Александър Маринов: Правят се промени във всички ресори

Правителството не влияе на изборите
Обновена: 21 авг 2022 14:18 | 21 авг 2022 14:15, Росен Стойчев
25
Александър Маринов: Правят се промени във всички ресори
Снимка: БГНЕС

"Правителството маневрира между различни варианти. Някои от тях, които толкова ни ги хвалят сега, са чисто хипотетични. Все едно да ни подарят Айфеловата кула.

Още по темата
Може да водиш разговори за някакви танкери, които браздят океаните, но тези танкери няма, както се изрази бившият премиер, къде да бъдат паркирани."  

Това каза в интервю за БНР Александър Маринов, председател на Стратегическия съвет на президента, в момента съветник на служебния премиер Гълъб Донев.

"Има различия по въпроса кое е питомното и кое е дивото. Ще стане ясно, че всички разумни, ефикасни решения се разглеждат. Нищо не е отхвърлено априори", допълни съветникът на премиера.
По думите му "подходът е абсолютно еднакъв във всички ресори - какво се открива, и то не защото някой рови умишлено, а защото са се натрупали проблеми, зависи от това какво е вършено."

"Смени има във всички ресори, проблеми се откриват навсякъде, но като че ли другите не вдигат толкова голяма патърдия", колкото Корнелия Нинова, смята Маринов.

Някои партии са решили да правят кампанията си чрез атаки към служебното правителство, а то няма да се явява на избори, отбеляза проф. Маринов.

"Трябва да се каже какво е положението, за да няма недоразумения."

За кабинета "Петков" той акцентира върху "невъзможността на правителството да заработи ефективно" и нервния прием на критиките от страна на президента Румен Радев. Запитан за охладняването на отношенията между правителството и президента, Маринов каза, че "причината не е личностна, а в същността на политиката".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
анализ преди 1 година
БЪЛГАРСКИЯ АЛ.ДУГИН !!! ДАВАЙ СМЕЛО БЕ ДОНОСНИК И ПРЕДАТЕЛ -НА БГ.ИНТЕРЕСИТЕ!!!
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От една страна били ДС сътрудници, а от другата са вербовани и продажни политици. И кой да ни управлява сега?
19
2
 
6
 
! Отговори
Маринов-ченге от ДС преди 1 година
Александър Маринов е ченге от ДС и бивш хокеист. Сами си помислите колко му е акъла? Освен това беше съветник на комуниста министър председател Жан Виденов затрил България със заплата 5 долара и пенсия 3 долара. Това никога няма да го забравим. Ще допуснем ли отново комунистите и ДС да затрият България ? Необходима е пълна лустрация на ченгетата от ДС и бившите комунисти.
18
3
 
8
 
! Отговори
наблюдател преди 1 година
Държавна Сигурност в лицето на тоя не влияе на изборите ! Вервайте му...
17
4
 
11
 
! Отговори
Орлов мост преди 1 година
Всички калинки на Кирил Петков назначени по негово време в държавната администрация трябва да се уволнят незабавно, да им се напатви ревизия, да им се проверят изрядността на договорите и тези дори с минималнини отклонения да се преадат на Прокуратурата и да се направи възможното да се осъдят в най-кратки срокове.Борбата с *** трябва да е много упорита и систематична!
16
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Където и да разровиш в калинките на Кирил Петков все ще мирише!
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Служебният кабинет все още не е направил нужните и очакваните от обществото промени.За сега нищо не се е променило макар тук таме да има нови лица, което не значи нещо.
14
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този индивид ни взема за зомбита. Хем има повсеместни промен, хем не влияе на изборите. Аз ли съм ненормален, той ли?
13
3
 
13
 
! Отговори
.!. преди 1 година
Александър Маринов - създателят на мутрите, с това ще остане в историята.
12
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тъкмо се чудех по кого си падам повече - Митко ЕсЕмЕс-а или Ал. Маринов - ДС Майстора, и реших, че най-секси си остава Асанка Духалката.
11
5
 
16
 
! Отговори
Някой преди 1 година
След поразиите които нанесе вдигнатия юмрук на Радев на държавата, този да говори че ще маха модела на ГЕРБ, си е повече от Перверзия! Но за дръто ченге и патологичен манипулатор, нормално е истината да му убягва!
10
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този беше изхвърлен от БСП за връзки с мутрите, най-вече с Маргина!
9
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Червен мусор е тоя Направил е гуша от червена пропаганда Трийсет години пропагандира руския фашизъм
8
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Президента е тарикатче от селски тип а неговите сътрудници доедин руски шпиони и бивши кадри на БКП/ДС/УБО и после защо сме били зле, ами те искат да ви уморят и успяват дори.
7
3
 
7
 
! Отговори
БНБ преди 1 година
Така и не разбрах този професор съветник на премиера ли е или някакъв си председател на Радев. Истината трябва да се каже, за да няма недоразумения наистина. А тя е толкова проста. Парите на държавата свършиха. Парите на партиите от субсидиите също свършиха. Кандидатите за лопати в поредното НС ще трябва сами да си плащат предизбоните кампании.
6
4
 
18
 
! Отговори
Поли преди 1 година
Аз пък искам този-създателя на мутрите и стратегически съветник на Радев ,да стане Мин .председател и да го видим колко е умен,безобиден,безгрешен и дали ще се радва на критиките на Радев Най-обичам доволни До ..Битъ ци. като тоя дето нищо не правят обаче акъл дават
5
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредната президентска гугтка се изказа!
4
6
 
15
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 1 година
М-А-Й-Н-А-Т-А- ИМ НА ПРОМЕНИТЕ ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ТЕЗИ ДЕТО ГИ ПРАВЯТ
3
14
 
22
 
! Отговори
по същество преди 1 година
Какво става с гешеффф и гербавата корупция???
2
17
 
19
 
! Отговори
отвратен !! преди 1 година
Всички партии полудяха за власт и милиардите евра от ЕС., а най-вече герб и дпс !!!За пари са готови и майките си да продадат , а се кълнат в името на народа !!