Никола Минчев: Работим за мнозинство с БСП и ДБ

ПП работи по съставянето на листите за изборите на 2 октомври
19 авг 2022 14:41, Росен Стойчев
215
Никола Минчев: Работим за мнозинство с БСП и ДБ
Снимка: БГНЕС

"Дойде ли време за работа в 48-ото Народно събрание, ще работим заедно с "Демократична България". Важното е да имаме повече народни представители. Отделното ни явяване на изборите ще даде повече депутати. Гледаме към варианта, в който събираме поне 121 представители.

Още по темата
Гледаме към осигуряване на мнозинство с ДБ и БСП".

Това каза пред БНР бившият председател на парламента Никола Минчев от "Продължаваме промяната".

И допълни, че ПП има желанието да управлява и първото място е ясната цел. Също така сподели, че партията е анализирала грешките си по време на управлението.

"Съжалявам, че реформата в антикорупционния орган не се случи. Основната спънка, която имахме в приемането на този закон, няма да бъде част от коалицията в новия парламент. Също промени в Закона за съдебната власт, попълване на състава на регулатори, които се назначават напълно или частично от Народното събрание".

ПП работи по съставянето на листите за изборите на 2 октомври.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
7
 
! Отговори
До 85 преди 1 година
Ти си един ***. Не ми се обяснявай. Като оная с ИТ сертификата.
75
20
 
2
 
! Отговори
До 81 преди 1 година
Аха, ами нормано е бедняк, като тебе с функционално неграмотни около себе си и 20000 души от бедния прованс да пита за кого ще гласуват и да няма и един за ПП. Около мен 90% гласуват за ДБ и ПП. Такива са ми кръговете.
74
4
 
9
 
! Отговори
до 82 преди 1 година
ама съм Доктор по Информационна Сигурност, за какво Хакване ми говориш, като 3-4 лица от ПП държан Електронният Подпис на Машината?!
73
0
 
21
 
! Отговори
оьъш преди 1 година
ЗАЛАГАМ ПАРИ, ЧЕ ПП ЩЕ ИМА 25-27 ДЕПУТАТИ МАКС!Българинът не прощава загуба на власт поради слабост и глупост. тез ше ми "управлеват"? Свърши се.
72
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз 6 месеца промяна не видях.Защо си мислите,че ще ви вярвам за следващите 6 месеца?А за цял мандат да не говорим!Нищо не направихте,ама нищо!Даже стана по-зле.А щом и БСП прибавяте още преди изборите,сте ми ясни!
71
15
 
2
 
! Отговори
До 80 преди 1 година
Новите опорки на ГЕРБ. Ако грам разбираше от това, за което говориш, нямаше да ми ринеш дъното зад геврека на баничарката за 3к месечно, а щеше да работиш в ИТ сектора за 20к и да знаеш, че там всички гласуват за ПП и ДБ. Лек жокер. В Калифорния имаше няколко хакатрона и наградата за хакване на подобна машина е 10 милиона долара. Ама да не навлизаме в подробности. В прованса сте малко, милички. Възраждане и ГЕРБ ще вземат сумарно 20% гласове на аутсайдери.
70
2
 
18
 
! Отговори
Муахаха преди 1 година
Вие Гласувате, но Машината - Брои! Още Сталин го е Казал - Не е Важно кой за какво гласува, а кой брои гласувете!! така, че Гласувайте си - без Машините, ПП са Аут от Парламента, 1000 човека съм питал и всеки ми казва - няма да гласувам за ПП, за всеки друг може, но не и за ПП, съсипаха живота ми за само 7 месеца!
69
3
 
10
 
! Отговори
Наказателен Вот преди 1 година
ако Цифровият Подпис на Машините не беше в Ръцете на ПП, за което Медиите мълчат, сякаш са толко просто, че не са ползвали електронно банкиране или друга цифрова система с Електронен подпис, то ПП със Сигурност изпадат от 4-те %-та!
68
10
 
3
 
! Отговори
Стефан преди 1 година
Това е много хубав план браво
67
13
 
1
 
! Отговори
Демократ преди 1 година
Браво страхотни новини
66
0
 
12
 
! Отговори
Национал Социалист преди 1 година
идва Време Разделно - каза го и МалоУмният Клоун Кики!
65
18
 
2
 
! Отговори
ДемократичнаБългариа преди 1 година
Заедно ще променим Българиа и ще смачкаме гербаджиите
64
2
 
12
 
! Отговори
Дай Боже преди 1 година
Ицо-Ротативката пак да е Депутат да ПОказва Средни Пръсти на Българите и да ги нарича Фашисти!
63
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не 121, а 1 депутат ви е много. Една шайка анонимници, начело с онова *** хазарта, дето е срам, че това нещо е в парламента.
62
1
 
13
 
! Отговори
Муахаха преди 1 година
Гласуваш за Русофобите ПП - Получаваш РусофилКомундетната от БСП - това Българският Избирател след последтните 7 месеца, трябва на Главата да си е паднал да Гласува за Мафията ПП, БСП, ДБ...
61
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както си пиех вечерта узото, по новините пуснаха Корнелия Нинова, мисля че изказването й беше в деня след регистрацията на партията й в ЦИК. Веднага осъзнах, че гласът й ми пречи на живота, щастието и пиячката. Преди като слушах по това време и в същото състояние ББ ми ставаше забавно, идваше ми дар слово, глътката се ослаждаше. Забавно беше. Никола, Никола, няма да стане баце, няма да гласувам за новата тройна коалиция.
60
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ГЕРБ работят за мнозинство с ДПС и ***.
59
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че от какъв зор ще има ПП, която е ПТП, 121депутати? Защото сте некадърници ли? Защото не може нищо скопосано да направите? Защото просто не ставате??? ПТП!!!
58
2
 
17
 
! Отговори
Избирател с Празен преди 1 година
Стомах - А ние Работим за това да сте под 4%
57
0
 
11
 
! Отговори
Augusto Pinochet преди 1 година
И ТОЗИ Е ЕВРОПЕЙСКИ ЯЗОВЕЦ ОТ БРИГАДИРЧЕТАТА В НОВИЯ СВЯТ, ОБГРЪЩАЩО С ЛЮБОВ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ОТ УЛ"КОЗЯК"