Биков: МВР на Бойко Рашков е осъдено

Коментира решението за Борисов
24 авг 2022 13:55, Росен Стойчев
27
Биков: МВР на Бойко Рашков е осъдено
Снимка: БГНЕС

"Не господин Борисов е оправдан, а ръководеното от Бойко Рашков МВР е осъдено практически, защото в акта на съда на първа инстанция, който сега беше потвърден на втора, се казва, че това е не само незаконен арест, но и неграмотно извършен.

Още по темата
Директно са използвани тези думи, които рядко се срещат в съдебни актове". Това заяви в интервю за БНР Тома Биков от ГЕРБ:

"Единственото основание за този арест беше свидетелството на господин Петков, който от своя страна нямаше връзка с казуса, по който беше извършен този арест. Кой сега ще носи отговорност за тази политическа акция? След решението на съда вече можем да кажем съвсем спокойно, че в този арест няма нищо – нито е криминално, нито нещо, свързано с някакви разследвания. Това беше една политическа акция", коменира Биков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали Биков искаше да вкарва Борисов в затвора
21
1
 
3
 
! Отговори
магаревъд преди 1 година
... от съда на меди доганов и прокуратирата на бойкоборисов. Изрязването на метастазите на гербдепесе от съдебната система е много по-трудно и по-продължително от колкото от полицията. Правителството нямаше време да довърши тази работа.
20
3
 
4
 
! Отговори
Подаръчно пликче преди 1 година
Ние нямаме пари за хляб, нямаме пари за дърва,нямаме пари за лекарства, ПП,ДБ и БСП ни доведоха до просешка тояга, не знаем как ще изкараме зимата ,те си пеят пак старата песен за съдебна реформа,смяна на прокурора,арести на Бойко. Защо не свалите пРезидента,той доведе страната ни до разруха.
19
3
 
2
 
! Отговори
Подаръчно пликче преди 1 година
Не знам ГЕРБ за какво трябва да лежи в затвора,но знам за Кирчо,Кокорчо,Импексова , Рашков, те са за бай Ставри.
18
1
 
1
 
! Отговори
Комуновирус преди 1 година
Уточнение,ти миришеш бе,човек и ти се струва,че другите миришат. Сигурно и лош дъх имаш. Не знам с каква професия си,ама сигурно чистиш с лайнарката канализационни шахти.
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Тази шпакла Проблема не са червените,а стадото!
16
2
 
3
 
! Отговори
уточнение преди 1 година
Този некадърен бургаски куклен актьор , мирише по-лошо от Деница Сачева и Антон Тодоров.Тези тримата бивши антигерберасти ,сега са цвета на Шайката ГЕП.Факт.
15
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
АКО Е БИКОВ Е МЕКОТЕЛО ТО КАК ЩЕ НАРЕЧЕШ КОКОР- ГОЛЯМ ИЗМАМНИК, А КИРЧО- КАК СЕ НАРИЧА ТОЯ КОЙТО ЛЪЖЕ И КРАДЕ- КРАДЕЦ
14
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НЕКА БИВШ СТУДЕНТ НА ТОВА НЕГРАМОТНО ЧЕНГЕ РАШКОВ КАЖЕ КОЛКО СТРУВАХА ИЗПИТИТЕ ПРИ НЕГО И АКО НЕ ПЛАТИШ МОЖЕШ ЛИ ДА ГИ ВЗЕМЕШ
13
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този ден не мина без втора статия за това мeкoтeлo oт ГPOБ.
12
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А дано и на тези избори така си намалят гласовете герберугите - минус 10 депутата :D
11
6
 
6
 
! Отговори
Гер Вер преди 1 година
Понеже ми трият коментарчетата, да го пусна пак. Много герверюха лае днес. Превъзбудиха се, че изкараха първите си 480 кинта с честен труд. Пожелавам още арести, повече дела и най-вече затвор на тези, които 12 години продаваха интересите на страната за лични облаги!
10
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С такава съд. сиситема и такъв Прокурор , ТОЛКОВА !Какво пише ЕК на ЕС всяка година в докладите си за Блгария , като сменя само годината в докладите : ''СЛАБА СЪДЕБНА СИСИТЕМА , КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ НА ВСИЧКИ Н-И-В-А " !За да се стигне и до :България , най-бедна , най-болна , най-неграмотна и най-корумпирана държава ... И това не го казва бългаският народ , а го казват от ЕС ... , защото политиците винаги упрекват и хвърлят вината в/у народа ...
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аман от фурнаджийски лопати , като Биков !Аве Биков , нали ти искаше Баце да бъде в затвора ?
8
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Със сигурност има за какво да лежи в затвора, цялата ви партия, ама с тоя главен прокурор, няма да стане, за това толкова ви е страх, при съдебна реформа ще търкате наровете до един.
7
2
 
5
 
! Отговори
емигрант преди 1 година
Да попитам ГЕРБопитеците как им казват в България на тези които "днес" говорят и се заканват в едно, а "утре" минават на страната срещу което са говорили ? Как им казвате и колко е "мъжко" това, също така, възможно ли е на такъв човек да имате доверие и ако - ДА, тогава на вас кой има доверие ? Такова поведение много от вас наричат GЕЙСКО, както и обвинявате в това целия западен свят, а вие тогава КАКВИ СТЕ,НЕ СТЕ ЛИ GEЙОВЕ ?
6
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва сега да платят от личните си сметки Рашков и Кирил Петков, а не МВР т.е. с пари от нашите данъци. Злобни и отмъстителни са тези двамата. Лоши хора.
5
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега вече Чашков да плаща,защото само вдигаше шум без доказателство!Пълно безхаберие и затова са история,каскета да се заема с Дамаджанов какво чака още
4
6
 
6
 
! Отговори
Тази шпакла преди 1 година
нали искаше Тиквата в затвора, Сачева и тя го вкара в затвора, Митов плюеше политиката на ГЕРБ 2015 г., а останалите мекерета в шайката ГЕРБ купуват масово имоти по света, за сметка на цялото овче българско стадо което тъне в мизерия и бедност и "ЩАСТЛИВО" РЪКОПЛЯСКА НА ВОЖДА, също както преди преврата маршируваше пред Тошо по жълтите павета и му се радваше ! С такъв тТъЪпП народ никога не може да има просперитет ! Време е да спрете да се надявате докато червени измамници си избирате !
3
6
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Единият герберски...блюдолизец Любенчо Дилов, Боко го...зачеркнал от листите. Сега Биков се...напъва,да не е следващият.