
! Отговори
а преди 1 година
Поне половината полицаи на пътя са абсолютно полу неграмотни тюфлеци....лато това е по-интелигентната част от тях....сега ще изкарат и неграмотните....а те хората са казали простттт народ слаба държава...просттт полицай ептен няма държава...ми няма държава и колкото и да се напшъва поредния нищо неправец....нищо няма да стане ...щото е поредния дето запряга каруцата пред коня...сега искарва още коне с типичния полицейски интелект че аха мое и пък да я подкара....
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Полицаи бол в тая държава.
11
1
 
1
 
! Отговори
Alex преди 1 година
Мразя полицаи
10
1
 
5
 
! Отговори
МВР Е ОПГ преди 1 година
А във България полицайте не са полицай а МИЛИЦЙОНЕРИ!!! Искам да кажа освен че МВР Е ОПГ също така Мафията си има държава!
9
0
 
8
 
! Отговори
h преди 1 година
Значи до всяка хранилка 60 ще има по един. Па тия с купените книжки и с по 50-100 нарушения пак ще си карат
8
1
 
1
 
! Отговори
Мисли преди 1 година
Сигурно полицайте ще следят кой се друса и ще му взимат ключовете от колата, за да не кара след употреба на "амфетамини".И 8500 униформени да пуснете по пътищата, който е решил да се напие и да кара и да се надруса и да кара пак ще си кара.
7
2
 
7
 
! Отговори
въпрос преди 1 година
Къде бяха досега? Киро *** ли пазеха от народната любов? Откакто се обърна каруцата, пътища много!
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това си е военно-полицейски преврат прикрит под формата на контрол по пътищата. Сигурен съм, че половината от тях, няма да излязат извън градовете, уж ще следят трафика.
5
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В какво са обучени тези 8000 полицаи защото за катаджиите всички знаем???
4
1
 
14
 
! Отговори
Аве преди 1 година
Тия 8500 ушеви, дето ще ги пускат, сега с какво се занимават, всеки ден, по цял ден, любопитен съм
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Накрая от глад , ушевите ще се ловят един друг. На който му наближава вноската по кредита,ще щави колегите си, които ще извършват нарушения. Като цялото милиционерско занимание ще изпълнява две функции едновременно,хем практика,хем съвременна взаимоспомагателна каса. Тарикатска работа.
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако ще и 50к куки да пуснат, то не зависи от тех :))) Когато стане катастрофа, просто ще констатират смъртта на дадено лице, не могат да е предовратят, щото другия нема желание за това :))) Мислят се за безнаказани и безсмъртни джигитите, но просто са поредните донори :))
1
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гответе 20ките.