Нинова вярва на твърденията за Радев, целта - да се сринат на изборите

Вижда кампания за смяна на ръководството на БСП
Обновена: 21 авг 2022 10:51 | 21 авг 2022 09:57, Росен Стойчев
171
Нинова вярва на твърденията за Радев, целта - да се сринат на изборите
Снимка: БГНЕС/EPA

Назначението на служебния министър на икономиката Никола Стоянов от Румен Радев е лична атака към Корнелия Нинова. Това заяви самата тя в ефира на Нова.

Още по темата
По-рано Стоянов бе свален от поста шеф на ВМЗ-Сопот от Нинова.

“Очевидно е, че има лична атака към мен чрез възстановяването на този модел срещу, който застанаха хората на площада, срещу който се борихме 6 месеца. Това е притеснително”, каза лидерът на БСП.

Тя заяви още, че вярва на думите на Калоян Методиев, бивш началник на кабинета на Нинова, че е напуснал президентството, защото според него Радев се е опитал да я свали от председателското място в левицата. “Вярвам на казаното от Калоян Методиев. Но виждам и по-далечната цел на тази кампания за сваляне на правителството. Смятам, че целта е да се сринем на изборите, да се смени ръководството, да се овладее партията и тя да стане послушна”, каза още Нинова и заяви: “БСП е непослушната партия в България! Ние се изчистихме от вътрешни и външни зависимости и олигархични интереси и следваме само волята на хората, които са ни избрали”.

Тя упрекна енергийния кризисен щаб в това, че от началото на създаването му на 3-ти август досега не се е събирал, за да търси решения на газовата криза и направи сравнение с кризата с тока. “Тогава Асен Василев и Кирил Петков не приемаха радушно среща с работодателите и не одобряваха техните искания. Тогава ги водих за ръка на тези срещи, те излизаха от зала, аз ги връщах и се справихме с тези мерки. Това, което остава и ние тревожи и тогава, и сега е, че не започват разговори с “Газпром”, поясни Нинова.

Според нея ако се подходи партньорски към “Газпром”, а не идеологически” е възможно да се получи “добър диалог”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
3
 
25
 
! Отговори
Паню Баирски преди 1 година
Кога най-после тая нещастна мисирка ще бъде изритана от политиката?
95
1
 
7
 
! Отговори
До 62 преди 1 година
Откога достойно заплатения труд е слугуване бе бушмен ? А недостойното заплащане на труд в България как се нарича - РОБСТВО ?
94
4
 
25
 
! Отговори
Ех Корни Корни ..... преди 1 година
Когато обижда месеци Радев и водеше за носа Кирчо и Асен беше върха на сладоледа нали?Когато назначи изпечени крадци и шумкари в бордовете на военните заводи подмени посредниците и започна да *** комисионни ти беше добре нали?Само че търговците на оръжие са ЛОШИ хора а ти им ОКРАДЕ 200 МИЛИОНА КОМИСИОННИ МИСЛИШ ЛИ ЧЕ ЩЕ ТИ ПРОСТЯТ?Това че когато прибираше комисионните не си мислила че някой е губил е за твоя сметка.Сега готви се за удари ЗА ТЕЗИ 200 МИЛИОНА които прибрахте с Калоянчо Иванчо...
93
3
 
18
 
! Отговори
------ преди 1 година
биво---лице няма те вече
92
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев е най позорния президент обслужва Кремъл и Мафията Радев *** при руския кораб Москва :)
91
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев и Нинова са във война :) Слугите на Кремъл не могат да се разберат кой ще е по добър слуга смешници комунистически рашиски и з ч а д и я
90
0
 
16
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
По-рано Стоянов бе свален от поста шеф на ВМЗ-Сопот от Нинова заради несправяне с работата. Сега - назначен на нейно място от президента Радев. Едва ли е случайно.
89
2
 
26
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 1 година
Имало лична атака срещу Корнелия, ами да отиде по селата и да се срещне с хората на които обеща евтини дърва и да види каква атака ще има.
88
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Другарко защо ни остави без газ. Неможеше ли да му поставиш условие на киро че ако скъса отношенията с газпром ти ще свалиш подкрепата на яйцата му. Но ти вместо да спреш да крепиш яйцата му взе че го на ла па цели ят. Е как е другарко вкусен ли е. Белият крем усладилити се. На изборите ще гледаш как падаш до 4 % ако изобщо ги достигнеш. Синчето ти как е научили занаята с линииките. Добре ли е изучил професията. Стигат ли му пачките дето му пращаш за бело брашно.
87
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НИНОВА НЕ САМО ЩЕ СЕ СРИНЕТЕ НО И ХОРАТА ШЕ ВИ ЗАКОПАЯТ, И ВСИЧКО ЗАРАДИ ТЕБ НИНОВА
86
12
 
11
 
! Отговори
Мафиот е Радев преди 1 година
Радев е главата на нафиотския октопод в България.
85
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борбата е ясна. Мутробизнеса, приватизирал 90% от ресурсите на бившата държава, държи, ама много държи да не го свързват с партията майка-хранителка. Иска му се да излезе начисто. И понеже няма друг начин последните години поотряза субсидиите за Позитано а вече смята че е дошло времето да я закрие тая партийка от която няма грам полза. Татковците и дядовците се преселиха под едни камъни с две дати и внуците са с развързани ръце. Всичко читаво в тая държава вече им е в ръцете. За какво им е БСП?
84
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова, ти какво? Искаш да си министър на икономиката и във временно и в редовно правителство? Вече министър на икономиката? Я марш в затвора!
83
4
 
22
 
! Отговори
Anonimen преди 1 година
По-злобен ,нахален,алчен, кариерист от тази жена едва ли има.
82
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП и ПП ни крадат чрез увеличената цена на газ уж от посредници. А всъщност купуваме същия газ както преди но на по-висока цена и разликата си я прибират. Ако не я прибираха нямаше да правят цялото упражнение. Ясно като бял ден.
81
2
 
19
 
! Отговори
От хората преди 1 година
Г-жа Нинова да не търси вината при враговете.Те са ясни.Търси при своите.Признавам ,симпатизирам на БСП,приятели много от партията,но до сега,над 30 години нито един от ръководства не е дошъл преди избори/да не говорим за друг период / да поговорим.Запомнете,с трици маймуни не се ловят.Иска се гъвкавост.БСП е загубила връзката с обикновения човек ,капсулирала се е и от партия на народа стана партия на някакво ръководство.
80
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова си чешеше калинката, и водеше кирчо и кокорчо за ръчичка. но нищо не направи за договора с Газпром. С най- голямото нахалство оставиха страната без подсигурен газ. Сега се сетила да пледира страстно за това. Баси и тоталитарката. Толкова се компрометира, че се чудя как още я търпят тази .
79
0
 
6
 
! Отговори
За 62 преди 1 година
Да работиш не означава да слугуваш бе баламурник ! Всеки труд е достоен и за уважение, само в България трудът се дели на срамен и престижен ! Ти зооексперимент ли си ?
78
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На тази кукумявка като и кажат истината в очите,че е крадла,некъдърница и корумпирана и все се оправдава,че щом я нападат така значи е много честна. Не бе,не си честна. Ти си крадла,некадърница и корумпирана. Точка по въпроса.
77
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама другарко ти се срина сама мъ. Кой крепеше на киро вампиро яйцата докато държавата фалираше. Ти народа за катър ли го имаш като твоя дет го яздиш у село крушовица. Много за балами ни имаш мъ. Или си мислиш че като вдигна пенсиите с 20 лева а инфлацията ни изяде 50 лева ще гласуваме за вашите милионери. Ти си матирана другарко. Когато пишех че феновете ти те псуват като хамали ти правеше пачки като изнасяше оръжие през полша за украйна. Тия дето ги сбра на бузлуджа това са ти електората.