Даниел Лорер: В първите дни служебният кабинет действа грубо

По думите му гражданските протести са поохладили ентусиазма им
22 авг 2022 09:07, Нели Христова
66
Даниел Лорер: В първите дни служебният кабинет действа грубо
Снимка: БГНЕС

Някои от промените на служебния кабинет са логични, например смяната на областните управители. Но то извършва задълбочени промени, например ДКК, НАП и др., които пораждат въпроси защо се прави това. Каква е стратегията това да се случва, каза бившият министър на растежа и иновациите Даниел Лорер в студиото на bTV.

Защо толкова задълбочено ще сменят кадрите, ако ще управляват само два месеца? Хората могат например сами да си направят изводи за управлението на ВМЗ Сопот, ако им се покажат реалните цифри на резултатите, а не извадени от контекста числа, каза Лорер.

Някои от назначенията на служебния кабинет според него будят въпроси, защото тези хора са работили активно за ГЕРБ. Лорер смята, че особено в първите дни на служебния кабинет той е действал доста грубо, но гражданските протести сякаш са поохладили ентусиазма им и сега пипат по-внимателно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
2
 
! Отговори
Nikolov преди 1 година
One way ticket. Сбогом.
55
0
 
5
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 година
Като вас
54
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами вие зсщо сменяхте кадри като не знаете как се управлява държава? И вие бяхте за малко. Кирил Петров дори в ефир каза, че щели сте да си сложите свои кадри.Какво питаш сега Лорер? То е същото като при вашето упраеление. Вие можете, а на останалите е забранено, така ли? Неприятници и некадърници!
53
1
 
11
 
! Отговори
Абее преди 1 година
Тоя що има излъчване на долен престъпник.
52
1
 
14
 
! Отговори
Хард преди 1 година
А те какво направиха - пардон те не уволняваха те изчегъртваха!!!!Нагли до безумие - всички от тях за затвора изучени ,,мошеници ,
51
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Спецовете" по управление на държава взеха и акъли да раздават. Хубаво е да дойдат по-млади хора, но като гледам тия, страх ме хваща.
50
0
 
21
 
! Отговори
Мира преди 1 година
За тия 30 год.не е имало по-подготвени мошеници за кражби и далавери ,които да са управлявали България от тия.За лъжите им да не говорим Рекордьори
49
0
 
9
 
! Отговори
Joseph Mengele преди 1 година
Имам интерес към този индивид за научни проучвания, моля за адреса на този юда да дойдем с гестапото
48
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ИДВА ПУТИНО - РАДЕВАТА ЗИМА! ОБЕЩАВАМ ВИ,Ч Е МНОГО ЩЕ ГИ ЗАОБИЧАТЕ ДВАМАТА, АОСОБЕНО И МААЙКИТЕ ИМ...
47
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
РУБЛЕВ СПАСИТЕЛЯ ЩЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ ЗА 2 МЕС.! КАКТО ВИДЕНОВ! ТОЙ ПОНЕ СЕ МЪЧЕШЕ 1.5 ГОДИНИ.
46
1
 
17
 
! Отговори
хХх преди 1 година
От тоя само Монката Паси е по-гнусен
45
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Царя е гол Тройката Просто Киро-Кокорчо-Лорер са проамерикански маши и се отчитаха не пред НС, а на Херо Мустафа. Председателката на БСП Нинова играеше комбина с ПП. Стрина Корни беше вицепремиер на К.Петков и подписваше разрешения за оръжие, включително реактивни снаряди на системите за залпов огън Град, замълча за отказа от газ на Газпром и при изгонването на 70 дипломати,така че тя играеше по свирката на Киро. За тримата в служебния кабинет ще видим до 1-2 месеци.
44
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лориданчо, когато го питаха къде са 5-те милярда лева в предаване по телевизията, помните ли как отговори. Повдигна срамежливо рамене като първокласник и бе безмълвен. Не знаел, а бе член на редовно правителство. А кой знаел. Асенчо и Кирилчо ли.
43
3
 
3
 
! Отговори
Поли преди 1 година
До 30 Гошо..*** Позна ,че Чекмеджан ни плаща яко Ти не напразно си се кръстил *** Lайnarи прости и Тъ. пи и безобразно нагли
42
0
 
22
 
! Отговори
София преди 1 година
Няма по-гнусен в политиката от тоя. Абсолютно безполезна амеба, запомнен, че уреди жена си на сладък пост. Иначе говори за прозрачност, за честност. Дето има една приказка - по делата им ще ги познаете.
41
4
 
16
 
! Отговори
перко преди 1 година
Еврейче, далаверите ви които сътворихте за половин година тепърва ще излизат на бял свят!!! !
40
4
 
18
 
! Отговори
Царя е гол преди 1 година
Някак си, комунистите налазиха през задния вход, чрез президента и се опитват да сменят погледа на държавата. Не случайно президента издигна такива странни мекерета като Лорер, Кирил и Кокор! Тъй като се говореше популистки, направи се преврат и се свали ГЕРБ, но не трябваше да се тръгва към америка, как го изигра президента? Сложи и препоръча най-най-най некъдърните възможно налични политици, да ocepaт пейзажа! Тъй че Лорерчо, избрани сте умишлени некадърни, не се пънете,за нищо не ставате
39
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лорер е готин , но за съжаление антисемитизмът на територията на страната щр му изиграе лоша шега.
38
3
 
16
 
! Отговори
Петя преди 1 година
Е що бе, вие да не би да сте по-добри от кадрите на ГЕРБ?! Това е само във вашите сбъркани глави и сбъркания ви изветрял електорат И те не са работили за ГЕРБ а за България Борисов не си е назначавал родата да управлява България като вашия Киро Ясно!С всеки изминал ден ставате все по-отвратителни и нищожни
37
2
 
10
 
! Отговори
taschunka witko преди 1 година
Да се маха този ***