Слави: ПП не пазаруват, хич! Предателите лъснаха

“В битка е по-добре до рамото ти да има приятели, отколкото предатели"
Обновена: 17 авг 2022 13:45 | 17 авг 2022 13:44, Александър Попов
383
Слави: ПП не пазаруват, хич! Предателите лъснаха
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов коментира последните информации, че отцепниците от ИТН в последния парламент ще се включат в листите на Продължаваме промяната. Той е особено саркастичен към Радостин василев, който е сред най-дейните критици на лидера на ИТН.

"Още на 13 юни ви казах, че отцепниците от “Има такъв народ” най-вероятно са купени с пари и постове от “Продължаваме промяната”. И че ще разберем за това като проследим и кой какъв ще стане.

Е, днес, само два месеца по-късно, разбираме, че отцепници от “Има такъв народ” щели да бъдат в листите на “Продължаваме промяната”.

А някои от тях даже щели да бъдат водачи на листи. Най-новият политически номад в българската политика Радостин Василев например е спряган за водач на листата на “Продължаваме промяната” в Габрово.

Какво нещо е иронията на съдбата! Мисля, че няма по-подходящо място за един доказан предател и жалък службогонец от водач на листа в града на хумора, сатирата и забавата. Шегаджиите от Габрово вероятно гледат на тази номинация като продължение на прочутия си фестивал.

Иначе какво да кажа за “почтените” от “Продължаваме промяната” - те въобще не пазаруват депутати, ама хич.

Какво стана с прословутата им декларация за почтеност? Какво стана със заявката им, че няма да приемат при себе си хора, членували в други партии? Това ли е поредната им лъжа и поредното им лицемерие?

Така изглежда “почтеността” в българската политика. Кирил Петков и Асен Василев са толкова почтени, че ако бяха нови и самопровъзгласили се за почтени политици в Римската република, щяха да сложат за водач на листите си Брут. Просто никой не обича предателите, освен “Продължаваме промяната”. Което пък говори красноречиво какви хора има в “Продължаваме промяната”.

На 2 октомври у нас ще се проведат парламентарни избори. Ще завърша тази публикация със същите думи, с които завърших и публикацията си от 13 юни:

“В битка е по-добре до рамото ти да има приятели, отколкото предатели".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


383
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никога не съм си мислел, че чалгарите могат да са с нещо полезни, но заслужават поздравления как изритаха наглеците от продължаваме поскъпването и бкп.Няма да забравя как до последно си измисляха поводи, да не връщат мандата, не можело без шеф на КЕВР, не можело без правителство в тази криза
28
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави Трифонов вече може да го поканят да участва в епизод на Междузвезни Войни. Някой сидски лорд да играе. Дори няма да се нуждае от грим.
27
6
 
8
 
! Отговори
О, божке преди 1 година
Слави, че не става за политик е ясно. Ама и тези пп-та толкова ли я закъсаха, че опряха до руди гела и останалите. Той поне на приказки и наглост е нагласен, ама другите са като препикано мушкато горките. Христинка, ако беше се навила и тя горката вместо на село сигурно някоя листа щеше да поведе.
26
8
 
19
 
! Отговори
Ефенди преди 1 година
Дамската превръзка на Ахмед Доан
25
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Славо ,проблемът е ,че доста хора се вързаха на убедителните лъжи на Киро и ще вземат голям вот.Българинът е така, по скоро женската половина, обичат да ги лъжат яко.
24
9
 
19
 
! Отговори
Мутри ВЪН!!! преди 1 година
Мутрата от МАФИЯТА - учиндолската патерица на Доган и Бай СУДЖУК ще лежи дълги години в ПАНДЕЛАТА- не е декларирал МИЛИАРДИТЕ, които открадна от бедния български народ!!! КПКОНПИ ще го погледна на есен!!!
23
7
 
14
 
! Отговори
Из БГ Медиите преди 1 година
"Компрометирана е сигурността на ключа на изборните машини. Не ЦИК, а Външни експерти, близки до ПП и ДБ, генерирали ключа. Компрометирана е сигурността на ключа на изборните машини, софтуерът за броене на гласовете може да бъде манипулиран или подменен, предупредиха IT експерти." ало, Гешев, къде си?!
22
2
 
2
 
! Отговори
Мечо пух преди 1 година
Ако планината не отива при Мохамед,Мохамед отива при планината.
21
13
 
20
 
! Отговори
Свобода преди 1 година
бахтиглупака
20
3
 
15
 
! Отговори
Азимов преди 1 година
Слави не е в лай..ъ-ъ..политиката за облагодетелстване. Хич!
19
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя първо да си декларира доходите както е по закон, а после да се изказва по каквато и да е тема или е толкова зле, че не може да попълни декларацията.
18
9
 
23
 
! Отговори
Гинес преди 1 година
Славчо, Славчо, много грешки станаха.... Помогна на Костов а той при първия удобен момент те прати в гаражна кабеларка ... свалиха го и с твоя помощ. Помогна на царския полицейски секретар на МВР бат Боко да стане кмет на столицата, той взе че стана и премиер и те забрави в девта глуха на Левски Ге.... Сега помогна да свалят и него... Помогна на харвардските да направят правителство забравиха те, свали и тях. Е няма кой да бие рекордите ти по сваляне и забравяне.. А дали ще има продължение....?!
17
5
 
16
 
! Отговори
Гешев преди 1 година
Другарю Главен Прокурор, кой държи UEFI ключа на Избирателните Машини и това не е ли Въпрос на Национална Сигурност или вече Фалшивикацията на Избори чрез Машини - става Нормата в България?! Дето се вика - Новото Нормално!!
16
9
 
18
 
! Отговори
Вин преди 1 година
Учин долският чалгар, най дългата инвестиция на му тро- милиционерския "преход", двадесет години опростачване на матр'яла, патриотарски стойки, Македонияяяя, а реално - долен, ляв, *** , загубил дее години на Българския с разбиването на три парламента, похабяване на протестната енергия, връщане на мутрата Тиквун и *** на власт!
15
27
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави още утре ще разпродаде концерта си, ама кирето го пазеха 30 човека от НСО на Шипка, докато се радваше на снежните топки
14
4
 
9
 
! Отговори
Янко преди 1 година
Тука нещо куца ....
13
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
5 месеца докато си разделяха заграбеното беше ОК, ама след това парите за пътища събори алчното , крадливо и лъжливо правителство на БКП другарката корнела и комсомолците кире и ристе
12
12
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Излез на улицата ,за да разбереш ,колко много те обичаме учиндолецо продажен!!
11
7
 
10
 
! Отговори
Муахаха преди 1 година
ти за Депутатите си се Закрижил - те са Гепили UEFI ключа на Машините и ще си напишат Изборен Резултат, ама той на Славчу, толко му е акъла - няма си и идея що е UEFI ключа на Машините и че е под пълен контрол на ПП и ДБ!!
10
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наглия чалгар взима ла1на от себе си и хвърля по другите с цел да оцапа и тях.