Василева: Трябва обединение, за да не се върнат ГЕРБ

Очаква се отговор
16 авг 2022 12:27, Росен Стойчев
80
Василева:  Трябва обединение, за да не се върнат ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

Коалиция на ДБ и ПП е по-добрият вариант за България, за да не се върне ГЕРБ на власт. 

Още по темата
Хората очакват голям антикорупционен сбор, който да промени държавата. Въпреки това ние имаме готовност за самостоятелно явяване на изборите. Това коментира Бонка Василева, председател на ДСБ-София и представител на "Демократична България" за Нова Нюз.

"Имаме газова зависимост от Русия. Не знаем дали газът от тях изобщо ще дойде. Те могат да ни дадат добра цена, но не и сигурност", заяви Василева.

"Протегнахме ръка към ПП, сега очакваме техния отговор. Днес ще подадем документи за регистрация в изборите. Не ни обижда това, че те чакат резултатите от социологическо проучвне, за да ни каже дали иска коалиция", обясни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
17
 
5
 
! Отговори
До 27 Щерю преди 1 година
Не че са цвете за мирисане, но все пак с факти. Дългът на България е с 2 милиарда лева по-малко при края на правителството на Кирчо, сравнено с началото му. Така че по-леко с колосалните заеми.
26
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
... много скоро ДБ и ПП ще глътнат вода и ще потънат на дъното, което изкопаха!
25
5
 
25
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
- Припомнете ми едно градивно нещо, което направиха, отвориха или съградиха т.н. партии на промяната, че нещо не се сещам? Само приказки. Дръпнаха нови колосални заеми в милиарди, които вече похарчиха и оръжия за Украйна задкулисно продаваха - друго абсолютно нищо! Нула, геврек, дупка. Юмрукът горе на Радев ни спъна икономически за поне 10 години напред...
24
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И кат се обедините двете американски НПО-та, кво? Ше обръснете на Герги мишниците, че и по-доле...
23
3
 
26
 
! Отговори
145 преди 1 година
Това пък кое е и на кого му пука , какво казва
22
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 15 Що бе, сътрапезници бивши няма? Е, малко се "поскараха" за пред публиката...
21
23
 
3
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Ако има ГОЛЯМО ПРОЕВРОПЕЙСКО ДЕМОКРАТИЧНО ОБЕДИНЕНИЕ, кремълският проект ГЕРПП става ИЗЛИШЕН! Затова е ЛАЕНЕТО срещу такова ОБЕДИНЕНИЕ!
20
2
 
28
 
! Отговори
Joko преди 1 година
Не ни занимавайте с празните приказки на някакви прокиснали джибри ! Боннка да си оди на село , че няма кой да тича след козите !
19
0
 
17
 
! Отговори
Никола Стефанов преди 1 година
Че обединете се, кой ви спира? Да не стане само като миналия път...
18
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалките хр.барки знаят, че сами нямат никакви шансови и неистово търсят с кой да се сдушат.
17
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боядисаната сеяндурка с големи мечти бе. Сто пъти по добре щеше да е ако герп бяха на власт вместо киро и кокорчо. Той никога нямаше да спре газта а щеше да лавира. Но боядисаната си мечтае пак за тлъстата заплатка даже този път щее по висока защото ще я индексират с ръста на инфлациятаА офцете на минимална да им дойде акъло кога са гласували за сеяндури. Не искат възраждане защото не искат да са независими искат евро гейски краварски хей да сму кат.
16
2
 
24
 
! Отговори
Социаглиcт преди 1 година
Що мo Бонке, кво му й на ГЕРБ, живота си върви, краднат по малко, и вълка сит и агнето цяло, а вие изядохте агнето с вълната, кокалите и копитата и се ypигнахте накрая.
15
3
 
29
 
! Отговори
СМЕХ... преди 1 година
СТРАААААААХ ....СТРАХ ГИ ТРЕСЕ ОТ ЛЕЖАЧИТЕ ПО ТРОТОАРИТЕ И ДРУГАРИТЕ .....ДА НЕ СЕ ВЪРНЕ ГЕРБ!!!.....А ...ТОЙ ШЕ СЕ ВЪРНЕ ---ЩОТО СТЕ НЕКАДЪРНИ , НЕИСТОВО АЛЧНИ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ--- И....НЯМА ДРУГ НАЧИН!!!
14
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За Черепа е важно да не се върнат ГЕРБ. Иначе може коалиция и с Путин да се направи.
13
1
 
31
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Абе Василева каква промяна и каква борба с корупцията от хора , поддържани от олигарсите и вашия неуспял и с отнети права Ристьо поддържсщ връзки стях? То не беше ало Маджо , Прокопиев , уж културния понощник Бобоков! Нищо не става от вас , за 6 несеца доведохте страната до фалит! И как без нито един ден трудов стаж Бойкикиев ще си плаща двойно увеличените заради газта сметки!
12
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Към днешна дата няма по-добро управление от ГЕРБ с всичките им косури.
11
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Новата цел е не България да е добре, а да не се върнат ГЕРБ. Вместо да правят коалиции на основата на идеи и виждания относно бъдещето на страната, те се борят ГЕРБ да не се върнеш.. ???
10
0
 
31
 
! Отговори
Корни преди 1 година
БСП ви приветсва в своята прегръдка. Ние сме на всеки километър и така с ДБ до края на света.
9
0
 
36
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Коя беше Тази, че не се сещам ? И коя е тя че да решава, че не трябва партията победила на изборите да не управлява? И каква е тази "програма", на която първо условие да не се връщат ГЕРБ? Видяхме ги всичките накуп, Чалгари , леви и десни комунисти, меки китки , зелени чорапи, болшевики..., докъде докараха държавата! Верно, ако се върнат ГЕРБ, тия нищо добро не ги очаква!
8
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едните сложиха украински флаг на българска държавна институция и преименуваха улици, а другите предадоха националния интерес за Македония. Добре са се надушили