Даниел Лорер: В първите дни служебният кабинет действа грубо

По думите му гражданските протести са поохладили ентусиазма им
22 авг 2022 09:07, Нели Христова
66
Даниел Лорер: В първите дни служебният кабинет действа грубо
Снимка: БГНЕС

Някои от промените на служебния кабинет са логични, например смяната на областните управители. Но то извършва задълбочени промени, например ДКК, НАП и др., които пораждат въпроси защо се прави това. Каква е стратегията това да се случва, каза бившият министър на растежа и иновациите Даниел Лорер в студиото на bTV.

Защо толкова задълбочено ще сменят кадрите, ако ще управляват само два месеца? Хората могат например сами да си направят изводи за управлението на ВМЗ Сопот, ако им се покажат реалните цифри на резултатите, а не извадени от контекста числа, каза Лорер.

Някои от назначенията на служебния кабинет според него будят въпроси, защото тези хора са работили активно за ГЕРБ. Лорер смята, че особено в първите дни на служебния кабинет той е действал доста грубо, но гражданските протести сякаш са поохладили ентусиазма им и сега пипат по-внимателно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
До Адолф Това, че никът ти е името на един от най-големите престъпници в целия свят, да не кажа най-големия изверг в този свят, показва какъв си. За съд и затвор си.
35
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП ще си палти всички дългове!
34
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 33 Надай се, коньо, на зелена трева. Светът проглежда след десетилетията замитане под килима!
33
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е, щом на това лице с определена принадлежност не му харесва новия кабинет, значи са читави и действат правилно. Драпат да съсипят нак, както Украйна, и да се намъкнат в хубавата ни земя.
32
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
До Адолф Такива като теб ще са в затвора за такива изказвания някой ден.
31
4
 
7
 
! Отговори
Адолф преди 1 година
Да ви бях избил всичките мръсни *** мамка му ... нагли нагли лакоми всички сте за концлагера !!!LANG LEBE DAS DRITTE REICH!
30
17
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Много герберски троляк е...налазил из форумите,явно Чекмеджан,яко...плаща.
29
2
 
22
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 година
Тези престъпници които ни ограбиха защо още са на свобода
28
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лорер, в правото си да даваш мнение за състава на кабинета ще бъдеш, ако си в ръководен орган на управляваща партия или, недай си боже, президент на служебен кабинет. Ти не си нито едното, нито другото. Защо се напъваш да даваш съвети, след като паднахте позорно от власт и то балгодарение на теб, Просто Киро и Кокорчо! Къш от медиите!
27
4
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Много съм възмутен от начина, по който мислят някои хора. Веднъж, много отдавна, бях ученик, едни подпийнали момчета скандираха А Хитлер беше прав. Навън, на площад Македония аз и те чакахме петицата, бях с майка си. Вие, пишещите тук, това, което тези момчета са скандирали, част от вас го мислят, убедени са в него, но не си го признават.
26
3
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
На *** Христова не й правят впечатление антисемитските коментари под новината. Или не разбира някои неща, или е антисемитка. За второто не знам, не обичам да нарочвам хората.
25
2
 
21
 
! Отговори
Веселин 7112136860 преди 1 година
Лорер,ти не си българин! Евреите си въобразявате,ше светът е ваш ,ли? Аз не съм видял нити един българин,който дансе меси в израелската политика.Хайде събирайте си банките,казината и лихварските къщи и се разкарайте от Родината ни! Толкова сте нагли,че няма втори като вас. Фашисти!
24
0
 
24
 
! Отговори
Този Ако Не Знаете преди 1 година
е Член на Израелската Социалистическа Партия, т.е. на Чужда Партия в Чужда Държава, пише го и в Официалната му БиоГрафична Справка! Айде, вие Отидете в Израел и се опитайте да се Запишете за Член на Местна Партия, като тука е ситуацията му с ПП, щото Искате да Участвате в Управлението на Израел!
23
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
скрии се шалом , цалото п-во изпочества всички ваши празници през времето ви на власт и паметни плочи правихте , кога ДАНС ще влезе в бившото ти министерство
22
1
 
14
 
! Отговори
с тези преди 1 година
дето 7 месеца пипаха меко ?
21
5
 
0
 
! Отговори
Гошо Тъпото Тиквата преди 1 година
Е най- тъпия *** във форума.
20
2
 
20
 
! Отговори
Правилно преди 1 година
Така трябва. С нагли евреи няма как да си мек. Възползват се и стават по-нагли.
19
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разследват Асен Василев за парични преводи от близката на Кремъл "Мет". Лорер няма начин да не е в играта. САЩ като ги включат в списъка със санкциите ще се изпари самоувереността на Лорер.
18
1
 
31
 
! Отговори
Комуновирус преди 1 година
И вие в правителството крадехте грубо 7 месеца. Камък върху камък не положихте.
17
1
 
21
 
! Отговори
до 17 преди 1 година
типична БиоГрафия на Агент на Чуждо Разузнаване - всичко фалшиво и изфабрикувано! компаниите, за които уж е създавал и в които уж е работил по търгорски регистри никога дори не са съществували, а момчето има Имоти в България за Милиони - купени с пари от къде - от Мосад разбира се!!