Нинова вярва на твърденията за Радев, целта - да се сринат на изборите

Вижда кампания за смяна на ръководството на БСП
Обновена: 21 авг 2022 10:51 | 21 авг 2022 09:57, Росен Стойчев
171
Нинова вярва на твърденията за Радев, целта - да се сринат на изборите
Снимка: БГНЕС/EPA

Назначението на служебния министър на икономиката Никола Стоянов от Румен Радев е лична атака към Корнелия Нинова. Това заяви самата тя в ефира на Нова.

Още по темата
По-рано Стоянов бе свален от поста шеф на ВМЗ-Сопот от Нинова.

“Очевидно е, че има лична атака към мен чрез възстановяването на този модел срещу, който застанаха хората на площада, срещу който се борихме 6 месеца. Това е притеснително”, каза лидерът на БСП.

Тя заяви още, че вярва на думите на Калоян Методиев, бивш началник на кабинета на Нинова, че е напуснал президентството, защото според него Радев се е опитал да я свали от председателското място в левицата. “Вярвам на казаното от Калоян Методиев. Но виждам и по-далечната цел на тази кампания за сваляне на правителството. Смятам, че целта е да се сринем на изборите, да се смени ръководството, да се овладее партията и тя да стане послушна”, каза още Нинова и заяви: “БСП е непослушната партия в България! Ние се изчистихме от вътрешни и външни зависимости и олигархични интереси и следваме само волята на хората, които са ни избрали”.

Тя упрекна енергийния кризисен щаб в това, че от началото на създаването му на 3-ти август досега не се е събирал, за да търси решения на газовата криза и направи сравнение с кризата с тока. “Тогава Асен Василев и Кирил Петков не приемаха радушно среща с работодателите и не одобряваха техните искания. Тогава ги водих за ръка на тези срещи, те излизаха от зала, аз ги връщах и се справихме с тези мерки. Това, което остава и ние тревожи и тогава, и сега е, че не започват разговори с “Газпром”, поясни Нинова.

Според нея ако се подходи партньорски към “Газпром”, а не идеологически” е възможно да се получи “добър диалог”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
6
 
! Отговори
до 62 преди 1 година
Много пRостотия и подражание лъха от изказването ти бе ко*м*ундур ! Емигрантите не слугуват, те работят и печелят честно и достойно без да им се подиграват със заплащането, техният труд се уважава и доказателство е достойните заплати които получават, а изказът ти доказва, че ти си една лабораторна мишка за изследване на манипулацията до каква степен е завладяла стадото овче останало в Бг-то ! Да си емигрант означава смелост и борба за по-добро бъдеще на фамилията, отговорност и достойнство...
75
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Типично по комунистически, винаги да се изкара жертва ,първо беше Борисов ,сега Радев ,а да погледне себе си ,никога...!!!
74
2
 
3
 
! Отговори
Марш на село преди 1 година
До От БАН. Така ли? Хващай си Костадинчо и занимавайте на някой гей парад. Ти ще ми кажеш за какво е време.
73
2
 
14
 
! Отговори
Тотален непукист преди 1 година
Дори нямам желание да напиша, каквото и да било за това нещо от Крушовица.
72
12
 
2
 
! Отговори
От БАН преди 1 година
Всички знаем, че ни е време за ВЪЗРАЖДАНЕ.
71
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Импексова, за сриването нямаш нужда от помощ, справяш се много добре и сама.
70
3
 
14
 
! Отговори
рН преди 1 година
"Мадам" Н., това което сами си направихте, дори най-злият ви враг не би могъл да ви го направи за отминалите 32 години!!! Не търсете вината в другите за това, че предадохте и продадохте доверието на избирателите си за "30 сребърника"!!! Вината си е ваша!!!
69
1
 
13
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 1 година
Въпрос към членовете на БСП - Как я търпите тази жена - тя е.б.а ***.***.та на Идеята на БСП - да няма Бедни Хора .
68
4
 
9
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Ех, корни, корний.... Бкп ще си е бкп независимо как се казва днес. Не ви хареса истината , разкрита от служебното правителство, но моя я знаехме и преди това - и преди , и днес търсите къде да си назначите некадърните калинки. Я се разходи по вашите " червенокрепостни " селца и ги сравни с депесарските - има разлики , нали. Защото тук - в Червеното сърце на бкп кметицата ти корни една вода не може да пребори. Ама - спокойно и е , нали сте вечни? Нали никой няма право да ви сменя?Изборитеидват
67
4
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До Кирче,...Ваш Кирча га изволниха бре,он не е веке "първа цигулка"..
66
3
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
айдеее,и тая запя противния рефрен,припяван от всички:..-Все някой друг им е виновен,а те.-"вода ненапита"..Па и доста ВЯРВАЩА са оказва!..ТЯ лично немала никакви доказателства за твърдението си и за това "ВЯРВАЛА" на въпросния..Много ВЯРВАЩИ,много нещо...Още малко и тя,както и Тиквата,ша фане и да са кръсти..
65
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Комунистите от ДС и МО - ГЕРБ и Радев се опитват да катурнат икономистите от СДС - корни - баси държавата. Всички тези са за историята. Само хора раждани след 80 година трябва да са депутати , министри и служители в държавният апарат!
64
6
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Удри Рундьооооо, тия комунисти от БСП :)))))))))))))))))))))))
63
7
 
12
 
! Отговори
Кирче, преди 1 година
Абе кога че я пенсионираш тая леля..?..... Нали Борисов вече стар-тая леля кога..?.... А Путин - кога че го пенсионира-и той стар..... А Байдън - кога...?........ Действай, Кирче....!
62
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
(П)резиденте , (п)резиденте , много си си повервАл ,щом хапеш ръката , която ти даде хляба ! Не Корнелия клати държавата и не е виновна , че твоите кирчо-кокорчовци gyxнаxa супата ! Я виж отгледаните с 12-годишни грижи олигарси-монополисти какво правят в момента ,само и само да дискредитират всичко , що не е ГЕрП ! Със (без)действията си помагаш точно на тях ? Или на вас заедно ?! ...
61
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съединието прави силата. Разидението прави всички слаби. Докато тази особа от женски пол мисли само за себе си, постоянно търси и унищожава врага с партиен билет, партията й няма да прокопса, а ще отслабва.
60
5
 
26
 
! Отговори
факт преди 1 година
тая я гони мания за величие плюс нарцисизъм , отделно е събрала злоба , наглост и цинизъм в себе си !
59
3
 
19
 
! Отговори
Алчни и злобни преди 1 година
Алчни , злобни и много завистливи сте след 9-ти и до ден днешен, вие от бившите Б К П и вашите фракции . Да не си припомняме и исторически истини след вашето създаване. Колко много репресирани и убити има от такива като вас .
58
6
 
25
 
! Отговори
7777 преди 1 година
Лелче, светът не започва от теб! Спри да се фокусираш само в себе си. Разбрахме, че си крайно себична, егоцентрична и също така алчна, меркантилна, силно опростачена и крайно некадърна. Подай си оставката от лидерство на БСП.
57
6
 
10
 
! Отговори
Даша Дугина.. преди 1 година
Много по здрави